Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Sİrkeli duş asidikdir niye öyle bir işe kalkışmışlar ayrıca vajinanın florasını bozar hamile kalabilmiş olması bile mucize
Evet sirkeli su kız bebeğe yatkındır..KK de bir arkadaş vajinaya enjekte etti ilişki sonrası ve kızı oldu kız istiyordu zaten
Sirkeli suyu deneyi kızı olan ark var

insallah allah razi olsun cnm kismet degilmis gitmedim yarin acile gider sonucu 1 saate alirim ama bu sabah testi yaptm sanki çizgi yok gibime geliyo ya iğne etkisi olmus olabilir o testlerde

insallah allah razi olsun cnm kismet degilmis gitmedim yarin acile gider sonucu 1 saate alirim ama bu sabah testi yaptm sanki çizgi yok gibime geliyo ya iğne etkisi olmus olabilir o testlerde
Aynen etki ettigi oluyormus ama insallh seninki gebeliktir canm olumsuz düşünme yarin guzel haberini bekliyor olacagim

Evet canım çözgü görünmüyor sen yinede kan testini yaptır hayırlısı bu ay olmazsa bi dahaki ay olur Rabbim sağlık versin inşallah
bu ay gonal f kullandım 10 tane yum çatladı hicbirimi tutmazz nedir benim bu çektiğim bilmiyomkii olsaydi idrardada cikardi ayriyetende bende hicbir belirti yok canmm

arkadaşlar merhaba
tatil bayram derken deneme yapamadım..
19 ağustosta adet oldum, ya 31 ağustosta ya da 1 eylülde yumurtlayacağım.
otomatik çin takvimi ağustos için erkek, eylül için kız gösteriyor.
sizce deneme yapayım mı? yumurtlama testiyle takip edip..yoksa es mi geçeyim..
çin takviminde erkek bundan sonra 2020 ocakta gösteriyor..
kızımda tuttuğu için çin takvimi ister istemez takıldım..
ne diyorsunuz????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…