Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım Allah geciktiriyosa guzellestiriyordur vardır bundada bi hayr bazen bizim hayr gördugumuz şeyde belki de şer var Rabbim bilir işini inşeALLAH tez vakte oğlum oluyor diye buraya yazmanı ve seni bu haberle müjdelesın Allah üzülme canim

Canim sen niye bu kadar y
Canim sen neden bu kadar yipratiyosun kendini. Demek ki senin icin boylesi hayirli. Cok sukur bi evladin var. Hic cocugu omayanlari düşün. Rabbim geciktiriyorsa guzellestiyordur. Sabret sukret cok sukur sagliklisin ve saglikli bi evladin var. Bu kadar uzme kendini gercek soyluyorum bak sters en buyuk sorun. Bu sayfayi takip ettigimden beri hep yazdiklarini takip ediyorum. Biraz oluruna birak olmuyosa vardir bi hayir. Zor anliyorum seni biraz baska seylere yonel. Inaniyorum Rabbim nasip edicek sana sadece biraz sabir.

canm.öylede ne bilim hayal kirikligi yasamak cok zorr rabbim hayirli olani nasip etsin diyorum hep ama biturlu olmuyo ne sorun olabilirki artk aklim hayalim almiyo rabbim razi olsn senden ne diyim simdilik umutlarn tukendigi yerdeyimmm

yipranmamin sebebi belkide çabaldigim bazi seylerin karsiligini alamadigimdandir cnm keske bu ay gordugum o kadar tedavi hem maddi hem manevi bosa gitmeseydi ben hamile kalip yine dusuk yapmaya raziydim hic olmazsa olck diye bi umudum vardi hic olmayinca daha cok yipraNiyorum 1 ay sonra hamile kalamayisimin 1 yili dolcakk gecen sene eylulde en son dusuk yapmistimmm

Canım seninle aynı sekilde beslenen kuzenimin 2 oglu var

Aynı seyi önce bende yazdım canım önce Prensesim2016 canım sen kafana takmayı bıraktığın ay hamile kalacaksın

Canım eşin test yaptırdı mı

Madalya falan takılmalı bence sizlere
Ben tek cocuk oda sezeryan oldu bittim yani
Dormal doğum doğum bitene kadar cekiyon acıyı ben doğum yaptıktan sonra ayağa kalkıyorum ertesi gün işimi bile yapıyorum sezaryen zor ya ben onları görünce üzülüyorum dogrulamiyor kalkaniyorlar Allah yardimcilar i olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…