Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Üç kızı nasıl bulmuş acaba

Merhaba arkadaşlar ben de aranız da yeniyim ama uzun süredir sayfanızı takip ediyorum yazılanlar deneylemedim çünkü sürpriz bir şekilde üçüncü çocuğuma hamileyim iki kızım var merak ettiğim erkek bebek sahibi olan arkadaşlardan yardım istiyorum şu anda beş haftalık bebeğim sizde erkek bebeğe hamileyken belirtileriniz nasıldı kızlarınızdan farklı mıydı hissetmiş miydiniz

Öncelikle hayırlı olsun inş gönlündeki olur evet canım farklı belirtiler yaşadım. Kızlarda tatliya
Erkeklerde ekşiye aserdim
Kızlarda midem bulanmadı erkeklerde hafifte olsa bulantım oldu

Kızlarda hep üşüdüm erkeklerde resmen yanıyorum birde karnımın şekli farklı kızlarda yuvarlak erkeklerde karnımın kenarları boş

Bu arada kızları ultrasyonda geç erkekleri erken gördüm şimdilik aklıma gelen bunlar inş yardımcı olmuşumdur

Allah bağışlasın canim Inşallah Rabbim gönlüne göre nasip etsin Peki o çok meşhur soruyu sormadan edemiycem oglanlarinda birşey denemişmiydin
Yok canım eşimin tarafında hiç kız yok ikinci oğlum çatladıktan sonra kaldı öncesi üç gün perhiz olmustu eşim yoktu ordan hatırlıyorum

Allah bağışlasın canim Inşallah Rabbim gönlüne göre nasip etsin Peki o çok meşhur soruyu sormadan edemiycem oglanlarinda birşey denemişmiydin
Bu soruyu daha önce sorduysam kusura bakma canım valla unutuyorum kime ne sorduğumu

Çok teşekkürler canım ben de kızlarımda hafif bulantılarım olmuştu şimdi hiç yok kızlarda göğüs hassasiyetim vardı şimdi yok kızlarda halsizliğim çoktu şimdi tam tersi enerjik hissediyorum şimdi hiç sivilcem çıkmadı merak ediyorum bakalım hayırlısı

Rabbim sizin de gönlünüze göre versin Inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…