Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Sİrkeli duş asidikdir niye öyle bir işe kalkışmışlar ayrıca vajinanın florasını bozar hamile kalabilmiş olması bile mucize

Yazdıklarınızı okudumda bence genç yaşta iki yaş ara ile doğurmaliyiz ben otuz yaşındayım dördüncü olacak her yerim ağrıyor kaldıramıyorum kalcam popom ağrıyor iş yapmak işkence resmen beş dakika iş yapiyosam beş dakikada uzanıyorum sıcak hararet yapan arabalar gibiyim erken yaşta kaç tane doguruyorsan doguracaksin sonra zor oluyor insanın bünyesi kaldırmıyor kizlar

yani şimdi size bişi diycem ama ben yazmasamda siz hiçte sormuyosunuz beni neyse kzlar ben çatlatma iğnesi vuruldum bugün 12.günüm 10. gunden beridir test yapiyom bugun 3. gundur testlerim gozle gorulecek kadar silikler yani foto cktm buraya atmak icin ama belli olmuyo kamerada ciplak gozle daha rahat goruluyo hicbi belirtimde yok acaba çatlatma iğnesinin etkisimidir o testeki silik çizgiii doktorum 15. günü kan ver dedii tabi adet olmasamm

Canim insAllah hamilesindir Benim bildigim silik cizgi dahi olsa positif demektir. Istersen birde baska marka bir testle dene. Ama en kesin sonuc kan vermek tabii. InsAllah hayirli haberlerini aliriz

Ben gördüm canım iğnenin etkisi değildir inşallah 12.günden belli oluyo diyorlar buna göre hamilesin sen yine de doktorunu dinle 15. Günü bekle öyle sevin inşallah hamilesindir
aynen oylede na bilim bi tuhaf oldum en ustteki 10. gunun onda cok az bisi var 11. gun ve bugunku boyle siliklesti ahh bana kalsa yarin kan vercem sirf su kan pihtilasmasi icin ama iste doktoru dinlemem gerekiyor

Canim insAllah hamilesindir Benim bildigim silik cizgi dahi olsa positif demektir. Istersen birde baska marka bir testle dene. Ama en kesin sonuc kan vermek tabii. InsAllah hayirli haberlerini aliriz
inşallah cnm allah razi olsun simdiki yaptigim inovita bu markanin yanildigini dusunmuyorum cok hasas bi yest yumurtlamayi bile aninda gosteriyodu en iyisi gunumu bekleyip kam vercem canmm

inşallah cnm allah razi olsun simdiki yaptigim inovita bu markanin yanildigini dusunmuyorum cok hasas bi yest yumurtlamayi bile aninda gosteriyodu en iyisi gunumu bekleyip kam vercem canmm
InsAllah canim. Zaten idarara gecmisse hamilelik hormonu kanda hemen cikar. Bize güzel haberle yazarsin insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…