- 23 Ağustos 2019
- 828
- 1.439
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #69.501
Doğum oldu mu canım nasıl gectiSağol canım
Seninki de inşAllah
Akıntı önemli evet bizde birleşme olurken ben afadersiniz coook islaktimmAkıntı suluyken birlesme olursa y spermi daha rahat yaşar ve yüzer dedi..ayrica perhiz şart mış..sperm çok güçlü olmalıymış..erkek de birlesmeden çok istek almalıymış
Ayyy kizlar inşallah bebisleriniz istediğiniz gibi olur insan bı mutlu oluyor eşimin sevinci hala gözümün önünden gitmiyor inşallah sizde tadarsiniz o duyguları
Aminnnnnn canım inşallah
Aminn Allah razı olsunTeşekkür ederim semracım seninde prenses haberini duymak nasip olsun
Kiz içinde bilgi alabilirsiniz pekiBugün doktora gittim rutin kontröl için..erkek bebek icin yumurta takibini sordum böyle bir şey var mı diye..Veeeee evet dedi..eger zamanlama ve perhiz doğru olursa %99 istenen cinsiyete sahip olabilirsiniz dedi..ama bunu diğer doktorlar ısrarla saklıyor dedi..
Evet aynen öyle bende bu şekilde uyguladım 3 gebeligimde bu şekilde erkek olduBugün doktora gittim rutin kontröl için..erkek bebek icin yumurta takibini sordum böyle bir şey var mı diye..Veeeee evet dedi..eger zamanlama ve perhiz doğru olursa %99 istenen cinsiyete sahip olabilirsiniz dedi..ama bunu diğer doktorlar ısrarla saklıyor dedi..
Amin insAmin canım
Allah razı olsun
Darısı en güzel şekilde size olsun
Dualarini bekliyorum canimAmin canım
Allah razı olsun
Darısı en güzel şekilde size olsun
Canim bende iyiyim. Okullarimiz açıldı, koşturmamış da başladı.ElifAsel54 canin nasilsin iyi misin?
Insallahh canimm allah sesini duysunAyyy kizlar inşallah bebisleriniz istediğiniz gibi olur insan bı mutlu oluyor eşimin sevinci hala gözümün önünden gitmiyor inşallah sizde tadarsiniz o duyguları
Canm testin varsa 3 saate bi tekrarla testini yarin gece gec olabilir bide erken yumrutladin diye uzun surecek diye birsey yok22.00 testim böyle.. ben şimdi sabaha doğru deneme yapayım mı yoksa yarın geceyi bekleyeyim mi.. erken yumurtlama yüzünden anca 3 gün oldu cinsel perhiz.. off valla ne kadar plan yaparsan yap olmuyor istediğin gibiyarın 12. Gün .. normalde 28-29 günde 1 adet olurdum ve 13. Günde piki görmüştüm daha önce, bu ay da öyle bekliyordum..
Canim test varsa 2 3 saatte bir tekrarla. Alarmini kur bu gece takip et. Siviya cok dikkat et22.00 testim böyle.. ben şimdi sabaha doğru deneme yapayım mı yoksa yarın geceyi bekleyeyim mi.. erken yumurtlama yüzünden anca 3 gün oldu cinsel perhiz.. off valla ne kadar plan yaparsan yap olmuyor istediğin gibiyarın 12. Gün .. normalde 28-29 günde 1 adet olurdum ve 13. Günde piki görmüştüm daha önce, bu ay da öyle bekliyordum..
Canim bide erken yumurtlaman daha guzel. Cogu kisi erken yumurtladiklari ay erkek bebege hamile kalmis. 3 gun perhizde iyi ona takilma22.00 testim böyle.. ben şimdi sabaha doğru deneme yapayım mı yoksa yarın geceyi bekleyeyim mi.. erken yumurtlama yüzünden anca 3 gün oldu cinsel perhiz.. off valla ne kadar plan yaparsan yap olmuyor istediğin gibiyarın 12. Gün .. normalde 28-29 günde 1 adet olurdum ve 13. Günde piki görmüştüm daha önce, bu ay da öyle bekliyordum..
Testim çok var, yarın sabah işe gidecek eşim, yarın geceye bırakayım mı yoksa sabaha olsun mu? Diğer denememde öğlen 2. Çizgi silikti gece bakmıştım t daha koyuydu, ertesi gece deneme yapmıştık tutmamıştı ( fitil kullanıyordum o da engel olmuş olabilir)Canim test varsa 2 3 saatte bir tekrarla. Alarmini kur bu gece takip et. Siviya cok dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?