- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #69.521
Canim hatirliyorum seni. Sen bu gece sıkı takip yap duruma gore ise gitmeden degerlendirirsiniz. Ama kesinlikle sivi alimina dikkat et. Cok az bise acilinca deneme yap.Testim çok var, yarın sabah işe gidecek eşim, yarın geceye bırakayım mı yoksa sabaha olsun mu? Diğer denememde öğlen 2. Çizgi silikti gece bakmıştım t daha koyuydu, ertesi gece deneme yapmıştık tutmamıştı ( fitil kullanıyordum o da engel olmuş olabilir)
Ayy daha bitmedi bitkin haldeyimKizlerrrr naparsinizz zeynoc canim naptin dugun bittimi ? papyon sen naptin canim kişliklar ne durumda
2 yemek kasıgı içsin 1i sabah 1i aksam. Tokken içince kilo aldırıyor o yüzden ac karna içmek tavsiye ediyorlar canımGünaydın arkadaşlar size bir şey sorucam..Eşimin keçi boynuzu özünü ac karna içmesi şart mı..aç aç içemiyor kahvaltıdan sonra içiyor..birde gunde ne kadar ve kac kaşık içsin
Pik olmak üzere canım naptın suan ne durumdaBugün 11. Gün ama ovu. test pozitifleşti gibi..
Haziranda 13. Gün gece pik yapmıştı..14. Gün akşam ilişki ile tutmamıştı
Bir bakar mısınız? K Khvekokusu20
Üstteki dünden
Alttaki bu akşam 18:30 (5 dk sonra çekildi foto)
2,3 saatte bir sıvıya dikkat ederek testi tekrarla canım22.00 testim böyle.. ben şimdi sabaha doğru deneme yapayım mı yoksa yarın geceyi bekleyeyim mi.. erken yumurtlama yüzünden anca 3 gün oldu cinsel perhiz.. off valla ne kadar plan yaparsan yap olmuyor istediğin gibiyarın 12. Gün .. normalde 28-29 günde 1 adet olurdum ve 13. Günde piki görmüştüm daha önce, bu ay da öyle bekliyordum..
Tamda benim anlatmak istediğim şey buTestim çok var, yarın sabah işe gidecek eşim, yarın geceye bırakayım mı yoksa sabaha olsun mu? Diğer denememde öğlen 2. Çizgi silikti gece bakmıştım t daha koyuydu, ertesi gece deneme yapmıştık tutmamıştı ( fitil kullanıyordum o da engel olmuş olabilir)
Canim ne yaptin deneme oldu mu?Sabah 6 da t silinmiş gibi? Yanlış pozitiflik olmuş olabilir mi? (Bu testi yeni kutudan yaptım) tam pik olmamıştı yani t koyuydu ama geçen seferki gibi koyulaşmamıştı..
Eger bir daha gidersem sorarim tabi ama benim 2 kizim dan edindiğim tecrubeye göre çok sık ilişki ve aşırı asidik olmak..o zaman ki tahlillerimdeki ph 4.5 tu.ayrica hergun ilişki olunca adamda istek de ona göre oluyor..yani çok istekli olmamasi lazim..bide hergün olunca kadinda çok haz almaz ve almayinca da cok islak olmaz..doktordan edindiğim bilgiye göre kadin iskak olduğu müddetçe y spermi 3 gun bile yasar mış..bu çok onemli bir bilgi..rabbim insallah sana da hayırlı sağlıklı saliha bir evlat verirKiz içinde bilgi alabilirsiniz peki
Canim ne yaptin deneme oldu mu?
Rabbim gönlünüze göre versin Inşallah..Deneme oldu canım.. 2 testim var akşama bakacağım yine pozitif mi diye.. çok kuralına uyduramadım ama hayırlısı..
Rabbim rast getirsin ins. Saglikli hayirli bi oglus tutunsun sana.Deneme oldu canım.. 2 testim var akşama bakacağım yine pozitif mi diye.. çok kuralına uyduramadım ama hayırlısı..
Rabbim rast getirsin ins. Saglikli hayirli bi oglus tutunsun sana.
Saat kacta degerlendirdin
Amin ins. Canim sen gece baska test yapmadin mi?Sabah 6.30 -7.00 arası canım.. Allah en hayırlısını tutundursun inşallah
Eger bir daha gidersem sorarim tabi ama benim 2 kizim dan edindiğim tecrubeye göre çok sık ilişki ve aşırı asidik olmak..o zaman ki tahlillerimdeki ph 4.5 tu.ayrica hergun ilişki olunca adamda istek de ona göre oluyor..yani çok istekli olmamasi lazim..bide hergün olunca kadinda çok haz almaz ve almayinca da cok islak olmaz..doktordan edindiğim bilgiye göre kadin iskak olduğu müddetçe y spermi 3 gun bile yasar mış..bu çok onemli bir bilgi..rabbim insallah sana da hayırlı sağlıklı saliha bir evlat verir
Amin ins. Canim sen gece baska test yapmadin mi?
Sizin kaç çocuğunuz var..Aynen ben de kızımda garanti olsun
Amin Allah razı olsunEger bir daha gidersem sorarim tabi ama benim 2 kizim dan edindiğim tecrubeye göre çok sık ilişki ve aşırı asidik olmak..o zaman ki tahlillerimdeki ph 4.5 tu.ayrica hergun ilişki olunca adamda istek de ona göre oluyor..yani çok istekli olmamasi lazim..bide hergün olunca kadinda çok haz almaz ve almayinca da cok islak olmaz..doktordan edindiğim bilgiye göre kadin iskak olduğu müddetçe y spermi 3 gun bile yasar mış..bu çok onemli bir bilgi..rabbim insallah sana da hayırlı sağlıklı saliha bir evlat verir
Sizin kaç çocuğunuz var..
Allah bağışlasın canim..inşallah oglusuna en kisa zamanda kavusursunBenim bir kızım var , (cümle yarım kalmış, kızımda garanti olsun diye o dönem her gün deneme olmuştu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?