Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim hatirliyorum seni. Sen bu gece sıkı takip yap duruma gore ise gitmeden degerlendirirsiniz. Ama kesinlikle sivi alimina dikkat et. Cok az bise acilinca deneme yap.

Günaydın arkadaşlar size bir şey sorucam..Eşimin keçi boynuzu özünü ac karna içmesi şart mı..aç aç içemiyor kahvaltıdan sonra içiyor..birde gunde ne kadar ve kac kaşık içsin
2 yemek kasıgı içsin 1i sabah 1i aksam. Tokken içince kilo aldırıyor o yüzden ac karna içmek tavsiye ediyorlar canım

2,3 saatte bir sıvıya dikkat ederek testi tekrarla canım

Tamda benim anlatmak istediğim şey bu
T nin c den daha koyu olduğu an ilişki olacak . Benimki öyle tuttu Allah 'ın izniyle. T ile c aynı koyulukta olmaya başladığında çatlamış oluyor . Çatlamadan önce ilişki olacak ki sperm anca oraya varsın çatlayınca hemen hazır bulunsun . Bir gün öncesinden bahsetmiyorum .
T daha koyuyken cattan çok kısa süre önce sperm gitmiş ancak ulaşmış oluyor. yarın sabah t daha koyuysa hemen degerlendir derim ben .

Sabah 6 da t silinmiş gibi? Yanlış pozitiflik olmuş olabilir mi? (Bu testi yeni kutudan yaptım) tam pik olmamıştı yani t koyuydu ama geçen seferki gibi koyulaşmamıştı..

Eklentiler

• 88FD08BC-DBA7-4461-A530-7301310F3400.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 68
Kiz içinde bilgi alabilirsiniz peki
Eger bir daha gidersem sorarim tabi ama benim 2 kizim dan edindiğim tecrubeye göre çok sık ilişki ve aşırı asidik olmak..o zaman ki tahlillerimdeki ph 4.5 tu.ayrica hergun ilişki olunca adamda istek de ona göre oluyor..yani çok istekli olmamasi lazim..bide hergün olunca kadinda çok haz almaz ve almayinca da cok islak olmaz..doktordan edindiğim bilgiye göre kadin iskak olduğu müddetçe y spermi 3 gun bile yasar mış..bu çok onemli bir bilgi..rabbim insallah sana da hayırlı sağlıklı saliha bir evlat verir

Aynen ben de kızımda garanti olsun
Amin ins. Canim sen gece baska test yapmadin mi?

Yok yapmadım eşim çok yorgundu uyudu zaten her şekilde sabaha kaldırırım demiştim :)...

Amin Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…