- 6 Mayıs 2016
- 9.196
- 9.093
- 198
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #69.581
Kizlar tafsiyelerinize ihtiyacim var 37.haftamdayim ve bebegim biraz iri oldugu icin nasil bi dogum yapicagima bi turlu karar veremiyirum onumde iki secenek var suni sanci ile erken dogum yada zamaninda sezeryan diyo doktorlar.ikinci kizimi 4.700 normal dogurmustum ve daha dun gibi cektiklerim gozumden gitmiyo oyuzden normal dogumdan artik cok korkuyorum helede suni sanci ile ama birde sezeryan diyince sanki cok kotu biseymis gibi herkes tepki veriyo sezeryan olanlar cokmu zor sizce lutfen fikir verin yarin doktor randevum var ve bi karar vermek zorundayim
Canim neticede bebeğin sağlıkla gelsin. Ben birincisini sezaryen ikincisini normal yaptım. İkisinde de bir sıkıntı yaşamadım. Doktorlarla konus onlar nasıl uygun görüyorlarsa öyle yap canim.
Guzel dileklerin icin tesekkur ederim benim iki kizim var canim ikisinide normal dogurdum ve ikiside cok cok zordu oyuzden cok stresliyim okadar dusunuyorumki randevumu bugun sandim hazirlanip cikacakken bi baktim yarinmisCanım benim için sezaryen daha iyi ikizlerimi doğururken ufak oldukları için normal dogurttular ölü oldukları icinmiydi bilmiyorum berbat bir şeydi ufak olmalarına rağmen dikişli çok zor bir doğumdu hatta doğumdan sonra bayıldım. Tabi herkesin öyle olacak diye bir şey yok ilkinde acı çektin belki bu çok rahat doğar yine de mümkün olduğunca senin için risk yoksa normali dene derim. Normal doğum sezaryen doğuma göre hem anne hemde bebek için daha sağlıklı sezaryen doğum rahat yani öyle insanların abarttığı gibi degil en azından benim için. Ilk gün ağrı vardı sonraki günler sadece eğilip kalkmakta zorluk cektim senin için hangi doğum hayırliysa rabbim sana onu nasip etsin şimdiden o strese girme her şey olacağına varır.
Doğumda bizi unutma dua et hayırlısıyla bizde bebislerimizi kucağımıza alalım rabbim seninde yardımcın olsun inşallah
Merhaba teşekkür ederim. Yurtdışında yasıyorum. Arada uc yıl vardı. Burada zaten mecbur kalmadıkça sezaryen yapmıyorlar. Sadece bende dikkat ettikleri şey dikişlerim iyi mi yoksa açılma riski var mi diye kontrol ettiler. Açılma riski yoktu bundan dolayı da normal yaptım. Siz kesinlikle dikişlerinizi iyi kontrol ettirin. Sonra zaten normal oluyor.Mâşallah... Ssvd'yi nerde yaptınız acaba arada kaç sene var nasıl geçti biraz anlatır mısınız? Allah nasip ederse inşâllah 2.olursa bende ssvd istiyorum
Merhaba teşekkür ederim. Yurtdışında yasıyorum. Arada uc yıl vardı. Burada zaten mecbur kalmadıkça sezaryen yapmıyorlar. Sadece bende dikkat ettikleri şey dikişlerim iyi mi yoksa açılma riski var mi diye kontrol ettiler. Açılma riski yoktu bundan dolayı da normal yaptım. Siz kesinlikle dikişlerinizi iyi kontrol ettirin. Sonra zaten normal oluyor.
Canim benim, gerçekten Işın’ı bilen bir doktor olmalı. Burada esas anneye normal Doğum yaptırmak ilk görevleri. Benim birincide 20 saat bekledim. Sunni sancı verdiler beklediler ama kızım bir turlu Doğum kanalına girmedi. Artık son çare olarak beni sezaryena aldılar. Lokal anestezi altında Doğum oldu. Ama ben isim gereği çabuk toparlandım. İki ay sonra ise başladım. İkincide her şey yolundaydı sadece bana dediler bebek iri belki zor olabilir. Doğum esnasında dikişlerim ağrımadı. Böylelikle ikisini de görmüş oldum. Ama normal Doğum yapmak gerçekten çok farklı bir duygu. İmkanı olan her kadının tatması gereken bir duygudur diye düşünüyorum. Zor ama bir o kadar da güzel bir duygu. Ben hamile kalınca hemen sor ve üzerinde dur. Bence sende yapabilirsinYaa ne güzel maşallah size ☺ herkese nasip olmaz ssvd inşallah sağlıkla banada nasip olur burdaki doktorların çoğu malesef korkuyolar yapmıyorlar belli yerlerde sadece yaptıranlar oluyor onlarda çok para istiyor ☹ rüptür riski beni de korkutuyor ama işini bilen doktor olması çok önemli
Ben bi yer buldum karşıda bana uzak nasıl gidip gelirim bilmem ama denemek isterim
Yurtdışındaki doktorlar o bakımdan çok iyiler
Hatta 1 sene arayla bile yaptıklarını duydum
Ben henüz hamile değilim oğlum şuan 2 yaşında ama ne zaman kalırım Allah bilir artık
Temennim en kısa zamanda olması
Suni sancı vermediler size değilmi?
