- 6 Mayıs 2016
- 9.196
- 9.093
- 198
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #69.561
Cnm gittim 2 hafta oldu iste saliya kadar gelmezse bi daha gitcem bu sefer karindan ultrasn isticem farkli doktora gitcem insallah gebelikdir
O kadar cok test yaptim ki kac aydir, sadece t once koyulasinca pik oldu.Bişey sorcam kuzum ben sana bu ayki testlerimi yolladımya bu sefer T çizgisi önce belirmedi , önce C çıktı sonra T
Yumurtlamam olmadımı acaba ama koyulaşmıştı gördün☹ şeffaf akıntılarımda geldi anlam veremedim
O kadar cok test yaptim ki kac aydir, sadece t once koyulasinca pik oldu.
Benimde bu ay oyle oldu. Sonradan t koyulasti. Ama benim yumurtlama olmadi. Bugun 42. Gunum gebelik de yok adet te olmadim.
Evet senin koyulasmisti tam pik degildi ama. Cunku gecen ay ki testlerin resmen zirve yapmisti.
Arada oluyo canim.Hay Allah ya bu kadar gecikmen olurmuydu?
Offf pik olmuş diyende var ama bilemiyorum
hayırlısıyla 2.ye kavuşsam Allah ne zaman nasip edecekse
Canim allah yardimcin olsun hayirli dogumlar benimde epuduralle normal dogumdu kizimda 3 kg 100 gr dogdu tabiki normal dogum daha saglikli ama bebisin iriyse digerinde cok zor olduysa kendini nasil rahat hissedersen onu sec bence cevremde sezeryanla dogum yapmis cok kisi var diger sekilde aci cekmektense sezeryani secebilirsin ❤❤❤❤Kizlar tafsiyelerinize ihtiyacim var 37.haftamdayim ve bebegim biraz iri oldugu icin nasil bi dogum yapicagima bi turlu karar veremiyirum onumde iki secenek var suni sanci ile erken dogum yada zamaninda sezeryan diyo doktorlar.ikinci kizimi 4.700 normal dogurmustum ve daha dun gibi cektiklerim gozumden gitmiyo oyuzden normal dogumdan artik cok korkuyorum helede suni sanci ile ama birde sezeryan diyince sanki cok kotu biseymis gibi herkes tepki veriyo sezeryan olanlar cokmu zor sizce lutfen fikir verin yarin doktor randevum var ve bi karar vermek zorundayim
Normal doğum yap canim sc daha zor cunki normal d dan sonra kendine ve diğer evlatlarina bakabilmen içinKizlar tafsiyelerinize ihtiyacim var 37.haftamdayim ve bebegim biraz iri oldugu icin nasil bi dogum yapicagima bi turlu karar veremiyirum onumde iki secenek var suni sanci ile erken dogum yada zamaninda sezeryan diyo doktorlar.ikinci kizimi 4.700 normal dogurmustum ve daha dun gibi cektiklerim gozumden gitmiyo oyuzden normal dogumdan artik cok korkuyorum helede suni sanci ile ama birde sezeryan diyince sanki cok kotu biseymis gibi herkes tepki veriyo sezeryan olanlar cokmu zor sizce lutfen fikir verin yarin doktor randevum var ve bi karar vermek zorundayim
Bence de normal doğum yap kolay toparlaniyor insan daha çabuk iyi olunuyor kız ne yiyip içiyor öyle kilolu bebisin bize de soyle ben erken doguruyorum ya benim bebis de kilo alsın 32 haftadayim bende bugün çok ağrım var buda erken gelecek galibaKizlar tafsiyelerinize ihtiyacim var 37.haftamdayim ve bebegim biraz iri oldugu icin nasil bi dogum yapicagima bi turlu karar veremiyirum onumde iki secenek var suni sanci ile erken dogum yada zamaninda sezeryan diyo doktorlar.ikinci kizimi 4.700 normal dogurmustum ve daha dun gibi cektiklerim gozumden gitmiyo oyuzden normal dogumdan artik cok korkuyorum helede suni sanci ile ama birde sezeryan diyince sanki cok kotu biseymis gibi herkes tepki veriyo sezeryan olanlar cokmu zor sizce lutfen fikir verin yarin doktor randevum var ve bi karar vermek zorundayim
Canim inan kafam cok karisik tabiki normal dogum kolay oluyo sonrasi ama cesaret edemiyorum bide bende bel fitigida var turkiyede olsa hic sormadan sezeryana karar verirlerdi ama burda cok mecbur kalmadikca yapmiyolar bakalim hayirlisi neyse o olur insallhCanim allah yardimcin olsun hayirli dogumlar benimde epuduralle normal dogumdu kizimda 3 kg 100 gr dogdu tabiki normal dogum daha saglikli ama bebisin iriyse digerinde cok zor olduysa kendini nasil rahat hissedersen onu sec bence cevremde sezeryanla dogum yapmis cok kisi var diger sekilde aci cekmektense sezeryani secebilirsin ❤❤❤❤
