Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Maşallah oglusuna canm rabbim hayirli ömür nasip etsin kolay oldu mu doğumun toparlanmaya baslamana sewindim

Geçmiş olsun canım sağlıkla büyüt bal oğlunu Ne güzel sen aldın kucağına prensini darısı buradaki tüm arkadaşlara ve bana inşallah

Saglik olsun canim ama cok gecikmez bende siparis vermistim ertesi gun gelmisti stres yapma kacirmassin insallah ❤❤❤

Masallahhh canim rabbim esirgesinn allah anali babali buyutsun darisida bize ve tum isteyenlere nasip olsun❤❤❤❤❤❤❤

Maşallah oglusuna canm rabbim hayirli ömür nasip etsin kolay oldu mu doğumun toparlanmaya baslamana sewindim
Doğum öncesi ve doğum sonrası zordu
Benim açılmayla ilgili sıkıntılarım oluyor ilkinde de olmuştu
Ama doğum anı kolaydı doktor bebeği karnımdan çıkarınca dünyanın yükü üstümden kalkmış gibi hissettim bi anda

Masallahhh canim rabbim esirgesinn allah anali babali buyutsun darisida bize ve tum isteyenlere nasip olsun❤❤❤❤❤❤❤
Amin canım canı gönülden dilerim hepinize nasip olsun
Sakın pes etmeyin bol dua edin ben çok uğraştım çok hayal kırıklıkları yaşadım ama şuan hepsi geçti gitti bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…