Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Rabbim sagliklla kucagina almayi nasip etsin ins. Saglikla dogsun pasan. Hayirli evlat olsun ins

Canim benim insallah bu sefer olur. Allah sana sağlıklı bir evlat daha nasip eder.

Hayirli saglikli dogumun olsun canimm saglikla kucagina al insallahh ❤❤❤

allah sağlikla kucagina almayi nasip etsinn ins cnm

deneme yaptın mı? ne durumdasın?
Malesef yapamadim canim agustos kacti sehirdisinda idik dugun vardi agustos 20 de adet oldum bittim yumurtlamayi bekliyorum bugun 10 uncu gun test yapdim silikti 5 gunum var bakalim hayirlisi sen neler yaptin deneme yapacakmisin eylulde ?

Malesef yapamadim canim agustos kacti sehirdisinda idik dugun vardi agustos 20 de adet oldum bittim yumurtlamayi bekliyorum bugun 10 uncu gun test yapdim silikti 5 gunum var bakalim hayirlisi sen neler yaptin deneme yapacakmisin eylulde ?

ben de 19 ağustosta adet oldum , yumurtlAMAYI bekliyorum aynen:)))....13. günde yumurtlarsam ağustosun sonu, 14. günde ymurtlarsam eylül başı oluyor..çin takvimine ağustos erkek eylül kız görünüyor, ben de buna takılıyorum..tutmayan da çok ama kızım da tuttu ya, kafama takıldı..sende tutuyor mu? ben diyte uymadım bu ay ama, haziranda tutmayınca koyverdim..zamanlama konusunda da piki gördükten sonra 12 saat içinde yapmayı planlıyorum, diğerinde 24.saat sonra yapmıştım tutmamıştı....

Valla ben diyete uydum arada kacamak olsada arada sut ayran ictim ama sodaya vitamine devam asitli baska birsey tuketmiyorum havuc tirtikliyorum. Esime daha cok ozen gostertiyorum et agirlikli vitamin soda kahve ve cikolata tuketiyor çin takvimine gelince + 1 yas ekleme olayi oldugu icin benim icin muamma diyebilirim normal bakinca kizim tutuyor ama +1 yaş ekleyince erkek cikiyor oyuzden pek guvenmiyorum. +1 yaş eklemeden bakinca eylul ekim erkek gosteriyor bakalim hayirlisi diyelim allah gonlumuzdekini nasip etsin insallah

Agrisiz sancisiz kolay doğum nasip olsun canm rabbim ewladina uzun ömür versin aklina gelirsek sanci cekislerde duani eksik etmeseydinn bizlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…