- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #69.641
Kimi makalede 12 saatte diyor kimisindede 6 saat diye okudum keşke dr na sorabilseydin bu konuyuKizlar benim yumurta 3 4 saate çatliyor şimdi sperm yumurtaya kac saatte gidiyor ne zaman ilişki olmali
Allah razı olsun amin canım bol sütlü gazsiz günleriniz bol uykulu olsun İnşeALLAHAllah razı olsun semracım Rabbim sana da en kısa zamanda saliha sağlıklı bi prenses nasip etsin
Sağlıcakla büyüt oglusunu çok geçmiş olsun hemde gözün aydın canım darısı bizlere insallah@Gecegozlum6068ElifAsel54 Guzellerim merak etmişsiniz Allah razı olsun
Çok şükür doğum oldu suni sancıyla normal doğum yaptım
Sarışın bal gibi bi oğlum oldu teyzeleri
Çok şükür bende toparlanmaya başladım
Sizler nasılsınız?
Canim benim okudugum sitelerde 1 ila 2 saat icerisinde spermler yunurtaya ulasiyor yaziyor tabi hizli olanlarKizlar benim yumurta 3 4 saate çatliyor şimdi sperm yumurtaya kac saatte gidiyor ne zaman ilişki olmali
Aynen canim birde yutubda op dr berk karatas gayet aciklamali anlatmis ❤❤Döllenme işlemi, cinsel birleşmeden yaklaşık bir saat sonra fallop tüplerinin üst kısmında gerçekleşmektedir. Bunu takip eden bir kaç günün sonunda hücre her 12 – 15 saatte bir bölünerek fallop tüplerden döl yatağına doğru ilerler. Bu şekilde rahme ulaştığında yaklaşık 100 hücreden oluşmakta ve rahim duvarının yumuşak süngerimsi yüzeyine yerleşmektedir. İşte tam da bu anda hamilelik gerçekleşmiş olur.
Canim bence o findik ceviz bademden olmustur sonucda gazli icecekler bilemiyorum ama asidiklestiriyor spermi die biliyorum erkek sperm icin erkegede alkali lazim oyuzden soda icmesi oneriliyor evet oda gazli ama notr oluyor birde dogal olmasi daha iyi bence bizde keciboynuzu ozu vitamin cikolata badem falan kullaniyoruz bakalim hayirlisi varsa kismetimizde hersekilde olur insallah allah emeklerimizi bosa cikarmasin ❤❤❤❤Hatta bana bunu söyleyen arkadaşın arkadaşı eşine enerji içeceği içirmiş ceviz findik badem de yedirmiş bide ovululasyon testiyle yumurtlamayı yakalamış 5 gün cinsel perhizle 3 kızdan sonra oğlanı bulmuş Bilginize kızlar..içirmekte fayda var Biz bütün sebepleri işleyelim inşallah Rabbimde karşılığını versin
Bilmiyorum ki bacım ne duysam yapasim geliyorCanim bence o findik ceviz bademden olmustur sonucda gazli icecekler bilemiyorum ama asidiklestiriyor spermi die biliyorum erkek sperm icin erkegede alkali lazim oyuzden soda icmesi oneriliyor evet oda gazli ama notr oluyor birde dogal olmasi daha iyi bence bizde keciboynuzu ozu vitamin cikolata badem falan kullaniyoruz bakalim hayirlisi varsa kismetimizde hersekilde olur insallah allah emeklerimizi bosa cikarmasin ❤❤❤❤
Sen dogal olani yap bide denemeden bir saat once kahve icir gunde iki tane sade soda vitamin falan kullan❤Bilmiyorum ki bacım ne duysam yapasim geliyor
Canim gozun aydin anali babali buyusun oglusun sanada gecmis olsun kurtuldun sonunda darisi bana artik benim hamilelikte dayanilmaz bi hal aldi nefes darligi beni mafetti bugun hastaneye yatirdilar bi takim tetlikler yapiyolar cunku kan pihtilasmasindan supheleniyolar okadar gergin ve korkuyorumki insallh bisey climax su 3 haftayi hayirlisiyla atlatip sag saglim kizimi kucagima alsaydim biran once@Gecegozlum6068ElifAsel54 Guzellerim merak etmişsiniz Allah razı olsun
Çok şükür doğum oldu suni sancıyla normal doğum yaptım
Sarışın bal gibi bi oğlum oldu teyzeleri
Çok şükür bende toparlanmaya başladım
Sizler nasılsınız?
Inşallah canım dediğin gibi doğal olan en güzeliSen dogal olani yap bide denemeden bir saat once kahve icir gunde iki tane sade soda vitamin falan kullan❤
Canim cok gecmis olsun. Rabbim yardimcin olsun ins.Canim gozun aydin anali babali buyusun oglusun sanada gecmis olsun kurtuldun sonunda darisi bana artik benim hamilelikte dayanilmaz bi hal aldi nefes darligi beni mafetti bugun hastaneye yatirdilar bi takim tetlikler yapiyolar cunku kan pihtilasmasindan supheleniyolar okadar gergin ve korkuyorumki insallh bisey climax su 3 haftayi hayirlisiyla atlatip sag saglim kizimi kucagima alsaydim biran once
Cok gecmis olsun canimm rabbim sifani versin sagselamet sende bebegini kucagini alirsin insallahhCanim gozun aydin anali babali buyusun oglusun sanada gecmis olsun kurtuldun sonunda darisi bana artik benim hamilelikte dayanilmaz bi hal aldi nefes darligi beni mafetti bugun hastaneye yatirdilar bi takim tetlikler yapiyolar cunku kan pihtilasmasindan supheleniyolar okadar gergin ve korkuyorumki insallh bisey climax su 3 haftayi hayirlisiyla atlatip sag saglim kizimi kucagima alsaydim biran once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?