- 20 Kasım 2018
- 305
- 416
- 53
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #69.301
Canim bebege gore degisir. Ama en gec 2 aylikken diye biliyorum.hayırlı akşamlar kızlar bebekler kac aylikken göz teması kurar
Iyi akşamlar..2 aylık olmadan kurması lazım..hayırlı akşamlar kızlar bebekler kac aylikken göz teması kurar
Sİrkeli duş asidikdir niye öyle bir işe kalkışmışlar ayrıca vajinanın florasını bozar hamile kalabilmiş olması bile mucizeKızlar bi arkadaş var erkek bebek için eşiyle diyet yapmış sirkeli duş almış alkalı su içmişler doktor kontrolün de çatladıgın da yumurta olmuş tabi duasını da etmiş ama Rabbim kız evlat nasip etmiş bence bunlar sadece hikaye Rabbim ne yazdıysa o ben artık İnanmıyorum kendime de çok kızdım o kadar içine daldığım için bu olayların Allah hayırlısını versin dicem bu ay yumurta takibi dalan yapmıcam Rabbim neyi nasıl nasip ederse Benin iki oğlum var bir kızım olsun istiyorum ama oğlumda olsa başım üstüne tabi ki Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin hepimize
Daha anca canim telaş etme..sağlıkla büyüt bebeğini..benim bebek bi aylij oldu da gôz temasi kurmayinca telaslandim
teşekkür ederim cvb için Rabbim gönlünüze göre versin inşaallah
Ben gördüm canım iğnenin etkisi değildir inşallah 12.günden belli oluyo diyorlar buna göre hamilesin sen yine de doktorunu dinle 15. Günü bekle öyle sevin inşallah hamilesindirkimsede yazmiuor yaww
Canim insAllah hamilesindiryani şimdi size bişi diycem ama ben yazmasamda siz hiçte sormuyosunuz benineyse kzlar ben çatlatma iğnesi vuruldum bugün 12.günüm 10. gunden beridir test yapiyom bugun 3. gundur testlerim gozle gorulecek kadar silikler yani foto cktm buraya atmak icin ama belli olmuyo kamerada ciplak gozle daha rahat goruluyo hicbi belirtimde yok acaba çatlatma iğnesinin etkisimidir o testeki silik çizgiii doktorum 15. günü kan ver dedii tabi adet olmasamm
aynen oylede na bilim bi tuhaf oldum en ustteki 10. gunun onda cok az bisi var 11. gun ve bugunku boyle siliklesti ahh bana kalsa yarin kan vercem sirf su kan pihtilasmasi icin ama iste doktoru dinlemem gerekiyorBen gördüm canım iğnenin etkisi değildir inşallah 12.günden belli oluyo diyorlar buna göre hamilesin sen yine de doktorunu dinle 15. Günü bekle öyle sevin inşallah hamilesindir
inşallah cnm allah razi olsun simdiki yaptigim inovita bu markanin yanildigini dusunmuyorum cok hasas bi yest yumurtlamayi bile aninda gosteriyodu en iyisi gunumu bekleyip kam vercem canmmCanim insAllah hamilesindirBenim bildigim silik cizgi dahi olsa positif demektir. Istersen birde baska marka bir testle dene. Ama en kesin sonuc kan vermek tabii. InsAllah hayirli haberlerini aliriz
InsAllah canim. Zaten idarara gecmisse hamilelik hormonu kanda hemen cikar. Bize güzel haberle yazarsin insAllahinşallah cnm allah razi olsun simdiki yaptigim inovita bu markanin yanildigini dusunmuyorum cok hasas bi yest yumurtlamayi bile aninda gosteriyodu en iyisi gunumu bekleyip kam vercem canmm
öyle tatlm hayirlisiyla çarsamba guzel haberlerle burayi havaya uçuracazzInsAllah canim. Zaten idarara gecmisse hamilelik hormonu kanda hemen cikar. Bize güzel haberle yazarsin insAllah
InsAllah canimöyle tatlm hayirlisiyla çarsamba guzel haberlerle burayi havaya uçuracazz
Canım inşeAllah hamilesindir kafanı dinle diye etiket yapmıyorum inan Rabbim nasip etmiştir inseAllahEki Görüntüle 2301569 kızçeler tutunmuşmudur bana sizce bebeğimm
gordunmu sende çizgiyi canimCanım inşeAllah hamilesindir kafanı dinle diye etiket yapmıyorum inan Rabbim nasip etmiştir inseAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?