- 29 Mayıs 2019
- 685
- 971
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #69.441
Hakkinda hayirlisi canimm uzulmee dualarimiz senleeumudum varrdi bu aydan cnm 10 tane çatlayan yumdan bitanesimi tutmaz umutluydum pozitiftim vardr diyodum ama adet oldum iste esimi arayip ona hamileyim diycegime aradmhasta oldum dedimm ne kadar aci ne kadar zor bi durum bu rabbim kimseyi dusurmesin emeklerinin karsiligini alamamak cok zorrr
sagol canm allah razi olsunHakkinda hayirlisi canimm uzulmee dualarimiz senlee
Bi dusunme uzulme herseyi oluruna birak bak nasil olacak allahin izniyle insallahsagol canm allah razi olsun
Cok sukur bitirdim ama bende bittim. Sen nasilsin canimKizlerrrr naparsinizz zeynoc canim naptin dugun bittimi ? papyon sen naptin canim kişliklar ne durumda
öyle canim haklısınnBi dusunme uzulme herseyi oluruna birak bak nasil olacak allahin izniyle insallah❤❤❤❤
Güle gülee yiyin canim bende iki gundur fasulye ve biberlerle ugrasiyorum yarinda halledersem tamamdirCok sukur bitirdim ama bende bittim. Sen nasilsin canim
Allah yar ve yardimcin olsun canim kolay dogumlarin olusn sagliklica bebegini kucagina alirsin inscanimKızlar nasılsınız?
Yine giremedim bi süredir hayatın akışına kapılıp
Şuan burda gece yarısı
Sabahtan kısmetse doğum için hastaneye yatacağım
Hepiniz aklımdasınız dualarıma katacağım İnşaAllah
Nolur sizlerde beni dualarınızda unutmayın
Hepinizi çok öpüyorum
Canim ben yeni üyelerdenim..lütfen duanda beni de unutma..2 kızım var birde oğlum olsun çok istiyorum..Rabbim sana da kolay bir doğum nasip etsin inşallah..prensini saglikla al kucağına..hayırlı doğumlarKızlar nasılsınız?
Şuan burda gece yarısı
Hepinizi çok öpüyorum
Hayırlı doğumlar canım rabbim kolaylık versin inşallah sağlıcakla gelsin pasanKızlar nasılsınız?
Şuan burda gece yarısı
Hepinizi çok öpüyorum
Aç yok farketmez ki biz iki kaşık kullandık sabah akşamGünaydın arkadaşlar size bir şey sorucam..Eşimin keçi boynuzu özünü ac karna içmesi şart mı..aç aç içemiyor kahvaltıdan sonra içiyor..birde gunde ne kadar ve kac kaşık içsin
Sağol canım sabah 2 akşam 2 mi yoksa sabah akşam 1 er tane toplam 2 miAç yok farketmez ki biz iki kaşık kullandık sabah akşam
Sabah bir akşam bir kaşık canimSağol canım sabah 2 akşam 2 mi yoksa sabah akşam 1 er tane toplam 2 mi
Tamam canım çok teşekkür ederimSabah bir akşam bir kaşık canim
Hayirli sabahlar canim Allah bir nefeste kavustursun bizde seni bebeklerini öpüyoruzKızlar nasılsınız?
Şuan burda gece yarısı
Hepinizi çok öpüyorum
Canim Allah kolay dogumlar versin insAllah ogluna tez zamanda kavusursunKızlar nasılsınız?
Şuan burda gece yarısı
Hepinizi çok öpüyorum
Sizde saglikla yiyin. Allah kolaylik versin canimGüle gülee yiyin canim bende iki gundur fasulye ve biberlerle ugrasiyorum yarinda halledersem tamamdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?