- 6 Mayıs 2016
- 9.195
- 9.093
- 198
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #69.041
kizlar size bisey sorcam ya doktra gittm kan tahlili verdim 5 haftalk hamileymism..ama ben ayin 14unde iliski yasadim ve ozamn hamile kaldim nasil 5 hafta oluyo bi fikriniz varmi?yani 3haftalik olmasi gerekmiyomu
doktora ben sadece adetm 9gn fln gecikti dedim kan degerim yuksek cikti onu anlamadim tek iliskiyle hamile kaldigm icin gununu biliyrm anladim valla bisey....bide doktor son adetimide sormadi kiSenin dediğin doğru aslında herkes kendini bilir. Hiç kimse sonuçta adet gördüğü günde hamile kalmıyo nerden baksan arasında en az 2 hafta zaman var
Ben oğluma hamile kaldığımda ilişki günlerimi hep not etmiştim o yüzden aşağı yukarı ne zaman hamile kaldığımı biliyodum. Bunu doktora dediğimde yine 'biz öyle hesaplamıyoruz' dedi ve son adetimden hesapladı ama noldu ultrasonda bebeğimin değerleri hep geriden geldi 41.haftama geldiğimde sırf açılmam sancım yok diye vaktin geçti diyerek beni zorla sezeryana aldı! Halbuki benim hesabıma göre zaten 40.haftama anca yeni gelmiştim
Ah kafam ahhh keşke biraz daha diretseydim
Aklıma geldikçe hala sinir oluyorum pisipisine sezeryan oldum üstelik iyi beceremediler
Sen sen ol kendi bildiğin tarihi dikkate al
Bu doktorlar hep son adete göre hesaplayıp doğum zamanı günün geçti almamız lazım diyolar insanı strese sokuyolar
Canim doktorlar gebeligi ilk adet tarihinin baslangicindan hesapliyorlar. Yani ilk adet tarihine göre 5 haftaliksindir
[/QUOT. tek iliski oldu ama anlamdm bende benim hesabma gore 3 hafta 3 gnluk
InsAllah gönlündeki olur canimSelam kuzular tatil falan derken giremedim epeydir.Anketteki rakamlar değişmiş okuyamadım geçmişe yönelik maşallah diyeyim herkese.valla yumurtlama günü falan hesaplayamadım ama denedik bakalım bilemiyorum artık hayırlısı rabbimden.Hamile arkadaşlar hayırlı olsun saglıkla kucağınıza alın inşallah
aynen oyle herelde bayramdan sonra baska doktra gdicem bakalim o nedicek
anladm cnm cok sagollKuzum valla icerigini bilmiyorum. Ovitrelle catlama ignesi hcg iceriyor ama gonal f hic sanmiyorum.
Ben simdi kutusuna baktim .iceriginde hcg yazmiyor.anladm cnm cok sagoll
kizlar size bisey sorcam ya doktra gittm kan tahlili verdim 5 haftalk hamileymism..ama ben ayin 14unde iliski yasadim ve ozamn hamile kaldim nasil 5 hafta oluyo bi fikriniz varmi?cnm sen iliski gununu bilsende onlar son adetten hesap ediyorlar ondandir hayırli olsun testlerin nasilken deneme olmustu tek iliski miydi
Sen naptin cnm deneme ne zmn
Canim umutlarim agustos ve eylül de bakalim insAllah deneme yapmak istiyorum artik kizim 2 yasina girdi. Sen ne yaptin ne zaman deneme yapacaksinSen naptin cnm deneme ne zmn
Hayirlisi olsun aynen zmnin gelmis senin ben deneme yaptim bekliyorumCanim umutlarim agustos ve eylül de bakalim insAllah deneme yapmak istiyorum artik kizim 2 yasina girdi. Sen ne yaptin ne zaman deneme yapacaksin
Evet canim bence de geldi. Aaa kacirmisim ben canim insAllah oglus tuttunmustur sana. Kac gün oldu? Ne zaman test yapicaksinHayirlisi olsun aynen zmnin gelmis senin ben deneme yaptim bekliyorum
Yoktun bayagidir ondandirEvet canim bence de geldi. Aaa kacirmisim ben canim insAllah oglus tuttunmustur sana. Kac gün oldu? Ne zaman test yapicaksin
Yoktun bayagidir ondandir9. Gun bugun ama ne zmn test yapsam kararsizim
[
Evet aynenhayirlisi olsun canim. Bence 14. gün yapabilirsin ama daha erken yapmak istersen belki hemen cikmaz uzulursun
Bu arada hic belirti yok muYoktun bayagidir ondandir9. Gun bugun ama ne zmn test yapsam kararsizim
Ben adet oldum çanım sendf durum nedirBişey değil canım o cevap atar sana
Canim bekleyebilirsin biraz daha bekle derim tabii yinede kendin bilirsinBende ondan çekiniyorum iste yaparim cikmaz falan canm bel agrim oldu goguslerimde agri ve buyume var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?