- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #70.241
Canım bende doğum yaptım birtane minnak kızım oldu 3,5 aylık olduk sizi hatorlqrlaraın belki takib ediyordum hamileliğim daha olmadandan beri ben deneme yapmamıştım ama adetten 5 gün sonra hamile kaldım hayırlısı ile doğum yaparsın inşallah bende zamanı gelince deneme yapmak istiyorum nasip diyerek illa erkek olsun derdinde değilim zaten nasipse olur bayadır takib edemiyorum doğumdu bebişti derken kaç ay geçmiş kaç kişi deneyip erkek evladı opacak bilmiyorum takib edemeeim bana uzet geçebilirmisin :)
Ya işte benim kanamam da koyu ve aşırı sıvı yani pıhtı şeklinde de hiç gelmedi ve 1 gün sürdü zaten kanamam olduğu gibi başımın ağrısı da bir oldu ve başım ara ara ağrıyor hala bugün de çok halsizim kolum bacaklarım ağrıyordu bilmiyorum kafam karıştı boşuna umutlanmak da istemiyorum ama yani bildiğim adet kanaması da 1 gun sürmezBnim ikinci oglumda adetin sanirm ya 10 yada 11 gününde 1 Ped dolu dolu değil ole dediğiniz şekilde kanama gibi kahverengi geldi ben ozmaan yerleşme vs hiç bilgim yoktu meğer oda yerleşme imiş
Ateş basmaları falanda oldu mu daralma ateş yüksekliği falanYa işte benim kanamam da koyu ve aşırı sıvı yani pıhtı şeklinde de hiç gelmedi ve 1 gün sürdü zaten kanamam olduğu gibi başımın ağrısı da bir oldu ve başım ara ara ağrıyor hala bugün de çok halsizim kolum bacaklarım ağrıyordu bilmiyorum kafam karıştı boşuna umutlanmak da istemiyorum ama yani bildiğim adet kanaması da 1 gun sürmez
Evet sık sık değil böyle arada bi böyle Bi sıcaklık basıyor ter atıyorum vallaAteş basmaları falanda oldu mu daralma ateş yüksekliği falan
Evet canım hatırladım seni Masallah Saglıkla büyüt bebegini. Zamanı gelince birde oglun olur inşallahCanım bende doğum yaptım birtane minnak kızım oldu 3,5 aylık olduk sizi hatorlqrlaraın belki takib ediyordum hamileliğim daha olmadandan beri ben deneme yapmamıştım ama adetten 5 gün sonra hamile kaldım hayırlısı ile doğum yaparsın inşallah bende zamanı gelince deneme yapmak istiyorum nasip diyerek illa erkek olsun derdinde değilim zaten nasipse olur bayadır takib edemiyorum doğumdu bebişti derken kaç ay geçmiş kaç kişi deneyip erkek evladı opacak bilmiyorum takib edemeeim bana uzet geçebilirmisin :)
Maşallah ne güzel rabbim hayırlısını versin hayırlısı ile büyütmeyi basın etsin vatana size hayırlı birer evlat olsunlar aslan olsunlar yani :) neler yaptınız varmı değişik denemeler tutanlar aynı diyet ve pille mı yapıyorsunuz hala merak ettim :)Evet canım hatırladım seni Masallah Saglıkla büyüt bebegini. Zamanı gelince birde oglun olur inşallahvalla son zmanlarda Ceymiceyn dogum yaptı pırlanta kızlarınannecigi Zemzemsafa yaptı oglu olan arkadaslar bunlar elifeylulhira var dogum yapacak, ben varım, arnas var bebegi erkek baska unuttuğum varsa yazar arkadaslar son zamanlarda oglu olacak olan arkadaslar bunlar güzellerim daha yeni dogum yaptı prensesi oldu ♥ 899eylulgelini hamile daha bebegi küçük
Ateş basmaları falanda oldu mu daralma ateş yüksekliği falan
Ateş basmaları falanda oldu mu daralma ateş yüksekliği falan
Yerleşme olabilir şuan varsa kanda çıkar benim iki gün sonra idrarda bile silik çıkmıştıEvet sık sık değil böyle arada bi böyle Bi sıcaklık basıyor ter atıyorum valla
Yerleşme olabilir şuan varsa kanda çıkar benim iki gün sonra idrarda bile silik çıkmıştı
Kasık ağrısı herkeste olmayabiliyor hiç batma sızı gibi birşey oldumu karnındaAma benim başka da bir belirttim yok Bi baş ağrım bide bu var kanama oldu
Ya normalde ben adet olduğumda belden aşağısı ağrıdan uyusur bu sefer ağrı oldu ama bi yarım saat içinde geçti ondan sonra bugün 2 defa hafif ağrı girdi daha da olmadı ağrıKasık ağrısı herkeste olmayabiliyor hiç batma sızı gibi birşey oldumu karnında
Değişik bişey yok canım testler pik diyetler fitiller aynı bildigin gibiMaşallah ne güzel rabbim hayırlısını versin hayırlısı ile büyütmeyi basın etsin vatana size hayırlı birer evlat olsunlar aslan olsunlar yani :) neler yaptınız varmı değişik denemeler tutanlar aynı diyet ve pille mı yapıyorsunuz hala merak ettim :)
Cok sukur iyiyim canim yumurtlamayi bekliyorum. Sen nasilsin?Nasılsın canim
Cok sükür iyim canim sagol. Ekim ve kasim gibi deneme yapicam insAllah tutarAz zamn daha var kısa vakte nasip sen naislsin bu arada
Hoşgeldin canım. Ins Rabbim gonlune gore verir.günaydın kızlar, ben aranıza yeni katıldım ama bu konuyu üye olmadan önce aylarca takip ettim hala okumaya devam ediyorum 1200'lü sayfalardayım :) sonuna gelmeyi beklemeden üye oldum bayağı bilgilendim bu topik sayesinde, biz de kasım gibi yöntemleri deneyip bebek sahibi olmayı planlıyoruz inşallah
Allah yardımcın olsun az kaldı sağlıkla kucağına alırsın inşeALLAH bende iyiyim hamdolsunBende buralardayım canım iyice agırlastım artık cok halsizim kolumu kaldıracak halim yoksen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?