- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #69.421
Dogru tabi öyle canım bende aynı sekilde kalkamadım dogrulamadım. Ama ben cesaret edemedim normal dogumaDormal doğum doğum bitene kadar cekiyon acıyı ben doğum yaptıktan sonra ayağa kalkıyorum ertesi gün işimi bile yapıyorum sezaryen zor ya ben onları görünce üzülüyorum dogrulamiyor kalkaniyorlar Allah yardimcilar i olsun
Kuzum ben iki dogum seklinide yasadim. Kesinlikle kisi bunyesiyle alakali. Benim dogumlarimda cok zor oluyo. Rabbim kimseyi o darda birakmasin ins.Dogru tabi öyle canım bende aynı sekilde kalkamadım dogrulamadım. Ama ben cesaret edemedim normal doguma
Senin icin saklanan mucizeyi bilemezsin ki. Kesinlikle oyle dusunme herseyin iyi tarafina bak. Cok sukur sagliginiz yerinde . Maddi olarak yipratici olabilir evet ama en azindan bi sagliklik sorununuz yok onun icin harcamiyorsunuz. Bak bu sekilde dusunmen isyana bile girebilir Allah korusun.yipranmamin sebebi belkide çabaldigim bazi seylerin karsiligini alamadigimdandir cnm keske bu ay gordugum o kadar tedavi hem maddi hem manevi bosa gitmeseydi ben hamile kalip yine dusuk yapmaya raziydim hic olmazsa olck diye bi umudum vardi hic olmayinca daha cok yipraNiyorum 1 ay sonra hamile kalamayisimin 1 yili dolcakk gecen sene eylulde en son dusuk yapmistimmm
Amin inşallah canım. Aynen bünyeden bünyeye fark ediyor kesinlikleKuzum ben iki dogum seklinide yasadim. Kesinlikle kisi bunyesiyle alakali. Benim dogumlarimda cok zor oluyo. Rabbim kimseyi o darda birakmasin ins.
İsteyerek mi sezeryanla oldunDogru tabi öyle canım bende aynı sekilde kalkamadım dogrulamadım. Ama ben cesaret edemedim normal doguma
gene canm napakkk nasip degilmis olmadiiOff gene mi yaa
hayr cnm gecen kendisi doktora soyledi gocam hani gerekirse bende teat yaparm dedi doktor ona sende bi sorun yok esin zaten daha once 4 defa gebe kalmis dediiiCanım eşin test yaptırdı mı
yok canm kizmiyom niye kiziyim ki cok haklisin aslindaaSenin icin saklanan mucizeyi bilemezsin ki. Kesinlikle oyle dusunme herseyin iyi tarafina bak. Cok sukur sagliginiz yerinde . Maddi olarak yipratici olabilir evet ama en azindan bi sagliklik sorununuz yok onun icin harcamiyorsunuz. Bak bu sekilde dusunmen isyana bile girebilir Allah korusun.
Lutfen ama lutfen senden daha kotu durumdakileri dusun ve haline sukret. Belki kiziyosun bana ama biraz zamana birak.
