- 6 Mayıs 2016
- 9.196
- 9.093
- 198
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #69.701
Merhaba arkadaşlar ben de aranız da yeniyim ama uzun süredir sayfanızı takip ediyorum yazılanlar deneylemedim çünkü sürpriz bir şekilde üçüncü çocuğuma hamileyimiki kızım var merak ettiğim erkek bebek sahibi olan arkadaşlardan yardım istiyorum şu anda beş haftalık bebeğim sizde erkek bebeğe hamileyken belirtileriniz nasıldı kızlarınızdan farklı mıydı hissetmiş miydiniz
Sağol bacımMaşallah sağlıkla kavuşasın bacım bence belirtilerin cinsiyetle alakası yok
Aynı belirtileri yaşayıp aynı cinsiyette olanda var. Ben oğluma hamileyken yerleşme kanaması yaşadım bide aşırı gaz olurdu bu ikisi hamile olduğumu öğrenmeden önceydi. Sonrasında göğüs ağrılarım oldu öğürtülerim çok oldu sen kızlarında neler yaşadın peki?:)
Allah bağışlasın canım ınş hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir evladın olur biz yaşı çok takıyoruz yaaa.
Millet 45 yaşında doğuruyor sağlıklı ama nedense (bende öyleyim) sanki 35 ten sonra doğursak bir şey olacak bir sıkıntı yasayacaz gibi düşünüyoruz
Hep bu internet yüzünden en ufacık şeyi araştırıyoruz burda internette felaket tellalı gibi her şeyi kötüye yoruyor
Hic takma canım inş oğluşunun kardeşi olacak
Ay canım rabbim sana bağışlasın. Gerçekten çok sevindim çoktan giremiyordum Van yemiştimGECEGOZLUMMM @Semra54 @Guzellerim merak etmişsiniz Allah razı olsun
Çok şükür doğum oldu suni sancıyla normal doğum yaptım
Sarışın bal gibi bi oğlum oldu teyzeleri
Çok şükür bende toparlanmaya başladım
Sizler nasılsınız?
Kis sen nie bukadar cok ban yiyorsunAy canım rabbim sana bağışlasın. Gerçekten çok sevindim çoktan giremiyordum Van yemiştimdua et bizede bizde o duyguyu tadalım inşallah tekrar hayırlı olsun canım
Valla bende çok merak ediyorumKis sen nie bukadar cok ban yiyorsunnasilsin neler yaptin basladinmi diyete
Canim doktor bana 3 günden az 7 günden fazla olmasin dediKizlar size sorum olacak erkek bebegi olanlar kac guc perhizle hamile kaldiniz bazen bu perhizleri hesaplamak zor oluyo
Tm canim ben 7 gun olacak ondan sordum bakalim baska yorumlar ne diyecekCanim doktor bana 3 günden az 7 günden fazla olmasin dedi
Tskler bu arada canimCanim doktor bana 3 günden az 7 günden fazla olmasin dedi
Rica ederim canımTskler bu arada canim
Daha gorunurde birsey yok canim devam et teste ikisi esit veya biraz koyulasma baslayinca gun iki tane uc tane falan yaparsinEki Görüntüle 2304673 Eki Görüntüle 2304673 Eki Görüntüle 2304673
Ilk ovulasyon testim kızlar bugün 10. Gün
Tamam canım teşekkürlerDaha gorunurde birsey yok canim devam et teste ikisi esit veya biraz koyulasma baslayinca gun iki tane uc tane falan yaparsin
Rica ederim canim ❤ ilk defa testte basladin degilmiTamam canım teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?