- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #69.061
Beklemeden yanayim aslinda ama hicde belli ollmazCanim bekleyebilirsin biraz daha bekle derim tabii yinede kendin bilirsininsAllah hayirli haberi bir an önce alirsin
Ben adet oldum çanım sendf durum nedir
Nezaman gününİyi en azından gecikmen olmadı canım inşâllah bu ay adetin değil minnoşun gelir
Ben beklemedeyim zaman geçmek bilmiyo
Nezaman günün
Ben akıntıdan 13 gün sonra oldum benim de düzenli değil senin gibi bu ay maşalah vaktinde olduAdetlerim çok düzenli olmadığından bilemiyorumki 30-35 gün arasında olurum genelde ama hangi gün olurum kestiremiyorum her ay aynı kalmıyo çünkü
Ben akıntıdan 13 gün sonra oldum benim de düzenli değil senin gibi bu ay maşalah vaktinde oldu
aynen canım silikleştiğin de gelmesi lazım benim de aslında 24 Temmuz da silikleşmeye başlamıştı demekki ozaman çatladı akıntı bir gün sonra geldi aslında 23 gecesi değerlendirmiştik ama nasip değilmişMâşallahpik olduğu gün değilde silikleştikten sonra 14.günde gelmesi lazım dimi
ben iğne yapiyorumBu aralar kimse yok neler yapıyoruz kizlarr
Amin hepimizin inşallahInsAllah gönlündeki olur canim
İnşallah tez zamanda hayırlısı ile hamiş olursun canimmben iğne yapiyorumyarin kontrolum varrr
Canım eskiden yöntemi deneyen çok fazlaydı girip yardımcı olmaya çalışıyordumCanim nasilsin. Burda gordugume sevindigim insanlardan birisin. Bayagidir girmiyodun. Ins bi sıkinti yoktur.
Canım geçmiş olsuniwashereonce canim nasilsin nasil gidiyor yanilmiyorsam bi ara kalp carpintisindan bahsetmistin simdiki durumundan bahsedermisin canim cunku benimde nabzim cok yuksek atiyo ve asiri nefes darligim var iki adim aticak halim yok biseyin yok diyolar ama bu bana pek normal gelmiyo bu sekilde doguma nasil girecem hic bilmiyorum
Hosgeldin canimKızlar herkesin bayramı kutlu olsun. 2 haftadır yokum. Malum cezalar peşimi bırakmıyor
Aklım hep buradaydı deneme yapan tutturan cinsiyet öğrenen doğum yapan varmı. Hele bana dedikoduları aktarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?