- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #69.401
Canım Allah geciktiriyosa guzellestiriyordur vardır bundada bi hayr bazen bizim hayr gördugumuz şeyde belki de şer var Rabbim bilir işini inşeALLAH tez vakte oğlum oluyor diye buraya yazmanı ve seni bu haberle müjdelesın Allah üzülme canimumudum varrdi bu aydan cnm 10 tane çatlayan yumdan bitanesimi tutmaz umutluydum pozitiftim vardr diyodum ama adet oldum iste esimi arayip ona hamileyim diycegime aradmhasta oldum dedimm ne kadar aci ne kadar zor bi durum bu rabbim kimseyi dusurmesin emeklerinin karsiligini alamamak cok zorrr
Canim sen neden bu kadar yipratiyosun kendini. Demek ki senin icin boylesi hayirli. Cok sukur bi evladin var. Hic cocugu omayanlari düşün. Rabbim geciktiriyorsa guzellestiyordur. Sabret sukret cok sukur sagliklisin ve saglikli bi evladin var. Bu kadar uzme kendini gercek soyluyorum bak sters en buyuk sorun. Bu sayfayi takip ettigimden beri hep yazdiklarini takip ediyorum. Biraz oluruna birak olmuyosa vardir bi hayir. Zor anliyorum seni biraz baska seylere yonel. Inaniyorum Rabbim nasip edicek sana sadece biraz sabir.umudum varrdi bu aydan cnm 10 tane çatlayan yumdan bitanesimi tutmaz umutluydum pozitiftim vardr diyodum ama adet oldum iste esimi arayip ona hamileyim diycegime aradmhasta oldum dedimm ne kadar aci ne kadar zor bi durum bu rabbim kimseyi dusurmesin emeklerinin karsiligini alamamak cok zorrr
nasip canım vardır bi hayir tevekeltualallahadet oldummm kizlarr tam kan vermeye gitcekkennnn
onlar kolaysa buda kolay olur inşaallah son haftalar bende çok korkuyodum stresliydim Allah yardim ediyo içini ferah tutZor oluyor evet canım ben çok zorlanıyorum doğumu da düşünemiyorum korkuyorum valla kızlarım çok kolaydı inşallah buda öyle olur
İnşallah canım kolay olur da bı çırpıda çıkar bebişonlar kolaysa buda kolay olur inşaallah son haftalar bende çok korkuyodum stresliydim Allah yardim ediyo içini ferah tut
heo bidahaki ay diyorum ama o ay hiç nasip olmuyorr allah razi olsn inslah cnmmHayırlısı canım nasip değilmiş inşallah bi dahaki ay nasip olur
canm.öylede ne bilim hayal kirikligi yasamak cok zorr rabbim hayirli olani nasip etsin diyorum hep ama biturlu olmuyo ne sorun olabilirki artk aklim hayalim almiyo rabbim razi olsn senden ne diyim simdilik umutlarn tukendigi yerdeyimmmCanım Allah geciktiriyosa guzellestiriyordur vardır bundada bi hayr bazen bizim hayr gördugumuz şeyde belki de şer var Rabbim bilir işini inşeALLAH tez vakte oğlum oluyor diye buraya yazmanı ve seni bu haberle müjdelesın Allah üzülme canim
yipranmamin sebebi belkide çabaldigim bazi seylerin karsiligini alamadigimdandir cnm keske bu ay gordugum o kadar tedavi hem maddi hem manevi bosa gitmeseydi ben hamile kalip yine dusuk yapmaya raziydim hic olmazsa olck diye bi umudum vardi hic olmayinca daha cok yipraNiyorum 1 ay sonra hamile kalamayisimin 1 yili dolcakk gecen sene eylulde en son dusuk yapmistimmmCanim sen niye bu kadar y
Canim sen neden bu kadar yipratiyosun kendini. Demek ki senin icin boylesi hayirli. Cok sukur bi evladin var. Hic cocugu omayanlari düşün. Rabbim geciktiriyorsa guzellestiyordur. Sabret sukret cok sukur sagliklisin ve saglikli bi evladin var. Bu kadar uzme kendini gercek soyluyorum bak sters en buyuk sorun. Bu sayfayi takip ettigimden beri hep yazdiklarini takip ediyorum. Biraz oluruna birak olmuyosa vardir bi hayir. Zor anliyorum seni biraz baska seylere yonel. Inaniyorum Rabbim nasip edicek sana sadece biraz sabir.
bunada şükür canmm ne diyimnasip canım vardır bi hayir tevekeltualallah
Nasip canım..sıkma canını vardır bir hayır..inşallah Rabbim en kisa zamanda nasip etsinadet oldummm kizlarr tam kan vermeye gitcekkennnn
amin cnm inşallahhhNasip canım..sıkma canını vardır bir hayır..inşallah Rabbim en kisa zamanda nasip etsin
Canım seninle aynı sekilde beslenen kuzenimin 2 oglu varAmin canım çok teşekkürler..bende tam tersi beslenmeyle alâkalı olduğunu düşünüyorum..çünkü ben aşırı tatlı tüketirdim ve kola içerdim..bide sık ilişki kesinlikle kız.benim o dönemlerde ovulasyondan falan haberim yoktu..cocuk istiyoruz diye hergün olmuştu..
Kız Masallah 30 yasında 4 cocuk tebrik ederim sizikesinlikle bende dorduncuyu dogurdum bunlarin hepsini ben de yasadim
ve bende 30 yasindayim canım
Off gene mi yaaadet oldummm kizlarr tam kan vermeye gitcekkennnn
Kız bide cocuklar normal dogum muİnşallah canım kolay olur da bı çırpıda çıkar bebiş
Evet canım normal doğumKız bide cocuklar normal dogum mu
Aynı seyi önce bende yazdım canım önceCanim sen niye bu kadar y
Canim sen neden bu kadar yipratiyosun kendini. Demek ki senin icin boylesi hayirli. Cok sukur bi evladin var. Hic cocugu omayanlari düşün. Rabbim geciktiriyorsa guzellestiyordur. Sabret sukret cok sukur sagliklisin ve saglikli bi evladin var. Bu kadar uzme kendini gercek soyluyorum bak sters en buyuk sorun. Bu sayfayi takip ettigimden beri hep yazdiklarini takip ediyorum. Biraz oluruna birak olmuyosa vardir bi hayir. Zor anliyorum seni biraz baska seylere yonel. Inaniyorum Rabbim nasip edicek sana sadece biraz sabir.
Madalya falan takılmalı bence sizlereEvet canım normal doğum
Canım eşin test yaptırdı mıyipranmamin sebebi belkide çabaldigim bazi seylerin karsiligini alamadigimdandir cnm keske bu ay gordugum o kadar tedavi hem maddi hem manevi bosa gitmeseydi ben hamile kalip yine dusuk yapmaya raziydim hic olmazsa olck diye bi umudum vardi hic olmayinca daha cok yipraNiyorum 1 ay sonra hamile kalamayisimin 1 yili dolcakk gecen sene eylulde en son dusuk yapmistimmm
Dormal doğum doğum bitene kadar cekiyon acıyı ben doğum yaptıktan sonra ayağa kalkıyorum ertesi gün işimi bile yapıyorum sezaryen zor ya ben onları görünce üzülüyorum dogrulamiyor kalkaniyorlar Allah yardimcilar i olsunMadalya falan takılmalı bence sizlere
Ben tek cocuk oda sezeryan oldu bittim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?