Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kiz içinde bilgi alabilirsiniz peki

Evet aynen öyle bende bu şekilde uyguladım 3 gebeligimde bu şekilde erkek oldu

22.00 testim böyle.. ben şimdi sabaha doğru deneme yapayım mı yoksa yarın geceyi bekleyeyim mi.. erken yumurtlama yüzünden anca 3 gün oldu cinsel perhiz.. off valla ne kadar plan yaparsan yap olmuyor istediğin gibi yarın 12. Gün .. normalde 28-29 günde 1 adet olurdum ve 13. Günde piki görmüştüm daha önce, bu ay da öyle bekliyordum..

Eklentiler

• 3973C90F-CF2E-47A3-8F60-F1F03E126574.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 76
Canm testin varsa 3 saate bi tekrarla testini yarin gece gec olabilir bide erken yumrutladin diye uzun surecek diye birsey yok

Canim test varsa 2 3 saatte bir tekrarla. Alarmini kur bu gece takip et. Siviya cok dikkat et

Canim bide erken yumurtlaman daha guzel. Cogu kisi erken yumurtladiklari ay erkek bebege hamile kalmis. 3 gun perhizde iyi ona takilma

Canim test varsa 2 3 saatte bir tekrarla. Alarmini kur bu gece takip et. Siviya cok dikkat et
Testim çok var, yarın sabah işe gidecek eşim, yarın geceye bırakayım mı yoksa sabaha olsun mu? Diğer denememde öğlen 2. Çizgi silikti gece bakmıştım t daha koyuydu, ertesi gece deneme yapmıştık tutmamıştı ( fitil kullanıyordum o da engel olmuş olabilir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…