Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bugün 11. Gün ama ovu. test pozitifleşti gibi..
Haziranda 13. Gün gece pik yapmıştı..14. Gün akşam ilişki ile tutmamıştı

Bir bakar mısınız? K Khvekokusu20
Üstteki dünden
Alttaki bu akşam 18:30 (5 dk sonra çekildi foto)

Eklentiler

• 6CB9D67B-4744-43C4-A398-8EA7A69F536B.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 71
  • 8CBEB988-16C9-44CB-96F3-A18FECEAA594.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 67
Ben 14. Gün bekliyordum iyice karıştı kafam 11. Günde böyle pozitifleşirse bu gece pik mi yapar? Bu pozitif mi sizce??

Agrisiz sancisiz kolay doğum nasip olsun canm rabbim ewladina uzun ömür versin aklina gelirsek sanci cekislerde duani eksik etmeseydinn bizlerden
Amin canım
Şuan suni sancı verdiler bekliyorum
Sancılar güçlenince edicem inşAllah şimdilik iyiyim

Amin canım
Şuan suni sancı verdiler bekliyorum
Sancılar güçlenince edicem inşAllah şimdilik iyiyim
Maşallah sanci verilmis doguracak bizimki msj cevaplamakla meşgul dewamida boyle kolay olur insallh canm benide unutma nolur hamileyim biliyorsun saglikli hayirli erkek evlat nasip etsin rabbim

Bence henüz pik olmamış ama yakın gibi
4 saat sonra tekrar bak canım istersen

Haziranda gece pikti ertesi gün öğlen eşitlenmeye başlamıştı.. şimdi erken oldu ya pik daha mı uzun sürer yoksa, piki gördükten 12 saat sonra ilişki olsun mu? Gece pik olursa sabaha karşı deneyeyim mi?

Maşallah sanci verilmis doguracak bizimki msj cevaplamakla meşgul dewamida boyle kolay olur insallh canm benide unutma nolur hamileyim biliyorsun saglikli hayirli erkek evlat nasip etsin rabbim
Aynen canım daha şiddetlenmedi idare edebiliyorum şimdilik
Amin canım sana ve tüm arkadaşlara hayırla sağlıkla nasip olsun

Haziranda gece pikti ertesi gün öğlen eşitlenmeye başlamıştı.. şimdi erken oldu ya pik daha mı uzun sürer yoksa, piki gördükten 12 saat sonra ilişki olsun mu? Gece pik olursa sabaha karşı deneyeyim mi?
Pik olduktan sonra bence sıkı takip et
Azıcık silinmede dene canım

Canim bence piki gordukten sonra 12 saat bekleme buseferde asidiklesiyor diyorlar takibe devam et

Bugün doktora gittim rutin kontröl için..erkek bebek icin yumurta takibini sordum böyle bir şey var mı diye..Veeeee evet dedi..eger zamanlama ve perhiz doğru olursa %99 istenen cinsiyete sahip olabilirsiniz dedi..ama bunu diğer doktorlar ısrarla saklıyor dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…