- 22 Temmuz 2019
- 75
- 139
- 8
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #70.281
Adet bitimi basla yumurtlamaya kadar yapE Elif eylul hira K Khvekokusu20 bu arada cnm soğan kürünü 15 gün sabah akşam yapsak yeterli mi ya da siz nasıl yaptınız bi de eşe takviye derken hangi ilaçlar çok soru sorduk ama ...
İnşallah canım cok sagol. Rabbim sana da tez zamanda saglıklı hayırlı bir prenses versin inşallahAllah yardımcın olsun az kaldı sağlıkla kucağına alırsın inşeALLAH bende iyiyim hamdolsun
Canim ben pek anlama birde cok net degil fotolari. Ama sanki nub erkek gibi bak cizdim ama emin degilim. InsAllah oglun olurkizlar merba yeni usg goruntumu paylasiyim sizlerle digerinden pek tahminde bulunamamistiniz yorumlarsaniz cok sevinirim...bi erkek bo kiz dedi doktor beynim yandi artik 12haftalik bu arada
Amin Allah razı olsun bitanem inşeALLAHİnşallah canım cok sagol. Rabbim sana da tez zamanda saglıklı hayırlı bir prenses versin inşallah
Canim gobek kordonuda olabilir daha cok kucuk bukadar belli olacagini sanmiyorum insallah erkek bebisdir allah hepimize kalbimizdekini nasip etsin insallahCanim ben pek anlama birde cok net degil fotolari. Ama sanki nub erkek gibi bak cizdim ama emin degilim. InsAllah oglun olur
Rabbim erkek nasip eder insallahhh canimm ❤❤❤inslah oyle olur pek unudum yok ama
Canım sen test Nasılken deneme yapmıstıninslah oyle olur pek unudum yok ama
Bu sekilde olduysa zamanlaman iyi aslında. Usg net degil. Nub konusuna atsana canım orda baya biliyorlarpik olduktan bikac saat sonra siliklesmeye baslamisti ozamn iliski oldu..olmadi iste okadar moralim bozuk ki
Canım sana doktor tahminde bulundu mu da böyle konusuyorsun kız mı dedi doktoramin inslh gonlunuzdeki olur kizlar hepinizin benimki olmadi malesef
Allah bilir onu canim olmadi die dusunmee allah buyukk insallah erkekdir ❤❤amin inslh gonlunuzdeki olur kizlar hepinizin benimki olmadi malesef
Bacak arası gösterdi mi sanaevet ilk 9.hafta fln di erkek bence bu bebek dedi oyle hissttm dedi..sonra 11.haftada kiza benziyo dedi bugun kontrlm vardi 12+2 kiz bence kiza benziyo dedi
TR de neden bu kadar erken tahminde bulunuyorlar acaba ben yurtdisinda yasiyorum burda en erken 14. haftada ozelde. Devlet 5. aydan once soylemiyor.evet ilk 9.hafta fln di erkek bence bu bebek dedi oyle hissttm dedi..sonra 11.haftada kiza benziyo dedi bugun kontrlm vardi 12+2 kiz bence kiza benziyo dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?