Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
ben de dikkate alayım bari bunları, şimdiden yedirmeye başlayayım

benim ilki tüp bebekti ve ilk çocuğum erkek ama dediğim gibi eşimin spermleri tavan yapmıştı diyebilirim ayrıca tüp bebekte eşlere 3 günlük ilişki diyeti veriliyor. Etkisi olduğuna inanıyorum.2.de kendiliğimden hamile kaldım hemde yumurtlamadan önce ilişkiye başladık ayrıca üstüne bir de doktorum 9 gün kadar geç umurtlamışsın dedi.yani ilişkiyi çok erken ve gün aşırı olacak şekilde yaptık sonuç kız çocuğu(prensesimiz geliyor inşallah) bu arada eşim dediğim şekilde beslenemedim.Hatta sabahları aç karnına 1 kaşık hünnap pekmezi de alıyordu ilk bebeğimden önce bakın onu unuttum.Bende burada sizi takipte olacam inşallah haberlerinizi burdan alırım.Ayrıca tabiki bol bol dua

Amin ınsallah canm
selam canım, bencede çok iyi bir yapmışsın biraz uzaklaşmakla... aslında bir dönem hiç takip yapmayıp, korunmadan ısı oluruna bıraksan iyi olur diye düşünüyorum. Yengemde öyle yaptı. Uc dusuk yaptı. Artık doktor doktor gezmedi ısı oluruna bıraktı hiç beklemediği bir zamanda ikinci oğlunu kucağına aldı. Kendisi de bana dedi ben çok sorun yapıyordum kafamda kendimi rahat bıraktığım bir zamanda hamile kaldı dedi. Rahim filmi onca hormon ilacı İnan cokk... sen yine bilirsin ama bir dönem kendini bu tedavilerden uzak tut.

bu arada yukarıda verdiğim bilgiler arasında önemli olduğuna inandığım bir bilgi daha unutmuşum
6. Ayın hareketlerine dikkat edilmesi.Ay büyürken sperm kalitesi daha da artıyormuş bilginize yani buna göre ay büyürken erkek bebek sahibi olma ihtimali artıyor tam tersi ay küçülürken de kız bebek sahibi olma şansı artıyor
Az önce benim hamile kaldığım muhtemel ilişkilerin olduğu dönem ayın küçüldüğü dönemmiş.Şimdi fark ettim 1 . çocuğumda eşimden spermin alındığı tarih ise ayın büyüdüğü döneme denk gelmiş çok ilginç ya.
Kızlar burda size verdiğim bilgiler bilimsel emin olun çok araştırdım dini yönden bile bazı maddeleri tasdik ettim.Dinimizde diyormuş ki erkeğin menisi kadının menisine baskın gelmesi gerekirmiş erkek çocuk için.Bu konuyu dini mecrada da araştırabilirsiniz

Ay dolunayda erkek şansı artıyor belki ama kızımda ay büyüme evrelerindeyken ilişki olmuş, şimdi kontrol ettim

Ay dolunayda erkek şansı artıyor belki ama kızımda ay büyüme evrelerindeyken ilişki olmuş, şimdi kontrol ettim
tabi olmuş olabilir zaten bu işler 100 de 100 denmiyor sanıyorsam sadece biz ihtimalini arttırıyoruz,sonuçta Allahın takdiri en nihayetinde.Dua edeceğiz bol bol sonunda yine bizim için en hayırlısını sadece O bilir.

canım bu arada diğer maddelere de dikkat etmek gerekli bence ha biz gene hepsini yaparız yine olmazsa nasip buymuş diyeceğiz.Bende ona bakarsan 1. maddeyi uyguladım bu ilişkilerimde ama erkek bebek olmadı sonuçta tek 1 madde yeterli olmuyor bu işin beslenme ayağı da çok önemli.

Belirtiler degişsede erkek bebek belirtileri bence canım

Haziranın 4-7 arası büyüme dönemi mi oluyor acaba Tablo buldum nette ama tam anlamadım. Erkek olacak inş.

2. Bebek için güzel taktik denenebilir. Bende marifetnameye göre yapmıştım. Erkek oldu

Canım herşeyi yapıp kızı olan var, bu yapılanlar şansı %100 arttırmıyor.. ben tüm detaylara takılmanın anneyi sonradan mutsuz edeceğini düşünüyorum. Takıntı hali gelişiyor, herşeyi yaptım neden kızım oldu sorgulaması başlıyor.. ilişki zamanı + cinsel diyet yeterli bence. Gerisine tevekkül etmek lazım, bunu sınav haline getirmeden

Arkadaşlar ben yukarsa yazılan herşeyi yaptım. Kız veya erkek tercihim yoktu ilk bebek olduğundan. Hepsini deneme amacım meraktan ve 2. Çocuk için taktik geliştirmek içindi.

Alkali-bazik durumunu tıbbi makalelerde okumuştum. Hatta turnusol kağıdı vs de aldım denedim.

Onun dışındaki diğer şeyler hepsi kız bebeği gösteriyordu.

Hatta ekstradan çin takvimi zımbırtısınıda denedim vs vs..

Hepsine göre kızdı. Ama 2 farklı şey denedim.

1. Marifetname kitabında geçen cinsiyet belirleme formülü denilen.

2. İlişki sonrası hemen sağ tarafa dönmek beklemek bir süre.

Bu ikisine göre erkekti. Öyle oldu.
Şahsen dini kaynak daha gerçekci geldi bana. 4 tane arkadaşımda o kitaba göre istedikleri cinsiyet oldu hep. Bende onlardan duymuştum. Gerçekten o kadar yaptığım şey kız derken erkek olması beni bu konuda düşündürdü.

Araştırmanızı öneririm onlarıda.

Not: Bir tek ay büyüme/küçülme mevzusunu ilk kez duydum. Ona göre ne oluyor bilmiyorum ama. İlginçmiş oda..

Tabii bunlar tamamen eğlence ve merak :)))
Yoksa önemli olan *sağlıklı ve sıhhatli* olmaları. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…