Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Tamam canim teşekkürler..ben gibi deneyecekleri yalnız bırakma olur mu..sen fitili ne zaman nasıl kullandın..bide sağdan yumurtlama şart mı

Anlatsana kiz bu nasil dugun bogle merak ettim
Pazartesi başlanıyor pazar günü bitiyor canım oynanıyor 1 hafta boyunca. İşte bi gun oglan evi kız evine gidip oynuyor bi gun tam tersi, bi gun kısır yeniyor, bi gun köfte tarzı bişey var burda meshur öyle işteBizim daha baslamadı biz havlu davetiye yazma ev döşeme alışveriş kısmındayız önümüzdeki pazartesi baslayacak

Tamam canim teşekkürler..ben gibi deneyecekleri yalnız bırakma olur mu..sen fitili ne zaman nasıl kullandın..bide sağdan yumurtlama şart mı
Canım zaten eger bir sorun yoksa bi sagdan yumurtlarsın bi soldan onu doktor bilebilir. Yanlız bırakmam tabiki Ekim sonu gibi dogumum var nasipse buralarda olurum. Ben fitili 6 ay öncesinden falan basladım ara ara hep kullandım 3,4 kutu kullanmışımdır

Hönkk sizdemi yeniden evleneceksiniz bu nasil adet yahu evlenen bidaha evlniyor hersenemi oluyor adamin ocagina incir acagi dikecekler

Hönkk sizdemi yeniden evleneceksiniz bu nasil adet yahu evlenen bidaha evlniyor hersenemi oluyor adamin ocagina incir acagi dikecekler
Kız yok her sene degil o nerden cıktı her düğün bu sekilde yapılıyor benim elti nişanlıydı işte düğünleri olacak önümüzdeki pazara kadar böyle sonra rahatım

Kız yok her sene degil o nerden cıktı her düğün bu sekilde yapılıyor benim elti nişanlıydı işte düğünleri olacak önümüzdeki pazara kadar böyle sonra rahatım
Kiz allah iyligini versin eltim evlenecek diye diye bende evliler heralde dugun tazeliyorlar saniyorum megersem nisanlilarmis kiz desene kaynimin dugunu var die benide deli ettin

Rabbim kolay bi doğum nasip etsin inşallah sana da..bizlere doğumunda cok dua et..sağlikla al oğlusunu kucağına

Aman aman diyet falan yapmadan baslama ben diyet faln yapiyosun sandim. oyizden şettim frenle aman bakk ha
Yok Vala hiiç bişi yok bende. Ben demiştim ben zor bırakırım süt ürünlerini. Eşimle her akşam yemeğin yanında ayran içmeden yapamıyoruz. Hele bugünden itibaren başlayayım yada yarın

Slm kızlar size bilgi vermeye geldim rahimde yara iltihap her hangi en ufak bi rahatsızlık bile erkek spermleri kabul etmiyormuş bilginiz olsun

Yani bu durumda gebe kalmayı planlamadan önce bi doktora muayene olmak en azından sorun varsa tedavi edip sonra çalışmalara başlamak daha mantıklı

Sağol canim aklina geldikçe bilgileri aktar bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…