Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Merhaba kızlar hamileyim çok sukur bayadır uğraşıyorduk sonunda ovulasyon uzmanı oldum tecrubelerimin hepsini bu ayda kullandım tuttu şükür darısı başınıza ☺ benim bir oglum var ikinci Rabbim hangisini nasip ederse başım üstüne sağlıcakla buyur doğar inşallah. Sizlere sağlıklı ogluslar diliyorum .

oğlunuzda ovu testi kullanmışmıydınız?

ay değil yıl oldu kızım 4 yasina girdi 3 yildir istiyorum 2 yilda 3 dusuk yaptimm
Hemen canını sıkma canım..benim kuzenim kanda öğrendi.idrarda bi çıktı bi çıkmadı..o da yok demişti ama kanda çıktı..suan 5 aylık hamile.insalllah seninde kanda çıkar da buraya müjdeyle dönersin..

Neker yaptın canim ovulasyonu nasıl bildin tecrübelerini bize de aktarır mısın

Ben çin takvimine takılma derim canım..O tamamen tesadüf..bir ayda çift yumurtlayıp ikizi olanların cinsiyetleri hep aynı olması lazımdı

Hayırlı uğurlu olsun gözün aydın canım darısı isteyen herkese inşallah

allah razi olsun canim benim inşallahh çikar oyle bi umuda o kadar ihtiyacm varki oğlum olursa ismi umut olur çunku kac yildir bekldigim bi umut var icimde ama bi turlu nasip olmuyo

allah razi olsun canim benim inşallahh çikar oyle bi umuda o kadar ihtiyacm varki oğlum olursa ismi umut olur çunku kac yildir bekldigim bi umut var icimde ama bi turlu nasip olmuyo
Inşallah Umudun şuan göbüşündedir canım..kalbini ferah tut..bol dua et

Kızlar en son dün gece 1 de değerlendirdik yarın pik devam eder Çarşamba çatlar inşallah bu sefer tutar ve sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin ogulları Ma güzel bi kız kardeş
İm

Eklentiler

• CE3A81D6-F739-4E85-B57A-7CCAB5404532.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar en son dün gece 1 de değerlendirdik yarın pik devam eder Çarşamba çatlar inşallah bu sefer tutar ve sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin ogulları Ma güzel bi kız kardeş
İm
Rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah canım..sen oğullarında bir şey uyguladın mı peki..beslenmen falan nasıl

Hey maşallah 30 yas ve 4.çocuk bence cokda gec kalmis sayilmazsiniz 30da ilk cocugunu doguranlar cok fazla tabi nasip kismet birazcikda sizin hepsi kizmi yumurtlama takibi yaptinizmi son gebeliginizde

Neker yaptın canim ovulasyonu nasıl bildin tecrübelerini bize de aktarır mısın
Tabi aktarırım canım ben bunları yazanları görünce hep sevinmiştim.
Eşimde sperm hızı çok düşüktü bir kac ay onun icin ugrstik. Ven ben ovulayson testi pik yaptığı gün 2 gün pik oluyor bende .birinci gün sabah çok ince oluyor geceye doğru koyulaşıyor. Ertesi sabah t , c den çok köyü oluyor . Ve ben sabah degerlendirdim . Öncesinde 5 gün perhiz yaptım. Bide iliskiden hemen sonra baya bi ayaklarımı kalçadan itibaren yukarı kaldırdım. Akşama doğru t ile c aynı koyulukta olmaya başladı. O zaman çatlama oluyor . Ve ben bir bilgi gördüm. Çatlamadan sonra yumurta sperm kabul etmezmiş. Akşam çatladıysa sabah değerlendirilmeli. Bende öyle yaptım. Tabi bir ihtimal yine nolur nolmaz dedim .Ertesi sabah baya silik olunca da degerlendirdim. Onda da ayak kaldirdim. Ama ilk gün tuttuğuna eminim ateş ölçme yöntemini de denedim . Bu arada ateş yönteminde dpo 7 de ateşim düştü. Yerleşme günü ateş düşüşü oluyor o zaman az çok anladim hamileliği. Ama hicbir belirtim yok o da endiselendiryor şimdilik hepsi bu

Anladim canim inşallah bu sefer de nasibinde bi prenses vardır..Peki son bir şey daha sorcam canim oğluslarinda beslenmeniz nasıldı peki..tatliyla araniz falan nasildi
Eşim bogazkar tatlıya çok düşkün ben beslenmenin çok etkili olduğunu düşünmüyorum tamamen nasip inşallah sana da hayırlı bi erkek evlat nasip eder Rabbim sen kız için özel bişey yaptın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…