- 23 Ağustos 2019
- 828
- 1.439
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #69.661
Kizlarrrrr kimse yok mu hu huuuuGünaydın kızlar 2 gündür biokadin fitil kullaniyorum ama sabahları kasiklarimda ağrı oluyor Acaba fitilden mi Kullanan arkadaşlar sizde de oldu mu
Ben anlamadığım için malesef yorumlayamiyorum canim
Canım yanma yapar ama agrı yapmaması lazımKizlarrrrr kimse yok mu hu huuuu
Bende 2 gündür sabahları biraz ağrı oluyor canim bende acaba fitilden mi ki demiştim belki de yumurta gelişiyordur inşallah da öyledir teşekkürler canımCanım yanma yapar ama agrı yapmaması lazım
Bu arada düğününüz bitti mi bacımCanım yanma yapar ama agrı yapmaması lazım
Kacıncı gunun canımBende 2 gündür sabahları biraz ağrı oluyor canim bende acaba fitilden mi ki demiştim belki de yumurta gelişiyordur inşallah da öyledir teşekkürler canım
Bitti canım. Bende etkileri hala sürüyor ev 1 haftada karman çorman oldu onu düzenliyorum yavas yavas yorgunluk daha cıkmadıBu arada düğününüz bitti mi bacım
Üç kızı nasıl bulmuş acabaHatta bana bunu söyleyen arkadaşın arkadaşı eşine enerji içeceği içirmiş ceviz findik badem de yedirmiş bide ovululasyon testiyle yumurtlamayı yakalamış 5 gün cinsel perhizle 3 kızdan sonra oğlanı bulmuş Bilginize kızlar..içirmekte fayda var Biz bütün sebepleri işleyelim inşallah Rabbimde karşılığını versin
2 gündür kullanıyorum canimKacıncı gunun canım
Allah kolaylık versin canım ev ve çamaşırın ucu kaçtı mı tamam zor toplanıyorBitti canım. Bende etkileri hala sürüyor ev 1 haftada karman çorman oldu onu düzenliyorum yavas yavas yorgunluk daha cıkmadı
Hic bilmiyorum bacım erkek bebek yöntemlerine odaklanınca onu falan sormadim sen kız mı istiyorsunÜç kızı nasıl bulmuş acaba
Benim de iki oğlum var cnm Rabbim hayırlı bi kız evlat nasip eder inşallahHic bilmiyorum bacım erkek bebek yöntemlerine odaklanınca onu falan sormadim sen kız mı istiyorsun
Allah bağışlasın canim Inşallah Rabbim gönlüne göre nasip etsin Peki o çok meşhur soruyu sormadan edemiycem oglanlarinda birşey denemişmiydinBenim de iki oğlum var cnm Rabbim hayırlı bi kız evlat nasip eder inşallah
Öncelikle hayırlı olsun inş gönlündeki olur evet canım farklı belirtiler yaşadım. Kızlarda tatliyaMerhaba arkadaşlar ben de aranız da yeniyim ama uzun süredir sayfanızı takip ediyorum yazılanlar deneylemedim çünkü sürpriz bir şekilde üçüncü çocuğuma hamileyimiki kızım var merak ettiğim erkek bebek sahibi olan arkadaşlardan yardım istiyorum şu anda beş haftalık bebeğim sizde erkek bebeğe hamileyken belirtileriniz nasıldı kızlarınızdan farklı mıydı hissetmiş miydiniz
Yok canım eşimin tarafında hiç kız yok ikinci oğlum çatladıktan sonra kaldı öncesi üç gün perhiz olmustu eşim yoktu ordan hatırlıyorumAllah bağışlasın canim Inşallah Rabbim gönlüne göre nasip etsin Peki o çok meşhur soruyu sormadan edemiycem oglanlarinda birşey denemişmiydin
Bu soruyu daha önce sorduysam kusura bakma canım valla unutuyorum kime ne sorduğumuAllah bağışlasın canim Inşallah Rabbim gönlüne göre nasip etsin Peki o çok meşhur soruyu sormadan edemiycem oglanlarinda birşey denemişmiydin
Inşallah ilk kız senden gelirYok canım eşimin tarafında hiç kız yok ikinci oğlum çatladıktan sonra kaldı öncesi üç gün perhiz olmustu eşim yoktu ordan hatırlıyorum
Çok teşekkürler canım ben de kızlarımda hafif bulantılarım olmuştu şimdi hiç yok kızlarda göğüs hassasiyetim vardı şimdi yok kızlarda halsizliğim çoktu şimdi tam tersi enerjik hissediyorum şimdi hiç sivilcem çıkmadı merak ediyorum bakalım hayırlısıÖncelikle hayırlı olsun inş gönlündeki olur evet canım farklı belirtiler yaşadım. Kızlarda tatliya
Erkeklerde ekşiye aserdim
Kızlarda midem bulanmadı erkeklerde hafifte olsa bulantım oldu
Kızlarda hep üşüdüm erkeklerde resmen yanıyorum birde karnımın şekli farklı kızlarda yuvarlak erkeklerde karnımın kenarları boş
Bu arada kızları ultrasyonda geç erkekleri erken gördüm şimdilik aklıma gelen bunlar inş yardımcı olmuşumdur
Rabbim sizin de gönlünüze göre versin InşallahÇok teşekkürler canım ben de kızlarımda hafif bulantılarım olmuştu şimdi hiç yok kızlarda göğüs hassasiyetim vardı şimdi yok kızlarda halsizliğim çoktu şimdi tam tersi enerjik hissediyorum şimdi hiç sivilcem çıkmadı merak ediyorum bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?