Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Sagol canim cevapladigin icin bende cok gittim surekli hastaneye lerdeyim kardolojiye gonderdiler ve banada hersey normal kansizliktan dediler iki aydir kan ilaclari aliyorum ama hic bi degisiklik olmadi benimde oturdugum yerde bile oluyo iki adim atsam dizlerimin bagi cozuluyo sanki cekilcek gibi degil Allah yardimcimiz olsun

Canım kardiyoloji de normal dedilerse korkma hamilelikte oluyormuş zaten bir miktar yüksek atmasını normal kabul ediyorlar
Benim kalp ekosu sonuçlarım falan da kötü geldi ekgye her girdiğimde yüksek çıkıyor doğumdan sonrada takip edicez dediler
Doktor doğumdan sonra geçmesini bekliyor geçmezse kalp ilacına başlatacak
Ama bende doğumdan sonra düzeleceğine inanıyorum inşAllah öyle de olur
Kansızlıkta çarpıntı yapıyor kanın düzelince geçer ya da azalır canım ona dikkat et mutlaka
Bende de ilk kansızlıktan şüphelenmişlerdi ama benim kanım o zaman iyi çıkmıştı
Bi de bol su iç susuzluk da çok etkiliyor

Insallh gecer canim seninki dogumunda az kalmistir gule gule kurtul.beni cok rahatsiz eden carpinin yaptigi nefes darligi bide sicak havakarda eklendimi isimiz cok zor yinede saglik olsun bebislerimizi saglikla alalim kucagimiza bende 34 haftalik oldum

Selam canım benim biliyorum uzun zaman oldu. Ben biraz bu fikirden uzaklaşmak istedim. O yüzden girmedim siteye. Denemeyi bıraktım kendimi toparlamaya çalıştım. Sımdı iyiyim kilo verdim azıcık kendime geldim. Hepinizi çok özledim

Selam kızlar umarım herkes çok iyidir.Geçmiş bayramınızı kutluyorum bu arada.kızlar size bir sorum olacak İnan’ın canım çok sıkkın.gecen ay birkez deneme yaptık demiştim hatırlarsanız ki olması mümkün değil.normalde adet döngüm 24.26 arası ama 29.gun oldum gibi.Ama dünden bu yana adet gibi değil kahverengimsi bi var bi yok.henüz bir pet kullanamadım bile.sökülemiyor.menopoza mı giriyorum bile dedim yani düşününce.sizce bende ki sorun me neden adet olamıyorum bu rengi bozul varla yok arası gelen şey ne?korkmalımıyım yoksa bekleyeyim mi?

Canim gebelik testi yaptin mi? Yapmadiysan bence test yap. Eger hamile degilsen adet sokturucu olan maydonoz suyu icebilirsin. Bazen adet düzenlerimiz degisebiliyor sebebi stres, mevsimsel faktorler vs. Bir yerde okumustum yilda 2-3 kere degisim normalmis diye. Tabii kendini yine en iyi kendin tanisirsin yani aklina takilan birseyler varsa bence doktora gitmelisin.

Hayır canım yapmadım.yani hamilelik sanmıyorum ama hafta sonu bir test yapayım çok teşekkür ederim cevabın için.umarım benim korktuğum gibi bir durum yoktur

Ve Aleyküm selam cnim iyi yapmissin Rabbm gönlüne göre versin merak etmiştim

Kizlar merhaba
Yumurtlamadan 1 gun once ve1 gun sonra erkek mi kiz mi ihtimali yuksektir? Tabiki Allah bilir hayirlisi olsun ama sorem didim size bi

Kizlar merhaba
Yumurtlamadan 1 gun once ve1 gun sonra erkek mi kiz mi ihtimali yuksektir? Tabiki Allah bilir hayirlisi olsun ama sorem didim size bi
Ben bildiğimi anlatayım pik 1 gün sürüyorsa o gün 2 gün sürüyorsa t nin c den koyu olduğu an ilişki olmalı. T c den koyu olduktan bir süre sonra t ve c aynı koyuluga geliyor . Işte ondan önce olmalı ilişki.
Bide bir bilgi gördüm. Misal sabah yumurta çatladı (folikül) akşam yumurta sperm kabul etmiyormuş. Çatlamadan önceki zaman dilimi ihtimali arttırıyor. Bunlar benim düşüncem tabi . Eşinizde sperm sıkıntısı varsa bi kaç gün perhiz de iyi gelecektir .

Hosgeldin canim canim ben beklemedeyim hala kendimi takip ediyorum. InsAllah bir kac ay icinde deneme yapicam. Sen napiyosun
Valla eşim yine dünden tutturmuş ovulasyon testi al deneme yapalım diyor. Erken diyorum ama o çok istiyor ne yapacağımı bilmiyorum. Hem yaşım çok genç hemde 3. Çocuğu kaldırabilir miyim bilmiyorum. Küçük kızım ocakta 2 yaşına basacak. 2 yaş olsun sonra da deneyeyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…