Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Mâşallah pik olduğu gün değilde silikleştikten sonra 14.günde gelmesi lazım dimi
aynen canım silikleştiğin de gelmesi lazım benim de aslında 24 Temmuz da silikleşmeye başlamıştı demekki ozaman çatladı akıntı bir gün sonra geldi aslında 23 gecesi değerlendirmiştik ama nasip değilmiş

Ankete katılanlara sormak istiyorum yumurtlama sonrası ilişki ile kızı olanlar acaba yumurtlamadan sonraki kremsi bir akıntı başlar o zaman mı ilişki ile hmile kaldılar ve yumurtlama tarihlerinden eminmiydiler. İyi bayramlar

Canim nasilsin. Burda gordugume sevindigim insanlardan birisin. Bayagidir girmiyodun. Ins bi sıkinti yoktur.
Canım eskiden yöntemi deneyen çok fazlaydı girip yardımcı olmaya çalışıyordum
Şimdi arada bakıyorum ama yöntemi sıkı bi şekilde deneyen fazla kişi kalmamış diye bi de hamilelik sıkıntıları derken fazla giremez oldum

iwashereonce canim nasilsin nasil gidiyor yanilmiyorsam bi ara kalp carpintisindan bahsetmistin simdiki durumundan bahsedermisin canim cunku benimde nabzim cok yuksek atiyo ve asiri nefes darligim var iki adim aticak halim yok biseyin yok diyolar ama bu bana pek normal gelmiyo bu sekilde doguma nasil girecem hic bilmiyorum

Canım geçmiş olsun
Bendeki durum 16. Haftada bariz fark edilecek duruma gelmişti
Doğum doktoruna bahsettiğimde ilk o muayene etmiş aile doktoruna gitmemi söylemişti
Aile doktoruna gittiğimde kalp ritmi ekosu falan çekmiş ve 170 ile attığını fark edip kardiyologla görüşmüş ve acile sevk etmişlerdi
Sonrasında kardiyalog testler yapmış ve kalbimin çarpıntıya meyilli ve hamilelikten kaynaklı yüksek ritim problemim olduğunu söyledi
Hala devam ettiği için gebeliğimin erkenden sonlandırılmasına karar verdiler 36yı tamamlamamı bekledik bugünde çok şükür doldu
İleriki haftalarda normal kabul ediliyor ve eğer sadece yemek yediğinde ya da hareket ettiğinde oluyorsa sorun yok bu normal
Ama benimki hiçbirşey yapmasam sadece otursam bile yüksek atıyor böyle olursa sorun
Sürekli yani benimki hiç geçmiyor bazen uyuyamıyorum kalbim o kadar hızlı atıyor ki sıkışma yapıyor
Yemek bile yiyemiyorum doğru düzgün çoğu zaman
Bazen saatlerce halsiz yatıyorum kalbim yavaşlayamadığı için
Eğer böyleyse durumun doktora git ama arada oluyorsa endişe etme

Kızlar herkesin bayramı kutlu olsun. 2 haftadır yokum. Malum cezalar peşimi bırakmıyor
Aklım hep buradaydı deneme yapan tutturan cinsiyet öğrenen doğum yapan varmı. Hele bana dedikoduları aktarın
Hosgeldin canim canim ben beklemedeyim hala kendimi takip ediyorum. InsAllah bir kac ay icinde deneme yapicam. Sen napiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…