- 18 Mayıs 2019
- 3.012
- 6.406
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #69.361
Merhaba kızlar hamileyim çok sukur bayadır uğraşıyorduk sonunda ovulasyon uzmanı oldum tecrubelerimin hepsini bu ayda kullandım tuttu şükür darısı başınıza ☺ benim bir oglum var ikinci Rabbim hangisini nasip ederse başım üstüne sağlıcakla buyur doğar inşallah. Sizlere sağlıklı ogluslar diliyorum .
Hemen canını sıkma canım..benim kuzenim kanda öğrendi.idrarda bi çıktı bi çıkmadı..o da yok demişti ama kanda çıktı..suan 5 aylık hamile.insalllah seninde kanda çıkar da buraya müjdeyle dönersin..ay değil yıl oldu kızım 4 yasina girdi 3 yildir istiyorum 2 yilda 3 dusuk yaptimm
Neker yaptın canim ovulasyonu nasıl bildin tecrübelerini bize de aktarır mısınMerhaba kızlar hamileyim çok sukur bayadır uğraşıyorduk sonunda ovulasyon uzmanı oldum tecrubelerimin hepsini bu ayda kullandım tuttu şükür darısı başınıza ☺ benim bir oglum var ikinci Rabbim hangisini nasip ederse başım üstüne sağlıcakla buyur doğar inşallah. Sizlere sağlıklı ogluslar diliyorum .
Ben çin takvimine takılma derim canım..O tamamen tesadüf..bir ayda çift yumurtlayıp ikizi olanların cinsiyetleri hep aynı olması lazımdıarkadaşlar merhaba
tatil bayram derken deneme yapamadım..
19 ağustosta adet oldum, ya 31 ağustosta ya da 1 eylülde yumurtlayacağım.
otomatik çin takvimi ağustos için erkek, eylül için kız gösteriyor.
sizce deneme yapayım mı? yumurtlama testiyle takip edip..yoksa es mi geçeyim..
çin takviminde erkek bundan sonra 2020 ocakta gösteriyor..
kızımda tuttuğu için çin takvimi ister istemez takıldım..
ne diyorsunuz????
çin takvimi tuttu mu?Kullandım ama hangisinde tuttu bilmiyorum sık ilişki olmuştu. Eki Görüntüle 2301808
20 sinde tam pikti o gün olmadı. Ama benim tahminim oğlum 19 unda tuttu .
Hayırlı uğurlu olsun gözün aydın canım darısı isteyen herkese inşallahMerhaba kızlar hamileyim çok sukur bayadır uğraşıyorduk sonunda ovulasyon uzmanı oldum tecrubelerimin hepsini bu ayda kullandım tuttu şükür darısı başınıza ☺ benim bir oglum var ikinci Rabbim hangisini nasip ederse başım üstüne sağlıcakla buyur doğar inşallah. Sizlere sağlıklı ogluslar diliyorum .
allah razi olsun canim benim inşallahh çikar oyle bi umuda o kadar ihtiyacm varki oğlum olursa ismi umut olur çunku kac yildir bekldigim bi umut var icimde ama bi turlu nasip olmuyoHemen canını sıkma canım..benim kuzenim kanda öğrendi.idrarda bi çıktı bi çıkmadı..o da yok demişti ama kanda çıktı..suan 5 aylık hamile.insalllah seninde kanda çıkar da buraya müjdeyle dönersin..
Inşallah Umudun şuan göbüşündedir canım..kalbini ferah tut..bol dua etallah razi olsun canim benim inşallahh çikar oyle bi umuda o kadar ihtiyacm varki oğlum olursa ismi umut olur çunku kac yildir bekldigim bi umut var icimde ama bi turlu nasip olmuyo
insallah cnm allah razi olsun insallah cok ihtiyacm var o guzel haberi duymaya dua ediyom rabbim bos cevirmesin insalaahInşallah Umudun şuan göbüşündedir canım..kalbini ferah tut..bol dua et
Aminnnn inşallahinsallah cnm allah razi olsun insallah cok ihtiyacm var o guzel haberi duymaya dua ediyom rabbim bos cevirmesin insalaah
Rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah canım..sen oğullarında bir şey uyguladın mı peki..beslenmen falan nasılKızlar en son dün gece 1 de değerlendirdik yarın pik devam eder Çarşamba çatlar inşallah bu sefer tutar ve sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin ogulları Ma güzel bi kız kardeş
İm
Yok canım büyük hemen oldu ikincide çatladıgı gün oldu nasip öyleymişRabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah canım..sen oğullarında bir şey uyguladın mı peki..beslenmen falan nasıl
Hey maşallahYazdıklarınızı okudumda bence genç yaşta iki yaş ara ile doğurmaliyiz ben otuz yaşındayım dördüncü olacak her yerim ağrıyor kaldıramıyorum kalcam popom ağrıyor iş yapmak işkence resmen beş dakika iş yapiyosam beş dakikada uzanıyorum sıcak hararet yapan arabalar gibiyim erken yaşta kaç tane doguruyorsan doguracaksin sonra zor oluyor insanın bünyesi kaldırmıyor kizlar
Anladim canim inşallah bu sefer de nasibinde bi prenses vardır..Peki son bir şey daha sorcam canim oğluslarinda beslenmeniz nasıldı peki..tatliyla araniz falan nasildiYok canım büyük hemen oldu ikincide çatladıgı gün oldu nasip öyleymiş
Tabi aktarırım canım ben bunları yazanları görünce hep sevinmiştim.Neker yaptın canim ovulasyonu nasıl bildin tecrübelerini bize de aktarır mısın
Onu bilmiyorum nasıl oluyorçin takvimi tuttu mu?
Eşim bogazkar tatlıya çok düşkün ben beslenmenin çok etkili olduğunu düşünmüyorum tamamen nasip inşallah sana da hayırlı bi erkek evlat nasip eder Rabbim sen kız için özel bişey yaptın mıAnladim canim inşallah bu sefer de nasibinde bi prenses vardır..Peki son bir şey daha sorcam canim oğluslarinda beslenmeniz nasıldı peki..tatliyla araniz falan nasildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?