canim yeme icmeyle alakasi yok esimin tarafi iri bende uzun boyluyum ondan oluyo. Bende once yemeden saniyordum hatta doktora sordum yemeye korkuyorum dedim oda dediki eger bebek yapili olcaksa sen ister ac kal sadece su ic yine bebegin kilo alir almiycaksada dunyayi yesen yinede almaz. Oyuzden kafana takma keske bende kucuk dogursam kizimda cok cektim cunku dogdugunda masallh 3 aylik bebek gibiydi ama simdi 5 yasinda ve gorsen bi deri bi kemik cok zayif diycegim saglikli dogsunlarda sonradanda alirlarBence de normal doğum yap kolay toparlaniyor insan daha çabuk iyi olunuyor kız ne yiyip içiyor öyle kilolu bebisin bize de soyle ben erken doguruyorum ya benim bebis de kilo alsın 32 haftadayim bende bugün çok ağrım var buda erken gelecek galiba
Suni sanciNormal doğum yap canim sc daha zor cunki normal d dan sonra kendine ve diğer evlatlarina bakabilmen için
Isin cok zorr canim allah dogru olani sectirsin sana ne kadar kaldi doguma ❤Canim inan kafam cok karisik tabiki normal dogum kolay oluyo sonrasi ama cesaret edemiyorum bide bende bel fitigida var turkiyede olsa hic sormadan sezeryana karar verirlerdi ama burda cok mecbur kalmadikca yapmiyolar bakalim hayirlisi neyse o olur insallh
Sagol canim 37. HaftamdayimIsin cok zorr canim allah dogru olani sectirsin sana ne kadar kaldi doguma ❤
Az kalmiss allahh yardimcinn olsun insallah sag selamet al bebisini kucagina ❤❤❤❤Sagol canim 37. Haftamdayim
aminn tum hamileler insallh bi sanciyla kurtulur Allah kimseyi o an darda birakmasinAz kalmiss allahh yardimcinn olsun insallah sag selamet al bebisini kucagina ❤❤❤❤
Canim neticede bebeğin sağlıkla gelsin. Ben birincisini sezaryen ikincisini normal yaptım. İkisinde de bir sıkıntı yaşamadım. Doktorlarla konus onlar nasıl uygun görüyorlarsa öyle yap canim.Kizlar tafsiyelerinize ihtiyacim var 37.haftamdayim ve bebegim biraz iri oldugu icin nasil bi dogum yapicagima bi turlu karar veremiyirum onumde iki secenek var suni sanci ile erken dogum yada zamaninda sezeryan diyo doktorlar.ikinci kizimi 4.700 normal dogurmustum ve daha dun gibi cektiklerim gozumden gitmiyo oyuzden normal dogumdan artik cok korkuyorum helede suni sanci ile ama birde sezeryan diyince sanki cok kotu biseymis gibi herkes tepki veriyo sezeryan olanlar cokmu zor sizce lutfen fikir verin yarin doktor randevum var ve bi karar vermek zorundayim
Icime su serptinCanim neticede bebeğin sağlıkla gelsin. Ben birincisini sezaryen ikincisini normal yaptım. İkisinde de bir sıkıntı yaşamadım. Doktorlarla konus onlar nasıl uygun görüyorlarsa öyle yap canim.
Amin canim insallahhKizlar bide bileniniz v
aminn tum hamileler insallh bi sanciyla kurtulur Allah kimseyi o an darda birakmasin
Canım benim için sezaryen daha iyi ikizlerimi doğururken ufak oldukları için normal dogurttular ölü oldukları icinmiydi bilmiyorum berbat bir şeydi ufak olmalarına rağmen dikişli çok zor bir doğumdu hatta doğumdan sonra bayıldım. Tabi herkesin öyle olacak diye bir şey yok ilkinde acı çektin belki bu çok rahat doğar yine de mümkün olduğunca senin için risk yoksa normali dene derim. Normal doğum sezaryen doğuma göre hem anne hemde bebek için daha sağlıklı sezaryen doğum rahat yani öyle insanların abarttığı gibi degil en azından benim için. Ilk gün ağrı vardı sonraki günler sadece eğilip kalkmakta zorluk cektim senin için hangi doğum hayırliysa rabbim sana onu nasip etsin şimdiden o strese girme her şey olacağına varır.Icime su serptinaz once bi arkadasim dogum yapmis onunla konustum oda benim durumumdaydi ve suni sanciyla tam iki gun sanci cekmis ve daha yeni dogurmus bence en mantiklisi sezeryan olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?