- 23 Ağustos 2019
- 828
- 1.439
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #69.381
Çok teşekkür ederim canım benim..inşallah gönlünce olsun herşey..Tabi aktarırım canım ben bunları yazanları görünce hep sevinmiştim.
Eşimde sperm hızı çok düşüktü bir kac ay onun icin ugrstik. Ven ben ovulayson testi pik yaptığı gün 2 gün pik oluyor bende .birinci gün sabah çok ince oluyor geceye doğru koyulaşıyor. Ertesi sabah t , c den çok köyü oluyor . Ve ben sabah degerlendirdim . Öncesinde 5 gün perhiz yaptım. Bide iliskiden hemen sonra baya bi ayaklarımı kalçadan itibaren yukarı kaldırdım. Akşama doğru t ile c aynı koyulukta olmaya başladı. O zaman çatlama oluyor . Ve ben bir bilgi gördüm. Çatlamadan sonra yumurta sperm kabul etmezmiş. Akşam çatladıysa sabah değerlendirilmeli. Bende öyle yaptım. Tabi bir ihtimal yine nolur nolmaz dedim .Ertesi sabah baya silik olunca da degerlendirdim. Onda da ayak kaldirdim. Ama ilk gün tuttuğuna eminim ateş ölçme yöntemini de denedim . Bu arada ateş yönteminde dpo 7 de ateşim düştü. Yerleşme günü ateş düşüşü oluyor o zaman az çok anladim hamileliği. Ama hicbir belirtim yok o da endiselendiryor şimdilik hepsi bu
Amin canım çok teşekkürler..bende tam tersi beslenmeyle alâkalı olduğunu düşünüyorum..çünkü ben aşırı tatlı tüketirdim ve kola içerdim..bide sık ilişki kesinlikle kız.benim o dönemlerde ovulasyondan falan haberim yoktu..cocuk istiyoruz diye hergün olmuştu..Eşim bogazkar tatlıya çok düşkün ben beslenmenin çok etkili olduğunu düşünmüyorum tamamen nasip inşallah sana da hayırlı bi erkek evlat nasip eder Rabbim sen kız için özel bişey yaptın mı
Benim ikinci oğlum da perhiz var dı 5 gün yoktu eşim orda haklısınAmin canım çok teşekkürler..bende tam tersi beslenmeyle alâkalı olduğunu düşünüyorum..çünkü ben aşırı tatlı tüketirdim ve kola içerdim..bide sık ilişki kesinlikle kız.benim o dönemlerde ovulasyondan falan haberim yoktu..cocuk istiyoruz diye hergün olmuştu..
Inşallah herkes istediği bebeğine en yakin zamanda kavuşur..Benim ikinci oğlum da perhiz var dı 5 gün yoktu eşim orda haklısın
İnşallah canım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim tüm isteyenlereInşallah herkes istediği bebeğine en yakin zamanda kavuşur..
Sonsuz kere aminnnnnnnnİnşallah canım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim tüm isteyenlere
Onu bilmiyorum nasıl oluyor
Üç kızım var kizlarda takip yapmamistim dorduncu de yaptım takibiHey maşallah30 yas ve 4.çocuk bence cokda gec kalmis sayilmazsiniz 30da ilk cocugunu doguranlar cok fazla tabi nasip kismet birazcikda sizin hepsi kizmi yumurtlama takibi yaptinizmi son gebeliginizde
kesinlikle bende dorduncuyu dogurdum bunlarin hepsini ben de yasadimYazdıklarınızı okudumda bence genç yaşta iki yaş ara ile doğurmaliyiz ben otuz yaşındayım dördüncü olacak her yerim ağrıyor kaldıramıyorum kalcam popom ağrıyor iş yapmak işkence resmen beş dakika iş yapiyosam beş dakikada uzanıyorum sıcak hararet yapan arabalar gibiyim erken yaşta kaç tane doguruyorsan doguracaksin sonra zor oluyor insanın bünyesi kaldırmıyor kizlar
İnşaallah hamilesindir Canım çok sevindim senin adinainşallah çok sağol sadece iğnenin etkisi olmasindan korkuyorum.baskada bisoden degill ama iste kanda netleşirr ancca sabah saglik ocaginda kanmi versemm acaba 13. gunum yarin
Peki sonuc ne oldu cinsiyeti nedir 4.nun?Üç kızım var kizlarda takip yapmamistim dorduncu de yaptım takibi
Tamam erkekmis oylamaya baktim simdi allah sag saglim kucaginiza kavustursun insallah oglunuzuÜç kızım var kizlarda takip yapmamistim dorduncu de yaptım takibi
insallah cnm allah razi olsunnİnşaallah hamilesindir Canım çok sevindim senin adina
İnşallah canimTamam erkekmis oylamaya baktim simdi allah sag saglim kucaginiza kavustursun insallah oglunuzu
Zor oluyor evet canım ben çok zorlanıyorum doğumu da düşünemiyorum korkuyorum valla kızlarım çok kolaydı inşallah buda öyle olurkesinlikle bende dorduncuyu dogurdum bunlarin hepsini ben de yasadim
ve bende 30 yasindayim canım
Vardır bunda da bir hayır nasip elimizden birşey gelmiyor canım umudunu kaybetme hiçbir zamanadet oldummm kizlarr tam kan vermeye gitcekkennnn
umudum varrdi bu aydan cnm 10 tane çatlayan yumdan bitanesimi tutmaz umutluydum pozitiftim vardr diyodum ama adet oldum iste esimi arayip ona hamileyim diycegime aradmVardır bunda da bir hayır nasip elimizden birşey gelmiyor canım umudunu kaybetme hiçbir zaman
Hayırlısı canım nasip değilmiş inşallah bi dahaki ay nasip olurumudum varrdi bu aydan cnm 10 tane çatlayan yumdan bitanesimi tutmaz umutluydum pozitiftim vardr diyodum ama adet oldum iste esimi arayip ona hamileyim diycegime aradmhasta oldum dedimm ne kadar aci ne kadar zor bi durum bu rabbim kimseyi dusurmesin emeklerinin karsiligini alamamak cok zorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?