Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim marifetname de denilen ne peki Ben bu ay deneme yapmayı düşünüyorum inşallah

Kizlar bu arada dün adet oldum Bu ay deneke yapmayı düşünüyorum Acayip heyecan ve korku var
Kendimi çok kastım

aynen doğru dediklerinize katılıyorum sonuçta her şeyin başı sağlıklı ve hayırlı olmaları zaten her yazımızdan biri bu alıyor.Dediğin yöntemi bende bir araştırayım sonuçta insan vücudunun hala %70i keşfedilememiş tıp dahil herkesin yanılma payı yüksek.Bu şekilde araştırıp öğrenmek lazım.Buraya araştırıp emek harcayıp bizimle de paylaştığın için teşekkürler

Burası "Erkek bebek isteyenler" konulu bir sayfa öyle değil mi canım,burada kadınlar bu konuyla ilgili bildiklerini ve deneyimlerini paylaşıyorlar. Eğer her şeyi yaptığın halde kız bebek oluyorsa o kişi için en hayırlısı bu demek lazım sonuçta her şey dönüp dolaşıp Allahın takdirine dönüyor.Ayriyeten azıcık dini bilgisi olan bir kişi bile böyle bir konuda %100 sonuç alınacak denmemesi gerektiğini bilir.(hatta bu sadece bebek değil bir çok konuda böyledir)Bende zaten yazdığım msjlarda gerek olmadığı halde %100 değil diye belirtmiştim.
Dahası annelerin bu konuda stres ve üzüntü yapmalarını anlayamıyorum sırf bebek erkek bebek mi kız bebek mi olacak diye üzüntü yapmak çok acı bir durum ayrıca da nankörlük diye düşünüyorum.Ben 3 sene çocuk sahibi olabilmek için uğraştım eğer Allah seni bir çocukla ödüllendiriyorsa bunun bir lütuf ve mucize olduğunu öğrendim.Kız olmuş erkek olmuş teferruat orası tamamen ayrı bir konudur.
Madem öyle sayfanın ismini değiştirelim bu amaca hizmet eden yazılar yazmayacaksak ya da birileri strese girecek üzülecek diye bildiklerimizi buradaki arkadaşlarla paylaşmamak bana doğru gelmiyor. F Flower2 canım burası "erkek bebek isteyenler" le ilgili bir sayfa

Ben gerçekten bir oğlum olsun diye çok istemiş biri olarak diyorum ki bazen şans yada kısmet... evet oğlan çocuklarını seviyorum ama kızları daha cokkk seviyorum Allah’a her gün şükür ediyorum allah bana kızlarımı verdi diye. Ben sımdı de istiyorum bir oğlum olsun ama gerçekten allah biliyor ya hayırlı olacaksa sağlıklı olacaksa allah bana nasip etsin. Yoksa üçüncü bir kızım olsada basım gözüm üstüne. Gönlümün, kalbimin, ruhumun prensesi olur yine. Buradaki bütün arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı erkek bebek nasip olmasını dilerim. Hamile olan arkadaşlarımda hayır doğumlar dilerim. Ve hamile olan arkadaşlar bize dua bize dua etmeyi unutmayın.

Aynen katılıyorum

Canım burda 2 ser 3er ve hatta 4er kızı olanlar var stres yapmaları üzülmeleri tabiki normal o anın şokuyla insan üzülür sonra gecer evladı canıdır cünkü nankörlük diye neyi kastettin anlayamadım ama bak sen 1 oglun 1 kızın varken üstelik daha hamileyken 3. İçin arastırmaya başlamışsın o yuzden burda 2,3,4 kızı olan anneleri nankörlük, üzülmeleri cok acı vb gibi seylerle üzmeyelim olur mu

Ya sen ne kadar düşünceli bir hatunsun... allah sana çocuklarını bağışlasın ve cokkk kolay bir Doğum nasip etsin

kesnlikle öyle. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin isteyen herkesin kucağını doldursun inş.

rica ederim, ben teşekkür ederim.

Alkali vajina ortamı için kadının erkekten önce olması gerektiği söyleniyordu, ama sizin belirttiğiniz kaynakta tersi galiba anladığım kadarıyla..
Ne diyorsunuz erkek annelerimiz? Hangisini uyguladınız?

Alkali vajina ortamı için kadının erkekten önce olması gerektiği söyleniyordu, ama sizin belirttiğiniz kaynakta tersi galiba anladığım kadarıyla..
Kızımda eşim, oglumda ben canım bende tam tersi yani

O kısmını bilemiyorum ama turnosol kağıdı ile yaptığım asidik bazik teste görede kız oluyordu. Ama burdakine göre erkek oldu.

tabi şöyle bi durum var. Ben mesela cinsiyet öğrenmeye gittiğimde 10 haftalıkken öğrenen var hocam ya neden siz söylemiyorsunuz falan demiştim. Çok mantıklı bişey demişti. “Sadece yüzde 50 şansı var doktorun” destekli atmış tutmuş dedi. Yani 4,5 cm bir fetüsün ben sana neyini görüp söyliyim? Senin mantığın alıyor mu“ demişti.

Aynı bu yöntemlerde öyle.. %50 şans var. Birine tutan diğerine de tutunca “aa tamam işte bu !“ Diyoruz. Oysa hepsi makara gırgır.. Galu-bela da ne yazılmışsa o bebek oluyor.

Aynen, o kadar çeşit söylem var ki, kiminde tutuyor kiminde tutmuyor.. çok kaptırmadan eğlencesine bakmak lazım..

Aynen, o kadar çeşit söylem var ki, kiminde tutuyor kiminde tutmuyor.. çok kaptırmadan eğlencesine bakmak lazım..☺

öyle :) zaten 1 yöntem 1 kişide dahi tutmazsa o bir yöntem değildir :))

kesinlikle öyle eğlencesi işin. Bebek sahini olmak için yıllarını parasını, umudunu dökenler bizim şu halimize üzülüyordur eminim. Rabim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli yavrular versin.

haklisin canim oyle yapmayi dusunuyorum bende herseyin hayirlisi inss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…