- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #70.261
Gebelik testi yap canim biYa işte benim kanamam da koyu ve aşırı sıvı yani pıhtı şeklinde de hiç gelmedi ve 1 gün sürdü zaten kanamam olduğu gibi başımın ağrısı da bir oldu ve başım ara ara ağrıyor hala bugün de çok halsizim kolum bacaklarım ağrıyordu bilmiyorum kafam karıştı boşuna umutlanmak da istemiyorum ama yani bildiğim adet kanaması da 1 gun sürmez
Hg Rabbim gönlüne göre versin inseAllahgünaydın kızlar, ben aranıza yeni katıldım ama bu konuyu üye olmadan önce aylarca takip ettim hala okumaya devam ediyorum 1200'lü sayfalardayım :) sonuna gelmeyi beklemeden üye oldum bayağı bilgilendim bu topik sayesinde, biz de kasım gibi yöntemleri deneyip bebek sahibi olmayı planlıyoruz inşallah
Hadi işin gücün rast gitsin gönlünce olsun canim hamdolsun iyiyimCok sukur iyiyim canim yumurtlamayi bekliyorum. Sen nasilsin?
İnseAllah sağlıklı salih erkek evladın olur bu arada cin takvimine göre mi deneme yapiyosunCok sükür iyim canim sagol. Ekim ve kasim gibi deneme yapicam insAllah tutar
Hayir canim cin takvimi kizimda tutmadi bu nedenle inanmiyorum. Sadece bu yil bitmeden hamile kalmak istiyorum. Kizim temmuzda 2 yasina girdi yani kardesiyle yas araligi fazla olmasin diye.İnseAllah sağlıklı salih erkek evladın olur bu arada cin takvimine göre mi deneme yapiyosun
Hoşgeldin canım. Ins Rabbim gonlune gore verir.
hoş buldum teşekkür ederimHg Rabbim gönlüne göre versin inseAllah
ne güzel düşünmüşsünüz bence de kardeşler arası yaş farkı çok fazla olmamalı aralarındaki uyum için... çin takvimine ben de pek inanmıyorum gerçi şubat ayına kadar bende erkek gösteriyor ama yine de bilemeyiz tabiiHayir canim cin takvimi kizimda tutmadi bu nedenle inanmiyorum. Sadece bu yil bitmeden hamile kalmak istiyorum. Kizim temmuzda 2 yasina girdi yani kardesiyle yas araligi fazla olmasin diye.
Yengemin iki çocuğu da çin takvimine uyuyor benimki de öyle keza. ama gene de çok saçma yaben de 5 yıllık evliyim ilk çocuğumuz olacak kısmetse ama nedense hep erkek çocuklarına farklı bir eğilimim oldu kız çocuklarına da bayılıyorum elbetteikinci düşünürsek belki o da kız olur kimbilir.. Allah hepimizin gönlüne göre versin. peki şu an güncelde bu yöntemle hamile kalan var mı? ben tanımadığım için soruyorum
Ekim kasım dedinya benimde aklıma direkt o geldi yani kimisi tutanlar illaki bakiyo ne yaparsan yap nasip kısmet herseyHayir canim cin takvimi kizimda tutmadi bu nedenle inanmiyorum. Sadece bu yil bitmeden hamile kalmak istiyorum. Kizim temmuzda 2 yasina girdi yani kardesiyle yas araligi fazla olmasin diye.
Anladim canim. Kizimda erkek gosteriyor ondan inanmiyorumEkim kasım dedinya benimde aklıma direkt o geldi yani kimisi tutanlar illaki bakiyo ne yaparsan yap nasip kısmet hersey
Tesekkur ederim canim. Kizimda tutsa inanirdim belki ama tutmayinca inancim yok. Senin kac cocugun var?ne güzel düşünmüşsünüz bence de kardeşler arası yaş farkı çok fazla olmamalı aralarındaki uyum için... çin takvimine ben de pek inanmıyorum gerçi şubat ayına kadar bende erkek gösteriyor ama yine de bilemeyiz tabii
Hos geldin canim. InsAllah gönlündeki olur. Canim eski sayfalara bakarsan yumurtlama günü iliskiyle oglu olan arkadaslar var. Tavsiyem yumurtlama testleri ile bir kac ay kendini takip etmenben de 5 yıllık evliyim ilk çocuğumuz olacak kısmetse ama nedense hep erkek çocuklarına farklı bir eğilimim oldu kız çocuklarına da bayılıyorum elbetteikinci düşünürsek belki o da kız olur kimbilir.. Allah hepimizin gönlüne göre versin. peki şu an güncelde bu yöntemle hamile kalan var mı? ben tanımadığım için soruyorum
Allah razi olsun canim.Hadi işin gücün rast gitsin gönlünce olsun canim hamdolsun iyiyim
Tesekkur ederim canim. Kizimda tutsa inanirdim belki ama tutmayinca inancim yok. Senin kac cocugun var?
çocuğum yok henüz :) amin teşekkür ederim. testleri aldım daha hiç denemedim kasım ayında düşünüyorum ama belki ekimde adet sonrasında denemelik yapabilirim tecrübe kazanmak içinHos geldin canim. InsAllah gönlündeki olur. Canim eski sayfalara bakarsan yumurtlama günü iliskiyle oglu olan arkadaslar var. Tavsiyem yumurtlama testleri ile bir kac ay kendini takip etmen
sizde durumlar nasıl? ne zaman denemeyi düşünüyorsunuzAnladim canim. Kizimda erkek gosteriyor ondan inanmiyorum
Bu önümüzdeki aylar deneme yapicam canimsizde durumlar nasıl? ne zaman denemeyi düşünüyorsunuz
ben de aynı şekilde. hakkımızda hayırlısıBu önümüzdeki aylar deneme yapicam canim
Kasık ağrısı herkeste olmayabiliyor hiç batma sızı gibi birşey oldumu karnındaAma benim başka da bir belirttim yok Bi baş ağrım bide bu var kanama oldu
Uygulama yapacağım Zaman rahatsız ederim sizi artık:)Değişik bişey yok canım testler pik diyetler fitiller aynı bildigin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?