Valla ne bilem canim yaa.bu işi tam olarak bi çözebilsek..önümde 1.5 ay var ve kafam bi milyonCanım seninle aynı sekilde beslenen kuzenimin 2 oglu var
Canım peki sen nasil bir yol izledin..yaptıklarını anlatır mısınCanım seninle aynı sekilde beslenen kuzenimin 2 oglu var
Canım ben beslenmeye pek dikkat edemedim eşime daha cok özen gösterdim. Alkali su içtim fitil kullandım. Doktor takibi ve evde kendim testle takip yaptım catlamadan 3,4 saat önce ve catladıktan 3,4 saat sonra deneme oldu 2 yumurta vardı catlamak üzere olan sagdaki tuttuCanım peki sen nasil bir yol izledin..yaptıklarını anlatır mısın
Evet canım isteyerek oldumİsteyerek mi sezeryanla oldun
gene canm napakkk nasip degilmis olmadii
Ben gene de yaptırması taraftarıyım canım tamam gebe kaldın ama en son gebeligin üstünden 1 sene gecti degerleri düşmüş olabilirhayr cnm gecen kendisi doktora soyledi gocam hani gerekirse bende teat yaparm dedi doktor ona sende bi sorun yok esin zaten daha once 4 defa gebe kalmis dediii
Çözersin canım beslenmeye dikkat, fitil, alkali su, catlama anı ilişki ve bol bool duaValla ne bilem canim yaa.bu işi tam olarak bi çözebilsek..önümde 1.5 ay var ve kafam bi milyon
Peki canim eşine ne gibi özen gösterdin..Canım ben beslenmeye pek dikkat edemedim eşime daha cok özen gösterdim. Alkali su içtim fitil kullandım. Doktor takibi ve evde kendim testle takip yaptım catlamadan 3,4 saat önce ve catladıktan 3,4 saat sonra deneme oldu 2 yumurta vardı catlamak üzere olan sagdaki tuttu
Inşallah canım çok teşekkür ederimÇözersin canım beslenmeye dikkat, fitil, alkali su, catlama anı ilişki ve bol bool dua
Canım eşime hergun et yedirmeye calıstım cok sever zaten, tuzlu yemekler yaptım, patatesi cok kullandım, kuruyemiş, turk kahvesi bitter çikolata keçi boynuzu içirdim birde eczaneden takviye ilaclar aldıPeki canim eşine ne gibi özen gösterdin..
Inşallah canım çok teşekkür ederim
Çok şükür ki benimki de etçi..canım son olarak bide takviyelerin ismi ne? atar mısınCanım eşime hergun et yedirmeye calıstım cok sever zaten, tuzlu yemekler yaptım, patatesi cok kullandım, kuruyemiş, turk kahvesi bitter çikolata keçi boynuzu içirdim birde eczaneden takviye ilaclar aldı
Peki hangi fitili nasıl kullandın diye sorsamCanım eşime hergun et yedirmeye calıstım cok sever zaten, tuzlu yemekler yaptım, patatesi cok kullandım, kuruyemiş, turk kahvesi bitter çikolata keçi boynuzu içirdim birde eczaneden takviye ilaclar aldı
Biokadın kullandım canımPeki hangi fitili nasıl kullandın diye sorsam☺
Nasıl diye de soru varmıs yeni farkettimPeki hangi fitili nasıl kullandın diye sorsam☺
Teşekkürler cevabın içinNasıl diye de soru varmıs yeni farkettimcanım ben 3,4 kutu kadar kullandım bi kutuda 14 tane vardı 7,8 tanesini adetten önce kullandım kalanını da adet leke seklinde gelir ya hani bitime yakın ozamanlar basladım yumurtlamadan 1,2 gun önce kestim. Biokadın kiminde kuruluk yapmıs ama önce bir deneyin olmazsa neopenatron var onu da kullanabilirsiniz
cnm.bugun gittim doktora sordum esimde yaptirsin diye gerek yok drdi yine kendim icin rahim flmi istedim klomen yazdi bunlari kullan bu ayda olmazsa onumuzdeki ay filmi cekeriz dedi cunku oda soledi iste 1 yildir gebe kalamiyom onca tedaviye ragmennnCanım ben beslenmeye pek dikkat edemedim eşime daha cok özen gösterdim. Alkali su içtim fitil kullandım. Doktor takibi ve evde kendim testle takip yaptım catlamadan 3,4 saat önce ve catladıktan 3,4 saat sonra deneme oldu 2 yumurta vardı catlamak üzere olan sagdaki tuttu
Evet canım isteyerek oldum
Ben gene de yaptırması taraftarıyım canım tamam gebe kaldın ama en son gebeligin üstünden 1 sene gecti degerleri düşmüş olabilir
Çözersin canım beslenmeye dikkat, fitil, alkali su, catlama anı ilişki ve bol bool dua
Insallahhh hamişsindirr canim allah yarr ve yardimcin olsunnn ❤❤❤❤insallah cnm allah razi olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?