Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Prensesim2016 cnm naptin sesin cikmiyor bayagidir
Prensesim2016 sen napıyırsunız nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyor. Neler yapıyorsun
Prensesim2016 nerelerdesin canim umarım iyisindir inşeALLAH güzel haberlerle gelirsin Allaha emanet ol
Prensesim2016 dan haberi olan varmi ya çok merak ediyorum onu
kızlar çok sagolun merak etmissiniz beni sormussunuz iyiyim elhamdulilah sadece uzun zamandir yoktum buralarda biraz uzak kalmak istedim sadece sizler nasilsiniz masallah allah iyiliginizi versin oku oku bitmedi sayfalar siz napmissiniz oyle hamile deilim sunu belirtiyim oncelikle bu ay klomen kullandm ama yine olmadi biliyirum adet olmayi bekliyorum sat 27 ağustos bugunlwrde olurum sonrasida belli zaten rahim filmi istedi doktor anestesiz cektirmeyi dusunuyorum yani canli canli kurtaj olmaktan daha zor deildir diye dusundum bende boyle keske birgun aoyle gelsem kizlar bende hamileyim desem ama eminimki o gunler cok yakin ins en yakin zamanda vercem ben o guzel haberi inaniyorum olcak insallah zafer bizim olcakk

zaten normalde c.tesi olcakti kontrl muansi ben tabi kiza benzetti ya pskolojm bozuldu resmen duramadim bugun gttm tekrar nedicek diye gene kiza benzyo dedi

Iyi yapmışsın canm kafani dinledin mi bari biraz ınsallh rahim flminden sonra vermek istedigin guzel haberi veririsn bize insallah rabbim en hayirlisini en kisa zmnda nasip etsin cnm

bende bu konuda çok araştırma yapıp en sonunda word'e tek tek maddeler halinde kaydettim sizinle paylaşmak istiyorum(bu arada ben henüz denemedim ama 3.de deneyeceğim nasip ederse Rabbim)

1- Seks sırasında derin nüfuz pozisyonlarını deneyin.
  • Ayakta
  • Kadın Üstte
  • Köpek stili ya da arkadan
  • Misyoner pozisyonu, kadının bacakları göğsüne doğru
2- Yüksek alkali veya “çocuk” diyetini takip edin.(sadece bu diyeti kadın yapacakki kadının spermlerini öldürmesine neden olan kalkanı kaldırsın-erkek bebeğin oluşmasını sağlayan spermeler çok etkileniyor kadındaki bu kalkandan kız bebeğin oluşmasını sağlayan spermler daha dirençliymiş)
Yüksek alkali gıdaların örnekleri arasında aşağıdakiler bulunmaktadır.

• Yağlı süt
  • Hindistan cevizi, zeytin, keten ve susam yağları
  • Avokado
  • Muz
  • Ekşi kirazlar
  • İncir
  • Soya fasulyesi
  • Badem ve badem ezmesi
  • Pancar
  • Yer elması
  • Kuşkonmaz
  • Yapraklı yeşillikler
  • Brokoli
3- Biraz kahve için ilişkiden yarım saat kadar önce.(yada soda)
4- Yumurtlama tarihi ve sonrası ilişkiye girin ama 3 gün arayla (erkek bebek için güçlü sperm gerekiyor arka arkaya ilişki sperminin kalitesini düşürüyor)
5- Rahat çamaşırlar giymeli erkek cinsel organına soğuk bezle masaj yapmalı sperm sayısını arttırmak için ve bol bal badem ceviz siyah çikolata ve muz yesin 2-3 ay öncesinden düzenli olarak.(haftada 4-5 gün eşinize bir tabak bu karışımı hazırlayın,1 muz +1 kare siyah çikolata + 10 tane kadar badem +10 kadar fındık+3 tane ceviz ve kaliteli 1 tatlı kaşığı bal)
Bu arada yukarıdaki ballı muz işe yarıyor erkeğin sperm sayısını arttırıyor kaliteyi de arttırıyor (denedik ve eşimin testleri çok yükseldi hatta doktorumuz ne yaptıysanız devam edin çok iyi demişti) erkek çocuk için erkeğin sperm kalitesinin yüksek olması gerekiyor unutmayın kızlar

Allah önce sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.Benim öğrendiklerim bunlar arkadaşlar

İnşeALLAH cnim o haberide yazaçağın gün belli Rabbim gönlünce versin cnmsin

Kızlar bugün 5+1 im yarın kese var mı bakmaya gideceğiz.
Belirtilerimi yazayım;
Sağ kasığım ağrıyordu yumurtlama dönemi, beklenen adet tarihi gelene kadar tek belirtim bel ağrısı oldu, gebeliği öğrendikten sonra
(4. Haftadan sonra) meme ucu hassasiyeti başladı. Akıntım var sürekli
5+1 im bulantı başladı (kızımda da bu tarihte başlamıştı ve kusmaktan helak olmuştum)
Sabahın köründe uyanıyorum
Belirtilerim kız belirtisi gibi geliyor bana.

Kesenin şekline neyine dikkat edeyim var mı bildiğiniz bir şey cinsiyeti belli eden?

Iyi yapmışsın canm kafani dinledin mi bari biraz ınsallh rahim flminden sonra vermek istedigin guzel haberi veririsn bize insallah rabbim en hayirlisini en kisa zmnda nasip etsin cnm
dinlendim tabi canm biraz daaha iyiyim pozitifim ins cnm rabbim saglikla evladina kavusturur senide inss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…