- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #69.621
Maşallah oglusuna canm rabbim hayirli ömür nasip etsin kolay oldu mu doğumunGECEGOZLUMMM ElifAsel54 Guzellerim merak etmişsiniz Allah razı olsun
Çok şükür doğum oldu suni sancıyla normal doğum yaptım
Sarışın bal gibi bi oğlum oldu teyzeleri
Çok şükür bende toparlanmaya başladım
Sizler nasılsınız?
Gozun aydin canim Rabbim sana bagislasin sanada gecmis olsunGECEGOZLUMMM ElifAsel54 Guzellerim merak etmişsiniz Allah razı olsun
Sizler nasılsınız?
MAŞALLAH ALLAH analı babalı büyütmek nasip etsin canimGECEGOZLUMMM ElifAsel54 Guzellerim merak etmişsiniz Allah razı olsun
Sizler nasılsınız?
Geçmiş olsun canım sağlıkla büyüt bal oğlunu Ne güzel sen aldın kucağına prensiniGECEGOZLUMMM ElifAsel54 Guzellerim merak etmişsiniz Allah razı olsun
Sizler nasılsınız?
Gözün aydin canimGECEGOZLUMMM ElifAsel54 Guzellerim merak etmişsiniz Allah razı olsun
Sizler nasılsınız?
Saglik olsun canim ama cok gecikmez bende siparis vermistim ertesi gun gelmisti stres yapma kacirmassin insallah ❤❤❤Aynen canim bende galiba geçen ay 11 gün yumurtladım İnşallah testler elime erken gelirde bu ay yumurtlamami görürüm Yoksa gelecek ay pik in ne kadar süreceği hakkında hiç bir bilgim olmaz..testi neden bir kaç gün önce sipariş vermedim ki
Masallahhh canim rabbim esirgesinn allah anali babali buyutsun darisida bize ve tum isteyenlere nasip olsunGECEGOZLUMMM ElifAsel54 Guzellerim merak etmişsiniz Allah razı olsun
Sizler nasılsınız?
Masallah gozun aydin. Anneli babali buyusun. Saglikla hayirla ins.GECEGOZLUMMM ElifAsel54 Guzellerim merak etmişsiniz Allah razı olsun
Sizler nasılsınız?
Doğum öncesi ve doğum sonrası zorduMaşallah oglusuna canm rabbim hayirli ömür nasip etsin kolay oldu mu doğumuntoparlanmaya baslamana sewindim
Allah razı olsun canım darısı sizlereGozun aydin canim Rabbim sana bagislasin sanada gecmis olsun
Allah razı olsun semracım Rabbim sana da en kısa zamanda saliha sağlıklı bi prenses nasip etsinMAŞALLAH ALLAH analı babalı büyütmek nasip etsin canim
Amin canım burda olanın halinden burda olan anlarGeçmiş olsun canım sağlıkla büyüt bal oğlunu Ne güzel sen aldın kucağına prensinidarısı buradaki tüm arkadaşlara ve bana inşallah
Çook teşekkür ederim canımGözün aydin canimSaglikla büyüt pasani
Amin canım canı gönülden dilerim hepinize nasip olsunMasallahhh canim rabbim esirgesinn allah anali babali buyutsun darisida bize ve tum isteyenlere nasip olsun❤❤❤❤❤❤❤
Sağol canım Allah razı olsunMasallah gozun aydin. Anneli babali buyusun. Saglikla hayirla ins.
Amin canım canı gönülden dilerim hepinize nasip olsun
Sakın pes etmeyin bol dua edin ben çok uğraştım çok hayal kırıklıkları yaşadım ama şuan hepsi geçti gitti bile
Aminnnn canım inşallahAmin canım burda olanın halinden burda olan anlar
Rabbim her birinize hayırlı sağlıklı salih oğullar nasip etsin
Inşallah canımSaglik olsun canim ama cok gecikmez bende siparis vermistim ertesi gun gelmisti stres yapma kacirmassin insallah ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?