Sezeryanlılara vermediklerini duydum
Dikiş yerlerinizde doğum anında ağrı oldumu peki? Normal daha iyi dimi ikisinide yaşamış biri olarak eminim normalde daha çabuk ayaklandınız
İnsallah canim sana da nasip olur en kısa zaman daCanim benim, gerçekten Işın’ı bilen bir doktor olmalı. Burada esas anneye normal Doğum yaptırmak ilk görevleri. Benim birincide 20 saat bekledim. Sunni sancı verdiler beklediler ama kızım bir turlu Doğum kanalına girmedi. Artık son çare olarak beni sezaryena aldılar. Lokal anestezi altında Doğum oldu. Ama ben isim gereği çabuk toparlandım. İki ay sonra ise başladım. İkincide her şey yolundaydı sadece bana dediler bebek iri belki zor olabilir. Doğum esnasında dikişlerim ağrımadı. Böylelikle ikisini de görmüş oldum. Ama normal Doğum yapmak gerçekten çok farklı bir duygu. İmkanı olan her kadının tatması gereken bir duygudur diye düşünüyorum. Zor ama bir o kadar da güzel bir duygu. Ben hamile kalınca hemen sor ve üzerinde dur. Bence sende yapabilirsin
Canim benim, gerçekten Işın’ı bilen bir doktor olmalı. Burada esas anneye normal Doğum yaptırmak ilk görevleri. Benim birincide 20 saat bekledim. Sunni sancı verdiler beklediler ama kızım bir turlu Doğum kanalına girmedi. Artık son çare olarak beni sezaryena aldılar. Lokal anestezi altında Doğum oldu. Ama ben isim gereği çabuk toparlandım. İki ay sonra ise başladım. İkincide her şey yolundaydı sadece bana dediler bebek iri belki zor olabilir. Doğum esnasında dikişlerim ağrımadı. Böylelikle ikisini de görmüş oldum. Ama normal Doğum yapmak gerçekten çok farklı bir duygu. İmkanı olan her kadının tatması gereken bir duygudur diye düşünüyorum. Zor ama bir o kadar da güzel bir duygu. Ben hamile kalınca hemen sor ve üzerinde dur. Bence sende yapabilirsin
Amin canimİnşallah canım çok isterimdoktor araştırdım ben zaten aylar öncesinden
F......k'ta ssvd grubu var ordaki kişilerin deneyimlerindende yararlanıyorum binlerce anne var orda... Gördükçe okudukça dahada hevesleniyorum nasip Allah hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin
Benimde yine kacti erken yumurtladim ay sonuna yetisirim insallah ❤❤❤testlerin durumunu paylasirsan sevinirim canim ❤❤Valla ben baslicam bakalim yakında atarım testleri heyecanliyim
Ben de önümüzdeki ay düşünüyorum inşallah canımTest yapan kimse yokmu bu ay deneme yapcek arkidislerr
Hayirlisi olsun canim allah kalbimizdekini nasip etsin hepimizin insallahBen de önümüzdeki ay düşünüyorum inşallah canım
Aminnnn canım inşallahHayirlisi olsun canim allah kalbimizdekini nasip etsin hepimizin insallah❤❤
Günaydın kızlar ben atayım harıl harıl test yapıyorum geçen ay 13-14'te pik olmuştu bu ay 13-14'te koyulaşma oldu ama pik olduğuna inanmadım 15.günümde doktora gitmiştim doktor küçük bi kist var dediama 18.günde pik yapmaya başladı bakın son 2 gündür günde 2-3 defa test yapıyorum ne zaman silikleşeceğini tespit etmek için
Bugün pikin 3.günü bakalım bugün ne alemde
Testlerim azaldı ama mecbur yapıyorum inşÂllah Rabbim hayırla sonuçlandırır
Hepimizin gönlüne göre hayırlısıyla nasip etsinbenim oğlum var hamdolsun bide kız isterim ama Allah neyi takdir etmişse başımın üstüne yeterki hayırlı sağlıklı nasip etsin
Kürtaj olduktan sonra artık cinsiyete takılmıyorum
Eki Görüntüle 2303868
Bencede pik yapmis ve kiz istiyorsan piki gormeden deneme yapip piki gorunce birakman lazimdi canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?