- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #69.321
Evet cnim gördüm bir arkdasinda boleydi hamile dogumuna az kaldı inşeALLAH seninde oledirgordunmu sende çizgiyi canim
Canım cizgi bariz var inşallah ignenin etkisi degildir de carsamba gunu güzel haberlerle gelirsin burayagordunmu sende çizgiyi canim
Canim Rabbim gonlune gore versin ins. Carsamba gunu guzel habetlerini beklicez.öyle tatlm hayirlisiyla çarsamba guzel haberlerle burayi havaya uçuracazz
Hayırlı olsun canım..Inşallah çarşamba da güzel haberlerini duyarız..Eki Görüntüle 2301569 kızçeler tutunmuşmudur bana sizce bebeğimm
insallah alah razi olsun canmEvet cnim gördüm bir arkdasinda boleydi hamile dogumuna az kaldı inşeALLAH seninde oledir
bilmemki hic belirtimde yok cnm en vok siz hamilerlerden dua istiyirum ins rabbim evlatlarinizi saglikla kucaginiza almayi nasip ederrCanım cizgi bariz var inşallah ignenin etkisi degildir de carsamba gunu güzel haberlerle gelirsin buraya
allah razinolsun hepimizin insallah canimmCanim Rabbim gonlune gore versin ins. Carsamba gunu guzel habetlerini beklicez.
teşekkür ederim cnm insallahHayırlı olsun canım..Inşallah çarşamba da güzel haberlerini duyarız..
Tamam canım ederim tabiki. Rabbim bu sefer saglıklı bir gebelik geçirip Saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahbilmemki hic belirtimde yok cnm en vok siz hamilerlerden dua istiyirum ins rabbim evlatlarinizi saglikla kucaginiza almayi nasip ederr
Çizgi var hepsinde hadi inş gelsin hayırlı sağlıklı uzun ömürlü erkek bebişEki Görüntüle 2301569 kızçeler tutunmuşmudur bana sizce bebeğimm
inşallah cok sagol rabbim sana da kolayliklar nasip etsn saglikla oglusunu kucagina alirsin inşlahTamam canım ederim tabiki. Rabbim bu sefer saglıklı bir gebelik geçirip Saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
inşallah çok sağol sadece iğnenin etkisi olmasindan korkuyorum.baskada bisoden degill ama iste kanda netleşirr ancca sabah saglik ocaginda kanmi versemm acaba 13. gunum yarinÇizgi var hepsinde hadi inş gelsin hayırlı sağlıklı uzun ömürlü erkek bebiş
Ver canım çıkar varsainşallah çok sağol sadece iğnenin etkisi olmasindan korkuyorum.baskada bisoden degill ama iste kanda netleşirr ancca sabah saglik ocaginda kanmi versemm acaba 13. gunum yarin
Bugün ver kan 15 de tekrar verirsin hem aradaki artışı takip edersin cnminşallah çok sağol sadece iğnenin etkisi olmasindan korkuyorum.baskada bisoden degill ama iste kanda netleşirr ancca sabah saglik ocaginda kanmi versemm acaba 13. gunum yarin
Canim cok sewindim testte boyle cikmasi bile insanın mutlu olmasina yetiyor hep tek hep tek görmek bunalim oluyordu ınsallh igne etkisi degildir bencede bugun gidebilrisin aslinda saglik ocagina varsa cikar rabbim sewindirsin seni saglikli hamilelik nasip etsin canmEki Görüntüle 2301569 kızçeler tutunmuşmudur bana sizce bebeğimm
Kola asit oldugu icin yasak ama çikolatadan emin degilim ama sanki bitter cikolata erkek yerse spermi guclendirirmis diye okumuştum bi yerde diye hatırlıyorum dedigim gibi emin degilimKizlar bir şey sorcam.Kola ve çikolata erkek diyetinde yasak mı???
15. Haftadan önce doktorum söylemiyor canm öğrenince yazarım mutlaka
Erkekmi istiyordun canım..neler yaptın ne hissediyorsun..15. Haftadan önce doktorum söylemiyor canm öğrenince yazarım mutlaka
Tamam canım teşekkürler..çok aşırı tüketmem ama kolayı da çikolatayı da severim.dikkat edeyim o zamanKola asit oldugu icin yasak ama çikolatadan emin degilim ama sanki bitter cikolata erkek yerse spermi guclendirirmis diye okumuştum bi yerde diye hatırlıyorum dedigim gibi emin degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?