Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Ben spinal anestezi ile sezeryan oldum
Kolay geçti diyenler var ama benimki çok zor geçti hiç memnun kalmadım çok canımı yaktılar. Bu hem bünyeyle hemde yapan kişilerle alakalı bi durum. Bebeğiniz iriymiş ama iri bebek doğuranlarda var
Bişey diyemicem eğer suni sancı vereceklerse daha zor olabilir karar sizin Allah kolay doğum nasip etsin
Ben normal doğum çok istemiştim bebeğim 3260 Gr doğdu zaten herşeyim elverişliydi ama sırf açılmam yok diye doktor kolaya kaçtığı için malesef 41.haftada sezeryan oldum

Canim neticede bebeğin sağlıkla gelsin. Ben birincisini sezaryen ikincisini normal yaptım. İkisinde de bir sıkıntı yaşamadım. Doktorlarla konus onlar nasıl uygun görüyorlarsa öyle yap canim.

Mâşallah... Ssvd'yi nerde yaptınız acaba arada kaç sene var nasıl geçti biraz anlatır mısınız? Allah nasip ederse inşâllah 2.olursa bende ssvd istiyorum

Guzel dileklerin icin tesekkur ederim benim iki kizim var canim ikisinide normal dogurdum ve ikiside cok cok zordu oyuzden cok stresliyim okadar dusunuyorumki randevumu bugun sandim hazirlanip cikacakken bi baktim yarinmis .dogumda hepinize dua edicem

Mâşallah... Ssvd'yi nerde yaptınız acaba arada kaç sene var nasıl geçti biraz anlatır mısınız? Allah nasip ederse inşâllah 2.olursa bende ssvd istiyorum
Merhaba teşekkür ederim. Yurtdışında yasıyorum. Arada uc yıl vardı. Burada zaten mecbur kalmadıkça sezaryen yapmıyorlar. Sadece bende dikkat ettikleri şey dikişlerim iyi mi yoksa açılma riski var mi diye kontrol ettiler. Açılma riski yoktu bundan dolayı da normal yaptım. Siz kesinlikle dikişlerinizi iyi kontrol ettirin. Sonra zaten normal oluyor.

Yaa ne güzel maşallah size ☺ herkese nasip olmaz ssvd inşallah sağlıkla banada nasip olur burdaki doktorların çoğu malesef korkuyolar yapmıyorlar belli yerlerde sadece yaptıranlar oluyor onlarda çok para istiyor ☹ rüptür riski beni de korkutuyor ama işini bilen doktor olması çok önemli
Ben bi yer buldum karşıda bana uzak nasıl gidip gelirim bilmem ama denemek isterim
Yurtdışındaki doktorlar o bakımdan çok iyiler
Hatta 1 sene arayla bile yaptıklarını duydum
Ben henüz hamile değilim oğlum şuan 2 yaşında ama ne zaman kalırım Allah bilir artık
Temennim en kısa zamanda olması
Suni sancı vermediler size değilmi?
Sezeryanlılara vermediklerini duydum
Dikiş yerlerinizde doğum anında ağrı oldumu peki? Normal daha iyi dimi ikisinide yaşamış biri olarak eminim normalde daha çabuk ayaklandınız

Canim benim, gerçekten Işın’ı bilen bir doktor olmalı. Burada esas anneye normal Doğum yaptırmak ilk görevleri. Benim birincide 20 saat bekledim. Sunni sancı verdiler beklediler ama kızım bir turlu Doğum kanalına girmedi. Artık son çare olarak beni sezaryena aldılar. Lokal anestezi altında Doğum oldu. Ama ben isim gereği çabuk toparlandım. İki ay sonra ise başladım. İkincide her şey yolundaydı sadece bana dediler bebek iri belki zor olabilir. Doğum esnasında dikişlerim ağrımadı. Böylelikle ikisini de görmüş oldum. Ama normal Doğum yapmak gerçekten çok farklı bir duygu. İmkanı olan her kadının tatması gereken bir duygudur diye düşünüyorum. Zor ama bir o kadar da güzel bir duygu. Ben hamile kalınca hemen sor ve üzerinde dur. Bence sende yapabilirsin

İnsallah canim sana da nasip olur en kısa zaman da

İnşallah canım çok isterim doktor araştırdım ben zaten aylar öncesinden
F......k'ta ssvd grubu var ordaki kişilerin deneyimlerindende yararlanıyorum binlerce anne var orda... Gördükçe okudukça dahada hevesleniyorum nasip Allah hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin

Amin canim

Günaydın kızlar ben atayım harıl harıl test yapıyorum geçen ay 13-14'te pik olmuştu bu ay 13-14'te koyulaşma oldu ama pik olduğuna inanmadım 15.günümde doktora gitmiştim doktor küçük bi kist var dedi ama 18.günde pik yapmaya başladı bakın son 2 gündür günde 2-3 defa test yapıyorum ne zaman silikleşeceğini tespit etmek için
Bugün pikin 3.günü bakalım bugün ne alemde
Testlerim azaldı ama mecbur yapıyorum inşÂllah Rabbim hayırla sonuçlandırır
Hepimizin gönlüne göre hayırlısıyla nasip etsin benim oğlum var hamdolsun bide kız isterim ama Allah neyi takdir etmişse başımın üstüne yeterki hayırlı sağlıklı nasip etsin
Kürtaj olduktan sonra artık cinsiyete takılmıyorum

Bencede pik yapmis ve kiz istiyorsan piki gormeden deneme yapip piki gorunce birakman lazimdi canm

Evet kız istiyorum ama bırakmadım canım hergün değerlendiriyoruz ben inanmıyorum artık onlara eğer Allah yazmışsa yine kız olur neticede biz öyle denediğimiz için değil Allah öyle yazdığı için oluyo bide ben 4 ay önce kürtaj oldum sağlıklı hayırlısı dileğim ..sağlık herşeyden önemli
Sen hamilemisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…