- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #69.461
Rabbim sagliklla kucagina almayi nasip etsin ins. Saglikla dogsun pasan. Hayirli evlat olsun insKızlar nasılsınız?
Yine giremedim bi süredir hayatın akışına kapılıp
Şuan burda gece yarısı
Sabahtan kısmetse doğum için hastaneye yatacağım
Hepiniz aklımdasınız dualarıma katacağım İnşaAllah
Nolur sizlerde beni dualarınızda unutmayın
Hepinizi çok öpüyorum
Canim benim insallah bu sefer olur. Allah sana sağlıklı bir evlat daha nasip eder.yani şimdi size bişi diycem ama ben yazmasamda siz hiçte sormuyosunuz benineyse kzlar ben çatlatma iğnesi vuruldum bugün 12.günüm 10. gunden beridir test yapiyom bugun 3. gundur testlerim gozle gorulecek kadar silikler yani foto cktm buraya atmak icin ama belli olmuyo kamerada ciplak gozle daha rahat goruluyo hicbi belirtimde yok acaba çatlatma iğnesinin etkisimidir o testeki silik çizgiii doktorum 15. günü kan ver dedii tabi adet olmasamm
Rabbim sagliklla kucagina almayi nasip etsin ins. Saglikla dogsun pasan. Hayirli evlat olsun ins
[/QUOTE@ceymiceyn allah sana kolaylık versin canim benim. Doğum olduğunda haber ver olur mu? Dualarım seninle, duaların bizimle olsun!!! Sevgiler
Hayirli saglikli dogumun olsun canimm saglikla kucagina al insallahhKızlar nasılsınız?
Şuan burda gece yarısı
Hepinizi çok öpüyorum
Sagoll canimmm ❤❤❤Sizde saglikla yiyin. Allah kolaylik versin canim
Evet cnim gördüm bir arkdasinda boleydi hamile dogumuna az kaldı inşeALLAH seninde oledir
Kizlerrrr naparsinizz zeynoc canim naptin dugun bittimi ? papyon sen naptin canim kişliklar ne durumda
Hamdolsun sen nasilsin canımElifAsel54 canin nasilsin iyi misin?
allah sağlikla kucagina almayi nasip etsinn ins cnmKızlar nasılsınız?
Şuan burda gece yarısı
Hepinizi çok öpüyorum
sağol cnm allah razi olsun ama olmadii olmuyo zamani var daha demekkiiCanim benim insallah bu sefer olur. Allah sana sağlıklı bir evlat daha nasip eder.
Malesef yapamadim canim agustos kacti sehirdisinda idik dugun vardi agustos 20 de adet oldum bittim yumurtlamayi bekliyorum bugun 10 uncu gun test yapdim silikti 5 gunum var bakalim hayirlisi sen neler yaptin deneme yapacakmisin eylulde ?deneme yaptın mı? ne durumdasın?
Malesef yapamadim canim agustos kacti sehirdisinda idik dugun vardi agustos 20 de adet oldum bittim yumurtlamayi bekliyorum bugun 10 uncu gun test yapdim silikti 5 gunum var bakalim hayirlisi sen neler yaptin deneme yapacakmisin eylulde ?
Valla ben diyete uydum arada kacamak olsadaben de 19 ağustosta adet oldum , yumurtlAMAYI bekliyorum aynen:)))....13. günde yumurtlarsam ağustosun sonu, 14. günde ymurtlarsam eylül başı oluyor..çin takvimine ağustos erkek eylül kız görünüyor, ben de buna takılıyorum..tutmayan da çok ama kızım da tuttu ya, kafama takıldı..sende tutuyor mu? ben diyte uymadım bu ay ama, haziranda tutmayınca koyverdim..zamanlama konusunda da piki gördükten sonra 12 saat içinde yapmayı planlıyorum, diğerinde 24.saat sonra yapmıştım tutmamıştı....
Iyidir canm 6 haftalik olduk bile kalp atisini dun duyduk rabbim sonunuda hayirli etsin insallhSen naptin canim 899eylulgelini nasil gidiyor hamişlik ❤❤❤
Agrisiz sancisiz kolay doğum nasip olsun canm rabbim ewladina uzun ömür versin aklina gelirsek sanci cekislerde duani eksik etmeseydinn bizlerdenKızlar nasılsınız?
Şuan burda gece yarısı
Hepinizi çok öpüyorum
Ayy ne gusellll masallahhhIyidir canm 6 haftalik olduk bile kalp atisini dun duyduk rabbim sonunuda hayirli etsin insallh
Aminnn canm ınsallah hepimize nasip olsunn aminn aminnnmnnnAyy ne gusellll masallahhhallah erkek bebisini insallahh sagliklaa getirsin
Amin canımAllah yar ve yardimcin olsun canim kolay dogumlarin olusn sagliklica bebegini kucagina alirsin inscanim
Sağol canımHayırlı doğumlar canım rabbim kolaylık versin inşallah sağlıcakla gelsin pasan
Teşekkür ederim semracım seninde prenses haberini duymak nasip olsunHayirli sabahlar canim Allah bir nefeste kavustursun bizde seni bebeklerini öpüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?