- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #70.301
Canim bu kadar erken bir haftada yanilmalar olur bence sen en az 14. haftaya kadar bekle.inslh bende bugun bir umut gttm ama erkek desn diye kiz dedi inslh yanlis gormus olsn
İnşallah canım 10 gune kadar tekrar git bakalım özele mi gittin devlete miinsallh yanilmis olsun
Prensesim2016 cnm naptin sesin cikmiyor bayagidir
Prensesim2016 sen napıyırsunız nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyor. Neler yapıyorsun
Prensesim2016 nerelerdesin canim umarım iyisindir inşeALLAH güzel haberlerle gelirsin Allaha emanet ol
kızlar çok sagolun merak etmissiniz beni sormussunuz iyiyim elhamdulilah sadece uzun zamandir yoktum buralarda biraz uzak kalmak istedim sadece sizler nasilsiniz masallah allah iyiliginizi versin oku oku bitmedi sayfalar siz napmissiniz oylePrensesim2016 dan haberi olan varmi ya çok merak ediyorum onu
Sen kontrol süren gecmeden tekrar git bence 13+ larda olan tahminler daha dogru oluyorozelde doktrum emin olmasa demezdi bisey bence diger kizimdada demisti benzyo diye
Yani bir daha ki kontrol 1 ay sonra mızaten normalde c.tesi olcakti kontrl muansi ben tabi kiza benzetti ya pskolojm bozuldu resmen duramadim bugun gttm tekrar nedicek diye gene kiza benzyo dedi
Iyi yapmışsın canm kafani dinledin mi bari biraz ınsallh rahim flminden sonra vermek istedigin guzel haberi veririsn bize insallah rabbim en hayirlisini en kisa zmnda nasip etsin cnmkızlar çok sagolun merak etmissiniz beni sormussunuz iyiyim elhamdulilah sadece uzun zamandir yoktum buralarda biraz uzak kalmak istedim sadece sizler nasilsiniz masallah allah iyiliginizi versin oku oku bitmedi sayfalar siz napmissiniz oylehamile deilim sunu belirtiyim oncelikle bu ay klomen kullandm ama yine olmadi biliyirum adet olmayi bekliyorum sat 27 ağustos bugunlwrde olurum sonrasida belli zaten rahim filmi istedi doktor anestesiz cektirmeyi dusunuyorum yani canli canli kurtaj olmaktan daha zor deildir diye dusundum bende boyle keske birgun aoyle gelsem kizlar bende hamileyim desem ama eminimki o gunler cok yakin ins en yakin zamanda vercem ben o guzel haberi inaniyorum olcak insallah zafer bizim olcakk
3hafta sonra gel dedi...ben yarin 2li test icin devlete gitcem orda soylerlermi bilmiyorum genelde soylemiyolar cunkuYani bir daha ki kontrol 1 ay sonra mı
Canım slm dogum yaptınmıYani bir daha ki kontrol 1 ay sonra mı
zaten normalde c.tesi olcakti kontrl muansi ben tabi kiza benzetti ya pskolojm bozuldu resmen duramadim bugun gttm tekrar nedicek diye gene kiza benzyo dedi
İnşeALLAH cnim o haberide yazaçağın gün belli Rabbim gönlünce versin cnmsinkızlar çok sagolun merak etmissiniz beni sormussunuz iyiyim elhamdulilah sadece uzun zamandir yoktum buralarda biraz uzak kalmak istedim sadece sizler nasilsiniz masallah allah iyiliginizi versin oku oku bitmedi sayfalar siz napmissiniz oylehamile deilim sunu belirtiyim oncelikle bu ay klomen kullandm ama yine olmadi biliyirum adet olmayi bekliyorum sat 27 ağustos bugunlwrde olurum sonrasida belli zaten rahim filmi istedi doktor anestesiz cektirmeyi dusunuyorum yani canli canli kurtaj olmaktan daha zor deildir diye dusundum bende boyle keske birgun aoyle gelsem kizlar bende hamileyim desem ama eminimki o gunler cok yakin ins en yakin zamanda vercem ben o guzel haberi inaniyorum olcak insallah zafer bizim olcakk
hoş buldum teşekkür ederim yaşım 29 :) senin kaç? çocuğun var mı?blondemary hoşgeldin bende genelde sessiz takipçilerdenim senin yaş kaç cnm
dinlendim tabi canm biraz daaha iyiyim pozitifim ins cnm rabbim saglikla evladina kavusturur senide inssIyi yapmışsın canm kafani dinledin mi bari biraz ınsallh rahim flminden sonra vermek istedigin guzel haberi veririsn bize insallah rabbim en hayirlisini en kisa zmnda nasip etsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?