Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Maşallah sağlıkla kavuşasın bacım bence belirtilerin cinsiyetle alakası yok
Aynı belirtileri yaşayıp aynı cinsiyette olanda var. Ben oğluma hamileyken yerleşme kanaması yaşadım bide aşırı gaz olurdu bu ikisi hamile olduğumu öğrenmeden önceydi. Sonrasında göğüs ağrılarım oldu öğürtülerim çok oldu sen kızlarında neler yaşadın peki?:)

Bu pik değil lh yükselmiş ama pik yapacak kadar değil. Testi yapmadan 2 saat önce sıvı almayı kestin dimi? Bazı aylarda yumurtlama olmayabilirmiş onu da doktorlar normal kabul ediyor o yüzden dert etme bacım . Tedbir amaçlı adetinin 3.günü hormon tahlili yaptırabilirsin

Başın sağolsun canım ya çok zor ☹ Allah şefaatçi yapsın meleklerini cennetinde kavuştursun. Bende 4 ay önce kürtaj oldum 10+3'te o bile zordu benim için seninkiler daha zor ☹ şükürki yavruların olmuş ne güzel Allah onları sana bağışlasın bu yavrunada sağlıkla kavuştursun. Bizlerede dua et emi bende çok istiyorum cinsiyet önemli değil yeterki hayırlısıyla sağlıklı olsun
[/QUOTE]
Tşk ederim cnm sanada geçmiş olsun senin durumunda çok kötü bir kere oluştumu bebek kaybedince insanın bütün dengesi alt üst oluyor.

Dua ediyorum inan her zaman diyorum olmayan herkese nasip etsin Allah ım kimseyi bu duygudan mahrum etmesin

Seni üzmek istemem ama Anladığım kadarıyla çocuğun yok henüz değil mi

yaprk
Canım 1 oğlum var bin şükür Allah'a...ama ona geç kavuştum çok sıkıntılarım oldu geçmişte. 30'umda hamile kaldım zaten 31'e yakın doğum yaptım. Yaşım ilerliyor çok istiyorum bi kardeşi olsun evde tek zaten bütün gün çok sıkılıyor bi arkadaşı bile yok buralarda. Allah tekrar sağlıkla nasip etsin bana ve bütün isteyenlere

Allah bağışlasın canım ınş hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir evladın olur biz yaşı çok takıyoruz yaaa.

Millet 45 yaşında doğuruyor sağlıklı ama nedense (bende öyleyim) sanki 35 ten sonra doğursak bir şey olacak bir sıkıntı yasayacaz gibi düşünüyoruz

Hep bu internet yüzünden en ufacık şeyi araştırıyoruz burda internette felaket tellalı gibi her şeyi kötüye yoruyor

Hic takma canım inş oğluşunun kardeşi olacak

Sağol bacımben kızlarımda hafif bulantılar aşırı göğüs hassasiyeti yaşadım bir de çok halsizlik vardı uyku hali felan vardı. Bu hamileliğim şimdilik çok rahat hiçbir rahatsızlık halsizlik yok bulantı yok göğüs hassasiyeti yok bazen hamile olduğumu unutuyorum bir de hiç sivilce felan yok güzelleştim sanki

Amin canım cümlemizinkini esirgesin
İnşAllah inşAllah evet nasip tabi Allah nasip ettikten sonra yaşın önemi yok ama insan biraz daha genç olayım istiyor bunun büyütmesi vs geç yaşta daha zor oluyor
her insan isterki el ayaktan düşmeden çocuğumun mürvetini göreyim ne kadar geç hamilelik o kadar geç herşey... Hayırlısı olur inşÂllah fazla geçmeden kavuşuruz yavrularımıza amin

Ay canım rabbim sana bağışlasın. Gerçekten çok sevindim çoktan giremiyordum Van yemiştim dua et bizede bizde o duyguyu tadalım inşallah tekrar hayırlı olsun canım

Ay canım rabbim sana bağışlasın. Gerçekten çok sevindim çoktan giremiyordum Van yemiştim dua et bizede bizde o duyguyu tadalım inşallah tekrar hayırlı olsun canım
Kis sen nie bukadar cok ban yiyorsun nasilsin neler yaptin basladinmi diyete

Kizlar sonunda elime testler ulaştı Merak edip hemen yaptım cok az silik çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…