- 23 Ağustos 2019
- 828
- 1.439
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #69.281
Tamam canim teşekkürler..ben gibi deneyecekleri yalnız bırakma olur mu..sen fitili ne zaman nasıl kullandın..bide sağdan yumurtlama şart mıMerhaba canım hosgeldin. En az 3 ay öncesinden süt ve süt ürünleri tüketmeyin ph ı yuksek su için, keci boynuzu ve eczaneden alabileceğiniz takviyeler var onlardan kullanın. Beslenmenize et, muz, kuruyemiş, turk kahvesi ekleyin bol bol. Sende fitil kullan. Testlerle kendini takip et hatta doktora gitsen cok daha iyi olur. Yumurtanın catladıgı en yakın zamanda tek ilişki olsun. Sagdan yumurtlama oldugunda dene
Pazartesi başlanıyor pazar günü bitiyor canım oynanıyor 1 hafta boyunca. İşte bi gun oglan evi kız evine gidip oynuyor bi gun tam tersi, bi gun kısır yeniyor, bi gun köfte tarzı bişey var burda meshur öyle işteAnlatsana kiz bu nasil dugun bogle merak ettim
Canım zaten eger bir sorun yoksa bi sagdan yumurtlarsın bi soldan onu doktor bilebilir. Yanlız bırakmam tabiki Ekim sonu gibi dogumum var nasipse buralarda olurum. Ben fitili 6 ay öncesinden falan basladım ara ara hep kullandım 3,4 kutu kullanmışımdırTamam canim teşekkürler..ben gibi deneyecekleri yalnız bırakma olur mu..sen fitili ne zaman nasıl kullandın..bide sağdan yumurtlama şart mı
Hönkk sizdemi yeniden evleneceksiniz bu nasil adet yahuPazartesi başlanıyor pazar günü bitiyor canım oynanıyor 1 hafta boyunca. İşte bi gun oglan evi kız evine gidip oynuyor bi gun tam tersi, bi gun kısır yeniyor, bi gun köfte tarzı bişey var burda meshur öyle işteBizim daha baslamadı biz havlu davetiye yazma ev döşeme alışveriş kısmındayız önümüzdeki pazartesi baslayacak
Kız yok her sene degil o nerden cıktıHönkk sizdemi yeniden evleneceksiniz bu nasil adet yahuevlenen bidaha evlniyor hersenemi oluyor adamin ocagina incir acagi dikecekler
Kiz allah iyligini versin eltim evlenecek diye diye bende evliler heralde dugun tazeliyorlar saniyorum megersem nisanlilarmis kiz desene kaynimin dugunu var die benide deli ettinKız yok her sene degil o nerden cıktıher düğün bu sekilde yapılıyor benim elti nişanlıydı işte düğünleri olacak önümüzdeki pazara kadar böyle sonra rahatım
Aman ha elti ha kayın anla yawwwKiz allah iyligini versin eltim evlenecek diye diye bende evliler heralde dugun tazeliyorlar saniyorum megersem nisanlilarmis kiz desene kaynimin dugunu var die benide deli ettin
Allah yardimcin olsun kolay degil bide hamile hamileeAman ha elti ha kayın anla yawwwzaten kafam olmuş bir milyon
Rabbim kolay bi doğum nasip etsin inşallah sana da..bizlere doğumunda cok dua et..sağlikla al oğlusunu kucağınaCanım zaten eger bir sorun yoksa bi sagdan yumurtlarsın bi soldan onu doktor bilebilir. Yanlız bırakmam tabiki Ekim sonu gibi dogumum var nasipse buralarda olurum. Ben fitili 6 ay öncesinden falan basladım ara ara hep kullandım 3,4 kutu kullanmışımdır
Yok Vala hiiç bişi yok bende. Ben demiştim ben zor bırakırım süt ürünlerini. Eşimle her akşam yemeğin yanında ayran içmeden yapamıyoruz. Hele bugünden itibaren başlayayım yada yarınAman aman diyet falan yapmadan baslama ben diyet faln yapiyosun sandim.oyizden şettim frenle aman bakk ha
Kız Allah aşkına bunu Bi açıkla nasıl oluyor bu. Şuan herkes bu cevabı bekliyor meraklaKız yok bende elti düğünü var
Haaa anladımmmKız yok her sene degil o nerden cıktıher düğün bu sekilde yapılıyor benim elti nişanlıydı işte düğünleri olacak önümüzdeki pazara kadar böyle sonra rahatım
Sagol canımAllah yardimcin olsun kolay degil bide hamile hamilee❤❤
Acıklayayım mı beybiKız Allah aşkına bunu Bi açıkla nasıl oluyor bu. Şuan herkes bu cevabı bekliyor merakla
Ederim tabiki canım Rabbim en kısa zamanda burdaki herkese saglıklı hayırlı erkek evlatlar nasip etsin inşallahRabbim kolay bi doğum nasip etsin inşallah sana da..bizlere doğumunda cok dua et..sağlikla al oğlusunu kucağına
Yok yok aldım cevabımıAcıklayayım mı beybi
Amin canim inşallahEderim tabiki canım Rabbim en kısa zamanda burdaki herkese saglıklı hayırlı erkek evlatlar nasip etsin inşallah
Sağol canim aklina geldikçe bilgileri aktar bizlereSlm kızlar size bilgi vermeye geldim rahimde yara iltihap her hangi en ufak bi rahatsızlık bile erkek spermleri kabul etmiyormuş bilginiz olsun
Yani bu durumda gebe kalmayı planlamadan önce bi doktora muayene olmak en azından sorun varsa tedavi edip sonra çalışmalara başlamak daha mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?