Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Çok teşekkür ederim canım benim..inşallah gönlünce olsun herşey..

Eşim bogazkar tatlıya çok düşkün ben beslenmenin çok etkili olduğunu düşünmüyorum tamamen nasip inşallah sana da hayırlı bi erkek evlat nasip eder Rabbim sen kız için özel bişey yaptın mı
Amin canım çok teşekkürler..bende tam tersi beslenmeyle alâkalı olduğunu düşünüyorum..çünkü ben aşırı tatlı tüketirdim ve kola içerdim..bide sık ilişki kesinlikle kız.benim o dönemlerde ovulasyondan falan haberim yoktu..cocuk istiyoruz diye hergün olmuştu..

Benim ikinci oğlum da perhiz var dı 5 gün yoktu eşim orda haklısın

kesinlikle bende dorduncuyu dogurdum bunlarin hepsini ben de yasadim
ve bende 30 yasindayim canım

kizlar bugun 14. gun 1 gun icin farkediyomu sizce yani varsa bugunde cikmazmi yada yoksa mesela belli olmazmi yarini beklmek istemiyor gibi bi his var icimdee acile gitsem 1 saate cikcakk iste bugun versem bi sorun olirmuki ha bugun verdim.ha yarn ayni degilmi sizceee

Vardır bunda da bir hayır nasip elimizden birşey gelmiyor canım umudunu kaybetme hiçbir zaman
umudum varrdi bu aydan cnm 10 tane çatlayan yumdan bitanesimi tutmaz umutluydum pozitiftim vardr diyodum ama adet oldum iste esimi arayip ona hamileyim diycegime aradm hasta oldum dedimm ne kadar aci ne kadar zor bi durum bu rabbim kimseyi dusurmesin emeklerinin karsiligini alamamak cok zorrr

Hayırlısı canım nasip değilmiş inşallah bi dahaki ay nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…