- 22 Eylül 2019
- 326
- 1.374
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #70.321
ben de dikkate alayım bari bunları, şimdiden yedirmeye başlayayımbende bu konuda çok araştırma yapıp en sonunda word'e tek tek maddeler halinde kaydettim sizinle paylaşmak istiyorum(bu arada ben henüz denemedim ama 3.de deneyeceğim nasip ederse Rabbim)
1- Seks sırasında derin nüfuz pozisyonlarını deneyin.
- Ayakta
2- Yüksek alkali veya “çocuk” diyetini takip edin.(sadece bu diyeti kadın yapacakki kadının spermlerini öldürmesine neden olan kalkanı kaldırsın-erkek bebeğin oluşmasını sağlayan spermeler çok etkileniyor kadındaki bu kalkandan kız bebeğin oluşmasını sağlayan spermler daha dirençliymiş)
- Kadın Üstte
- Köpek stili ya da arkadan
- Misyoner pozisyonu, kadının bacakları göğsüne doğru
Yüksek alkali gıdaların örnekleri arasında aşağıdakiler bulunmaktadır.
3- Biraz kahve için ilişkiden yarım saat kadar önce.(yada soda)
- Yağlı süt
- Hindistan cevizi, zeytin, keten ve susam yağları
- Avokado
- Muz
- Ekşi kirazlar
- İncir
- Soya fasulyesi
- Badem ve badem ezmesi
- Pancar
- Yer elması
- Kuşkonmaz
- Yapraklı yeşillikler
- Brokoli
4- Yumurtlama tarihi ve sonrası ilişkiye girin ama 3 gün arayla (erkek bebek için güçlü sperm gerekiyor arka arkaya ilişki sperminin kalitesini düşürüyor)
5- Rahat çamaşırlar giymeli erkek cinsel organına soğuk bezle masaj yapmalı sperm sayısını arttırmak için ve bol bal badem ceviz siyah çikolata ve muz yesin 2-3 ay öncesinden düzenli olarak.(haftada 4-5 gün eşinize bir tabak bu karışımı hazırlayın,1 muz +1 kare siyah çikolata + 10 tane kadar badem +10 kadar fındık+3 tane ceviz ve kaliteli 1 tatlı kaşığı bal)
Bu arada yukarıdaki ballı muz işe yarıyor erkeğin sperm sayısını arttırıyor kaliteyi de arttırıyor (denedik ve eşimin testleri çok yükseldi hatta doktorumuz ne yaptıysanız devam edin çok iyi demişti) erkek çocuk için erkeğin sperm kalitesinin yüksek olması gerekiyor unutmayın kızlar
Allah önce sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.Benim öğrendiklerim bunlar arkadaşlar
amin canm.allah razi olsunn inssss.İnşeALLAH cnim o haberide yazaçağın gün belli Rabbim gönlünce versin cnmsin
Amin ınsallah canmdinlendim tabi canm biraz daaha iyiyim pozitifim ins cnm rabbim saglikla evladina kavusturur senide inss
Amin ınsallah canm
selam canım, bencede çok iyi bir yapmışsın biraz uzaklaşmakla... aslında bir dönem hiç takip yapmayıp, korunmadan ısı oluruna bıraksan iyi olur diye düşünüyorum. Yengemde öyle yaptı. Uc dusuk yaptı. Artık doktor doktor gezmedi ısı oluruna bıraktı hiç beklemediği bir zamanda ikinci oğlunu kucağına aldı. Kendisi de bana dedi ben çok sorun yapıyordum kafamda kendimi rahat bıraktığım bir zamanda hamile kaldı dedi. Rahim filmi onca hormon ilacı İnan cokk... sen yine bilirsin ama bir dönem kendini bu tedavilerden uzak tut.kızlar çok sagolun merak etmissiniz beni sormussunuz iyiyim elhamdulilah sadece uzun zamandir yoktum buralarda biraz uzak kalmak istedim sadece sizler nasilsiniz masallah allah iyiliginizi versin oku oku bitmedi sayfalar siz napmissiniz oylehamile deilim sunu belirtiyim oncelikle bu ay klomen kullandm ama yine olmadi biliyirum adet olmayi bekliyorum sat 27 ağustos bugunlwrde olurum sonrasida belli zaten rahim filmi istedi doktor anestesiz cektirmeyi dusunuyorum yani canli canli kurtaj olmaktan daha zor deildir diye dusundum bende boyle keske birgun aoyle gelsem kizlar bende hamileyim desem ama eminimki o gunler cok yakin ins en yakin zamanda vercem ben o guzel haberi inaniyorum olcak insallah zafer bizim olcakk
Selam canım daha dogum yapmadım 33 haftalık oldum bugun itibariyleCanım slm dogum yaptınmıkaç haftalık oldunuz
Söylemezler devlette canım3hafta sonra gel dedi...ben yarin 2li test icin devlete gitcem orda soylerlermi bilmiyorum genelde soylemiyolar cunku
bu arada yukarıda verdiğim bilgiler arasında önemli olduğuna inandığım bir bilgi daha unutmuşum
6. Ayın hareketlerine dikkat edilmesi.Ay büyürken sperm kalitesi daha da artıyormuş bilginize yani buna göre ay büyürken erkek bebek sahibi olma ihtimali artıyor tam tersi ay küçülürken de kız bebek sahibi olma şansı artıyor
Az önce benim hamile kaldığım muhtemel ilişkilerin olduğu dönem ayın küçüldüğü dönemmiş.Şimdi fark ettim 1 . çocuğumda eşimden spermin alındığı tarih ise ayın büyüdüğü döneme denk gelmiş çok ilginç ya.
