- 1 Şubat 2019
- 348
- 456
- 23
- 40
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #69.081
Sagol canim cevapladigin icin bende cok gittim surekli hastaneye lerdeyim kardolojiye gonderdiler ve banada hersey normal kansizliktan dediler iki aydir kan ilaclari aliyorum ama hic bi degisiklik olmadi benimde oturdugum yerde bile oluyo iki adim atsam dizlerimin bagi cozuluyo sanki cekilcek gibi degil Allah yardimcimiz olsunCanım geçmiş olsun
Bendeki durum 16. Haftada bariz fark edilecek duruma gelmişti
Doğum doktoruna bahsettiğimde ilk o muayene etmiş aile doktoruna gitmemi söylemişti
Aile doktoruna gittiğimde kalp ritmi ekosu falan çekmiş ve 170 ile attığını fark edip kardiyologla görüşmüş ve acile sevk etmişlerdi
Sonrasında kardiyalog testler yapmış ve kalbimin çarpıntıya meyilli ve hamilelikten kaynaklı yüksek ritim problemim olduğunu söyledi
Hala devam ettiği için gebeliğimin erkenden sonlandırılmasına karar verdiler 36yı tamamlamamı bekledik bugünde çok şükür doldu
İleriki haftalarda normal kabul ediliyor ve eğer sadece yemek yediğinde ya da hareket ettiğinde oluyorsa sorun yok bu normal
Ama benimki hiçbirşey yapmasam sadece otursam bile yüksek atıyor böyle olursa sorun
Sürekli yani benimki hiç geçmiyor bazen uyuyamıyorum kalbim o kadar hızlı atıyor ki sıkışma yapıyor
Yemek bile yiyemiyorum doğru düzgün çoğu zaman
Bazen saatlerce halsiz yatıyorum kalbim yavaşlayamadığı için
Eğer böyleyse durumun doktora git ama arada oluyorsa endişe etme
Canım kardiyoloji de normal dedilerse korkma hamilelikte oluyormuş zaten bir miktar yüksek atmasını normal kabul ediyorlarSagol canim cevapladigin icin bende cok gittim surekli hastaneye lerdeyim kardolojiye gonderdiler ve banada hersey normal kansizliktan dediler iki aydir kan ilaclari aliyorum ama hic bi degisiklik olmadi benimde oturdugum yerde bile oluyo iki adim atsam dizlerimin bagi cozuluyo sanki cekilcek gibi degil Allah yardimcimiz olsun
Insallh gecer canim seninki dogumunda az kalmistir gule gule kurtul.beni cok rahatsiz eden carpinin yaptigi nefes darligi bide sicak havakarda eklendimi isimiz cok zor yinede saglik olsun bebislerimizi saglikla alalim kucagimiza bende 34 haftalik oldumCanım kardiyoloji de normal dedilerse korkma hamilelikte oluyormuş zaten bir miktar yüksek atmasını normal kabul ediyorlar
Benim kalp ekosu sonuçlarım falan da kötü geldi ekgye her girdiğimde yüksek çıkıyor doğumdan sonrada takip edicez dediler
Doktor doğumdan sonra geçmesini bekliyor geçmezse kalp ilacına başlatacak
Ama bende doğumdan sonra düzeleceğine inanıyorum inşAllah öyle de olur
Kansızlıkta çarpıntı yapıyor kanın düzelince geçer ya da azalır canım ona dikkat et mutlaka
Bende de ilk kansızlıktan şüphelenmişlerdi ama benim kanım o zaman iyi çıkmıştı
Bi de bol su iç susuzluk da çok etkiliyor
Selam canım benim biliyorum uzun zaman oldu. Ben biraz bu fikirden uzaklaşmak istedim. O yüzden girmedim siteye. Denemeyi bıraktım kendimi toparlamaya çalıştım. Sımdı iyiyimarlo sen nerdesin cnim
Neden erkek bebekbenim gibi erkek bir bebek isteyen varmı ?
Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı
Neden erkek bebek
Canim gebelik testi yaptin mi? Yapmadiysan bence test yap. Eger hamile degilsen adet sokturucu olan maydonoz suyu icebilirsin. Bazen adet düzenlerimiz degisebiliyor sebebi stres, mevsimsel faktorler vs. Bir yerde okumustum yilda 2-3 kere degisim normalmis diye. Tabii kendini yine en iyi kendin tanisirsin yani aklina takilan birseyler varsa bence doktora gitmelisin.Selam kızlar umarım herkes çok iyidir.Geçmiş bayramınızı kutluyorum bu arada.kızlar size bir sorum olacak İnan’ın canım çok sıkkın.gecen ay birkez deneme yaptık demiştim hatırlarsanız ki olması mümkün değil.normalde adet döngüm 24.26 arası ama 29.gun oldum gibi.Ama dünden bu yana adet gibi değil kahverengimsi bi var bi yok.henüz bir pet kullanamadım bile.sökülemiyor.menopoza mı giriyorum bile dedim yani düşününce.sizce bende ki sorun me neden adet olamıyorum bu rengi bozul varla yok arası gelen şey ne?korkmalımıyım yoksa bekleyeyim mi?
Hayır canım yapmadım.yani hamilelik sanmıyorum ama hafta sonu bir test yapayım çok teşekkür ederim cevabın için.umarım benim korktuğum gibi bir durum yokturCanim gebelik testi yaptin mi? Yapmadiysan bence test yap. Eger hamile degilsen adet sokturucu olan maydonoz suyu icebilirsin. Bazen adet düzenlerimiz degisebiliyor sebebi stres, mevsimsel faktorler vs. Bir yerde okumustum yilda 2-3 kere degisim normalmis diye. Tabii kendini yine en iyi kendin tanisirsin yani aklina takilan birseyler varsa bence doktora gitmelisin.
Bence mutlaka bir test yap hem aklinda soru isareti kalmaz. Bence korkulacak birsey yoktur canim.Hayır canım yapmadım.yani hamilelik sanmıyorum ama hafta sonu bir test yapayım çok teşekkür ederim cevabın için.umarım benim korktuğum gibi bir durum yoktur
Ve Aleyküm selam cnim iyi yapmissin Rabbm gönlüne göre versin merak etmiştimSelam canım benim biliyorum uzun zaman oldu. Ben biraz bu fikirden uzaklaşmak istedim. O yüzden girmedim siteye. Denemeyi bıraktım kendimi toparlamaya çalıştım. Sımdı iyiyimkilo verdim azıcık kendime geldim. Hepinizi çok özledim
Bence erkek canımKizlar merhaba
Yumurtlamadan 1 gun once ve1 gun sonra erkek mi kiz mi ihtimali yuksektir? Tabiki Allah bilir hayirlisi olsun ama sorem didim size bi
Hayirlisi bakalim canim.Cok sagol cevabin icinBence erkek canım
Rica ederim canımHayirlisi bakalim canim.Cok sagol cevabin icin
Ben bildiğimi anlatayım pik 1 gün sürüyorsa o gün 2 gün sürüyorsa t nin c den koyu olduğu an ilişki olmalı. T c den koyu olduktan bir süre sonra t ve c aynı koyuluga geliyor . Işte ondan önce olmalı ilişki.Kizlar merhaba
Yumurtlamadan 1 gun once ve1 gun sonra erkek mi kiz mi ihtimali yuksektir? Tabiki Allah bilir hayirlisi olsun ama sorem didim size bi
Valla eşim yine dünden tutturmuş ovulasyon testi al deneme yapalım diyor. Erken diyorum ama o çok istiyor ne yapacağımı bilmiyorum. Hem yaşım çok genç hemde 3. Çocuğu kaldırabilir miyim bilmiyorum. Küçük kızım ocakta 2 yaşına basacak. 2 yaş olsun sonra da deneyeyim diyorumHosgeldin canimcanim ben beklemedeyim hala kendimi takip ediyorum. InsAllah bir kac ay icinde deneme yapicam. Sen napiyosun
Senin allah gönlüne göre versin. Sen nasılsın çocuklar nasıllar? Tatil nasil gidiyor? Oralar çok sıcakVe Aleyküm selam cnim iyi yapmissin Rabbm gönlüne göre versin merak etmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?