Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar ovu testim sabahki gibi cıktı yine, eşit çizgi ama ilk çıktığı (dün 18.30 da olan) kadar koyu değil.. bu sefer çok net pik görmedim, inşallah bundan sonra pik yapmaz.. geçen sefer böyle ara geçiş olmamıştı. Silikken birden pik yapmıştı.. sizce bu gece 2. Denemeyi yapayım mı yoksa böyle kalsın mı? Sağ kasığımda ağrı var hala.
Foto bulanık oldu, 5dk dan sonra durdukça koyulaştığı için sonradan çekemedim. Ama ilk koyulaşmadan bi tık açık gibi

Eklentiler

• FCE5D629-105F-4F9D-834D-52660D506A05.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 73
Canim testi yaptigin zamam ilk once t mi koyulasiyo yoksa c mi?

Bayanlar bisey sorabilirmiyim adetim 57 gun gecikti 2 kan 2 evde idrar testi denedim en son kan testi 2 hafta gecti yaptirali ilacda kullandim adet olamiorum gec dollenmeden supheleniorum belim kopuo akintim var goguslerimin acisi azaldi siz bole bisey yasadinizmi yada bilginiz varmi ?

En son ilişki ne zaman oldu? Kan testinden sonra geç yumurtlama olduysa ilişki olduysa olabilir .. yumurtlamadan 8 gün sonra en erken kanda çıkıyor

En son ilişki ne zaman oldu? Kan testinden sonra geç yumurtlama olduysa ilişki olduysa olabilir .. yumurtlamadan 8 gün sonra en erken kanda çıkıyor
Sanirim bu ay gec yumurtladim leke geldi pembe cok acik renk 4 gun surdu tam 4 gun bile degil yumurtladigim zamani bilmiorum ki ts ederm yinede saolun

Söylediklerin hamileliktede oluyo geç döllenmede olabilir tabi kan tahlilin 2 haftayı geçmiş varsa eğer şuan çıkar bence bi kan daha ver inşallah vardır

Canim pik oldugu zaman once t cizgisi belirir. Arafta kalmissin o yuzden sordum. Rabbim saglikli hayirli bi erkek evlat nasip etsin ins

Bişey sorcam kuzum ben sana bu ayki testlerimi yolladımya bu sefer T çizgisi önce belirmedi , önce C çıktı sonra T
Yumurtlamam olmadımı acaba ama koyulaşmıştı gördün şeffaf akıntılarımda geldi anlam veremedim

İyi düşünelim canım Allah büyüktür stresde etkiler gecikmeyi sen içini ferah tutmaya çalış er yada geç Allah'ın izniyle hamile kalacağız ♥
Vucudum tepki gostermese karin bel agrisi sknti yok alistim rahatimda degisik bi sekilde ama agri olunca insan dusunuo normal bi sure degilki 58 gun olcak ve ilk kez yasiorum kndimide kandirmak istemiorum sonu husran olursa die bkliom caresizce umut ederek nasipde varsa anneligi yasarim yoksa rabbim buyuk bir gun olur elbet

Doktora gitmedin dimi? İlk defa böyle gecikme olduysa ihtimalleri sayalım
1- Gebelik olabilir
2- Stres yüzünden yumurtlama olmamış veya geç olmuş olabilir
3- Bazı aylarda yumurta çatlamayıp kist oluyomuş (inşâllah yokturda)
4-Herhangi bir hormonal sıkıntı da adeti geciktirebilir
Aklıma gelenler bunlar inşallah gebeliktendir epey zaman geçmiş yerinde olsam bi kere daha kan verirdim

Cnm gittim 2 hafta oldu iste saliya kadar gelmezse bi daha gitcem bu sefer karindan ultrasn isticem farkli doktora gitcem insallah gebelikdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…