Kızlar burda size verdiğim bilgiler bilimsel emin olun çok araştırdım dini yönden bile bazı maddeleri tasdik ettim.Dinimizde diyormuş ki erkeğin menisi kadının menisine baskın gelmesi gerekirmiş erkek çocuk için.Bu konuyu dini mecrada da araştırabilirsiniz
tabi olmuş olabilir zaten bu işler 100 de 100 denmiyor sanıyorsam sadece biz ihtimalini arttırıyoruz,sonuçta Allahın takdiri en nihayetinde.Dua edeceğiz bol bol sonunda yine bizim için en hayırlısını sadece O bilir.Ay dolunayda erkek şansı artıyor belki ama kızımda ay büyüme evrelerindeyken ilişki olmuş, şimdi kontrol ettim
canım bu arada diğer maddelere de dikkat etmek gerekli bence ha biz gene hepsini yaparız yine olmazsa nasip buymuş diyeceğiz.Bende ona bakarsan 1. maddeyi uyguladım bu ilişkilerimde ama erkek bebek olmadı sonuçta tek 1 madde yeterli olmuyor bu işin beslenme ayağı da çok önemli.Ay dolunayda erkek şansı artıyor belki ama kızımda ay büyüme evrelerindeyken ilişki olmuş, şimdi kontrol ettim
Belirtiler degişsede erkek bebek belirtileri bence canımKızlar bugün 5+1 im yarın kese var mı bakmaya gideceğiz.
Belirtilerimi yazayım;
Sağ kasığım ağrıyordu yumurtlama dönemi, beklenen adet tarihi gelene kadar tek belirtim bel ağrısı oldu, gebeliği öğrendikten sonra
(4. Haftadan sonra) meme ucu hassasiyeti başladı. Akıntım var sürekli
5+1 im bulantı başladı (kızımda da bu tarihte başlamıştı ve kusmaktan helak olmuştum)
Sabahın köründe uyanıyorum
Belirtilerim kız belirtisi gibi geliyor bana.
Kesenin şekline neyine dikkat edeyim var mı bildiğiniz bir şey cinsiyeti belli eden?
peki sizinki kızmı erkekmi kusuruma bakmayın geçmişi okumadımBenim de deneme yaptıgım zaman dolunaydı ay öyle hatırlıyorum
bu arada yukarıda verdiğim bilgiler arasında önemli olduğuna inandığım bir bilgi daha unutmuşum
6. Ayın hareketlerine dikkat edilmesi.Ay büyürken sperm kalitesi daha da artıyormuş bilginize yani buna göre ay büyürken erkek bebek sahibi olma ihtimali artıyor tam tersi ay küçülürken de kız bebek sahibi olma şansı artıyor
Az önce benim hamile kaldığım muhtemel ilişkilerin olduğu dönem ayın küçüldüğü dönemmiş.Şimdi fark ettim 1 . çocuğumda eşimden spermin alındığı tarih ise ayın büyüdüğü döneme denk gelmiş çok ilginç ya.
Kızlar burda size verdiğim bilgiler bilimsel emin olun çok araştırdım dini yönden bile bazı maddeleri tasdik ettim.Dinimizde diyormuş ki erkeğin menisi kadının menisine baskın gelmesi gerekirmiş erkek çocuk için.Bu konuyu dini mecrada da araştırabilirsiniz
canım bu arada diğer maddelere de dikkat etmek gerekli bence ha biz gene hepsini yaparız yine olmazsa nasip buymuş diyeceğiz.Bende ona bakarsan 1. maddeyi uyguladım bu ilişkilerimde ama erkek bebek olmadı sonuçta tek 1 madde yeterli olmuyor bu işin beslenme ayağı da çok önemli.
Erkek canımpeki sizinki kızmı erkekmi kusuruma bakmayın geçmişi okumadım
Bende iyiyim canım çok şükür .ayy az kalmış saglıkla al kucagına paşacanıSelam canım daha dogum yapmadım 33 haftalık oldum bugun itibariylesen nasılsın
Söylemezler devlette canım
Aynen canım az kaldı cok tesekkur ederim aminBende iyiyim canım çok şükür .ayy az kalmış saglıkla al kucagına paşacanı
Canim bu deneme yapılacağı ay mı yapılıyorAdet bitimi basla yumurtlamaya kadar yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?