Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benim erkeklerde ilk aylar yüzüm özellikle çene tarafı sivilce doldu 3. Aydan sonra yüzüme bakan yüzümün güzelleştiğini söyledi aslında herkesin belirtileri çok farklı inşallah allah sanada hayırlı sağlıklı uzun ömürlü erkek evlat verir

Canım benimde kızımda cok bulantım kusmam oldu bunda bulantım yok denecek kadar azdı ve hic kusmadım mide yanması yasadım yasıyorum da hala. Kızımda tatlıya bakamadım bunda hep tatlı yiyorum, kızımda enerjiktim hic agrım olmadı bunda hep halsizim bacak kasık ve bel agrım hic gecmedi kızımda akıntım olmadı bunda hamilelik basından beri akıntı devam ediyor

Amin canım sen de sağlıcakla kucağına al inşallah bebişini Dediğin gibi ikiye göre değişiyor sanırım belirtiler ama be sanki bu sefer hissediyorum Bebişimin erkek olduğunu

Canim senin kac çocuk var

Sağol canım sen de sağlıcakla al kucağına bakalım dokuzuncu haftada fetal DNA yaptırmayı düşünüyorum orada öğrenirim cinsiyetini

2 kızım 1 oğlum var 2. Oğluma hamileyim su an

Daha öncede ikiz kaybim var 21 haftalıkken karnımda öldüler
Maşallah canım Rabbim hayirli uzun ömürler versin insallah ikizlerin de seni cennette karşılayacak benim de 3 meleğim var cennette napalim bu da ayrı bir imtihan Rabbim kimselere yaşatmasın

Maşallah canım Rabbim hayirli uzun ömürler versin insallah ikizlerin de seni cennette karşılayacak benim de 3 meleğim var cennette napalim bu da ayrı bir imtihan Rabbim kimselere yaşatmasın
Amin canım sen kaçıncı haftalarda kaybettin yavrularını? İkizlerim olsun çok istiyordum hatta onlara hamile kalmadan önce tek yumurta ikizim olsun diyordum olduda. Tek yumurtaydılar ve ikiside erkekti 2 kızdan sonra oldu onlar rabbim gönlüme göre verdi diyordum. Ta ki hareketleri kesilene kadar eşya bile almıştım onlar için o kadar hevesliydim yani ama kısa sürdü rabbim verdi rabbim aldı.

Evlat kaybetmek ne zor şeymiş bi süre kendime gelemedim göğüslerim süt doldu emziremedim hala resimlerini saklarım atmaya kıyamıyorum insanin 20 evladı bile olsa evlat kaybedince kendine gelemiyor.

Çok şükür beterin beteri var kucağına alıp kaybedenler var en azından ben öpmedim koklamadım o zaman çok zor olurdu .

Rabbimde seni cennette meleklerine kavuştursun.

Senin su an kaç çocuğun var?

Benim şuan 2 kızım var canım ben 3 ünüde 3 aylikken kaybettim gerçekten çok zor ama dediğin gibi Rabbim verdi Rabbim aldı Bende kan pıhtılaşması var o yüzden kaybediyorum inşallah bende senin gibi 2 kızdan sonra erkek evlada kavuşurum Peki sen denedin mi bir şeyler canım

Sağol canm dr hesaba gore 7 haftalik ama benim hesabima gore 35 gunluk dedigin gibi hergun denemekde bazen fayda etmiyor rabbim verince veriyor tek iliski il
Çok ama çok sevindim. Allah sana ve size bağışlasın. Darısı bekleyenlerin basına olsun. Sağlıkla ve mutluluk ile büyütün. Sevgiler İnan bugün sende bir haber var mi diye girdim.

Kizlar bugün bi arkadaştan öğrendim enerji içecekleri de erkek bebek için iyiymiş gunde 1 tane icirebiliriz kocalara
Olabilir enerji içecekleri ama dikkat etmek lazım. Bir suru insan bu içeceklerden dolayı kalp krizi geçirdi. Allah korusun kas yapayım derken göz çıkarmayalım

Sanada geçmiş olsun canım
Kendimce bir şeyler denedim canım bende
Benim adet dönemim pek uzun değil 26 günde bir adet oluyorum
O yüzden yumurtlama erken geliyor bende yani diyelim ki ayın 1 de adet oldum ayın 10 da deneme yapıyorum
Ovulasyon testi kullanmadım o konuda yardımcı olamayacam

Sadece ilişkiye yakın günler kırmızı et tükettik

Türk kahvesi içtik

3 gün cinsel perhiz oldu

Birde ilişki sırasında ben isteksiz eşim istekliydi

Fazlada bir şey yapmadım ben

Olabilir enerji içecekleri ama dikkat etmek lazım. Bir suru insan bu içeceklerden dolayı kalp krizi geçirdi. Allah korusun kas yapayım derken göz çıkarmayalım
Allah korusun cnm kararında içmek lazım zaten ki eşimin içeceğini hiç zannetmem

Sağol canım maşallah yumurtlama gününü kendin iyi bulmuşsun Benim en çok inandığım cinsel perhiz ve zamanlama gerisi inanki sırf içim rahat olsun diye yapıyorum Rabbim kimsenin emeğini ve çabasını boşa çıkarmasın Sende sağlıkla al oğluşunu kucağına Bizlere de bol dua et hamilelerin duasi daha çabuk kabul olur

2 kızım 1 oğlum var 2. Oğluma hamileyim su an

Daha öncede ikiz kaybim var 21 haftalıkken karnımda öldüler

Başın sağolsun canım ya çok zor ☹ Allah şefaatçi yapsın meleklerini cennetinde kavuştursun. Bende 4 ay önce kürtaj oldum 10+3'te o bile zordu benim için seninkiler daha zor ☹ şükürki yavruların olmuş ne güzel Allah onları sana bağışlasın bu yavrunada sağlıkla kavuştursun. Bizlerede dua et emi bende çok istiyorum cinsiyet önemli değil yeterki hayırlısıyla sağlıklı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…