Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Gebelik testi yap canim bi

Hg Rabbim gönlüne göre versin inseAllah

Hayir canim cin takvimi kizimda tutmadi bu nedenle inanmiyorum. Sadece bu yil bitmeden hamile kalmak istiyorum. Kizim temmuzda 2 yasina girdi yani kardesiyle yas araligi fazla olmasin diye.
ne güzel düşünmüşsünüz bence de kardeşler arası yaş farkı çok fazla olmamalı aralarındaki uyum için... çin takvimine ben de pek inanmıyorum gerçi şubat ayına kadar bende erkek gösteriyor ama yine de bilemeyiz tabii

ben de 5 yıllık evliyim ilk çocuğumuz olacak kısmetse ama nedense hep erkek çocuklarına farklı bir eğilimim oldu kız çocuklarına da bayılıyorum elbette ikinci düşünürsek belki o da kız olur kimbilir.. Allah hepimizin gönlüne göre versin. peki şu an güncelde bu yöntemle hamile kalan var mı? ben tanımadığım için soruyorum

Yengemin iki çocuğu da çin takvimine uyuyor benimki de öyle keza. ama gene de çok saçma ya

Hayir canim cin takvimi kizimda tutmadi bu nedenle inanmiyorum. Sadece bu yil bitmeden hamile kalmak istiyorum. Kizim temmuzda 2 yasina girdi yani kardesiyle yas araligi fazla olmasin diye.
Ekim kasım dedinya benimde aklıma direkt o geldi yani kimisi tutanlar illaki bakiyo ne yaparsan yap nasip kısmet hersey

Tesekkur ederim canim. Kizimda tutsa inanirdim belki ama tutmayinca inancim yok. Senin kac cocugun var?

Hos geldin canim. InsAllah gönlündeki olur. Canim eski sayfalara bakarsan yumurtlama günü iliskiyle oglu olan arkadaslar var. Tavsiyem yumurtlama testleri ile bir kac ay kendini takip etmen

Tesekkur ederim canim. Kizimda tutsa inanirdim belki ama tutmayinca inancim yok. Senin kac cocugun var?
Hos geldin canim. InsAllah gönlündeki olur. Canim eski sayfalara bakarsan yumurtlama günü iliskiyle oglu olan arkadaslar var. Tavsiyem yumurtlama testleri ile bir kac ay kendini takip etmen
çocuğum yok henüz :) amin teşekkür ederim. testleri aldım daha hiç denemedim kasım ayında düşünüyorum ama belki ekimde adet sonrasında denemelik yapabilirim tecrübe kazanmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…