- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #69.601
Hergun degerlendiriyorsan ınsallah hamile olursun ya , amin hepimiz basta saglikli hayirli ewlat istiyoruz sonrasinda cinsiyet icin dilegimizi istiyoruz rabbim hepimize nasip etsin gonlundekini ewet canm ben hamileyimEvet kız istiyorum ama bırakmadım canım hergün değerlendiriyoruzben inanmıyorum artık onlara eğer Allah yazmışsa yine kız olur neticede biz öyle denediğimiz için değil Allah öyle yazdığı için oluyo bide ben 4 ay önce kürtaj oldum sağlıklı hayırlısı dileğim ..sağlık herşeyden önemli
Sen hamilemisin?
Hergun degerlendiriyorsan ınsallah hamile olursun ya , amin hepimiz basta saglikli hayirli ewlat istiyoruz sonrasinda cinsiyet icin dilegimizi istiyoruz rabbim hepimize nasip etsin gonlundekini ewet canm ben hamileyim
Sağol canm dr hesaba gore 7 haftalik ama benim hesabima gore 35 gunlukHayırlı olsun Allah sağlıkla kavuştursun
Kaç haftalıksın? Kaçıncı hamilelik?
Ben geçen aydada yumurtlama günlerimde ağırlık vermiştim tutmadı nasip
Vakit gelmedikçe olmuyo....
Yani bu aralar hergün sadece
Sağol canm dr hesaba gore 7 haftalik ama benim hesabima gore 35 gunlukdedigin gibi hergun denemekde bazen fayda etmiyor rabbim verince veriyor tek iliski ilede
Ben daha çok anlamıyorum ama şuan testin pik dimi canım..Rabbim gönlünden geçeni hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bu ay göbüşüne koysun inşallah..Günaydın kızlar ben atayım harıl harıl test yapıyorum geçen ay 13-14'te pik olmuştu bu ay 13-14'te koyulaşma oldu ama pik olduğuna inanmadım 15.günümde doktora gitmiştim doktor küçük bi kist var dediama 18.günde pik yapmaya başladı bakın son 2 gündür günde 2-3 defa test yapıyorum ne zaman silikleşeceğini tespit etmek için
Bugün pikin 3.günü bakalım bugün ne alemde
Testlerim azaldı ama mecbur yapıyorum inşÂllah Rabbim hayırla sonuçlandırır
Hepimizin gönlüne göre hayırlısıyla nasip etsinbenim oğlum var hamdolsun bide kız isterim ama Allah neyi takdir etmişse başımın üstüne yeterki hayırlı sağlıklı nasip etsin
Kürtaj olduktan sonra artık cinsiyete takılmıyorum
Eki Görüntüle 2303868
Ben daha çok anlamıyorum ama şuan testin pik dimi canım..Rabbim gönlünden geçeni hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bu ay göbüşüne koysun inşallah..
Ben önümüzdeki ay düşünüyorum ama bu ay dan başlıycam test yapmaya Geç bile kaldım aslında..Testleri birkaç ay önceden denemeye başlasam vücudumu daha iyi tanırdım ama yaz telaşından fırsat bulamadım..bugün adetimin 8. Günü ama testi bile bugün sipariş verebildiminsallah yumurtlama zamanima yetişir de acemiliğimi bu ay atarım Sizler takipte kalin bana yardimci olun Çünkü ilk defa yapacam
Şimdiden teşekkürler canım..hem laboquick hemde miratech aldim cnm.düşündüğüm ay riske atmamak için ikisiyle birden yapmayı düşünüyorum Adetim çok şükür düzenli 28 29 günde bir olurum..isim etiketleme işi nasıl yapiliyor peki bacim..Ben yeni üye olunca cahilim accıkOluruz tabi canım bende olurum adıma etiket yaparsan daha iyi görürüm yazdığını
Adet döngün kaç eğer 28-30 veya üzeriyse daha yumurtlaman gelmedi zaten merak etme geç kalmadın laboquick mi sipariş verdin yarın eline ulaşır bence
Amin canım benim Rabbim herkesin gönlündeki en kısa zamanda nasip etsinAmin Allah razı olsun canımRabbim sanada gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin bütün isteyenlerede...
Evet canım pik 2 gündür bakalım bugün ne alemde . Testi yaptıktan sonra T çizgisi C'den önce belirmeye başlarsa veya ikisi de aynı anda koyulaşırsa pik demektir
Şimdiden teşekkürler canım..hem laboquick hemde miratech aldim cnm.düşündüğüm ay riske atmamak için ikisiyle birden yapmayı düşünüyorum Adetim çok şükür düzenli 28 29 günde bir olurum..isim etiketleme işi nasıl yapiliyor peki bacim..Ben yeni üye olunca cahilim accık
Anlatayım canım çok basit önce şu işareti @ koyuyosun başına sonra etiket yapmak istediğin kişinin ismini yazıyosun orda otomatik isimler çıkıyo zaten tıklıyosun sadece bu kadarbenim adımı dene bi bakalım
Tam canım çok teşekkür ederimOldu canım
Canim senin gecen ay 2 gun sumustu. Buyuk ihtimal bu ayda oyle olur.3 cicek annesi canom ben dün akşam bi test daha yaptım en alttaki akşam 21:30'a ait o da aynıydı bakalım bugün silikleşecekmi merakla bekliyorum
Benimde 28 ila 30 arasi bu ay 11 gun pik yapti hazirandada 17 gun benim bide pikler kisa suruyor oyuzden aylardir kaciriyorum ❤ yinede adetten hemen sonrasi yada 3 gun sonrasi daha saglikmis yani illa ortasinda yumurtluycaz die birsey yokmus bunu buay daha iyi anladimOluruz tabi canım bende olurum adıma etiket yaparsan daha iyi görürüm yazdığını
Adet döngün kaç eğer 28-30 veya üzeriyse daha yumurtlaman gelmedi zaten merak etme geç kalmadın laboquick mi sipariş verdin yarın eline ulaşır bence
Aynen canim bende galiba geçen ay 11 gün yumurtladım İnşallah testler elime erken gelirde bu ay yumurtlamami görürüm Yoksa gelecek ay pik in ne kadar süreceği hakkında hiç bir bilgim olmaz..testi neden bir kaç gün önce sipariş vermedim kiBenimde 28 ila 30 arasi bu ay 11 gun pik yapti hazirandada 17 gun benim bide pikler kisa suruyor oyuzden aylardir kaciriyorum ❤ yinede adetten hemen sonrasi yada 3 gun sonrasi daha saglikmis yani illa ortasinda yumurtluycaz die birsey yokmus bunu buay daha iyi anladim
Canim senin gecen ay 2 gun sumustu. Buyuk ihtimal bu ayda oyle olur.
Yarin a catlar senin.Galiba canım bugün 13:00'de yaptım hala pik bakalım yarın nasıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?