- 24 Ağustos 2015
- 888
- 1.487
- 113
- 44
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #70.361
haklisin canim oyle yapmayi dusunuyorum bende herseyin hayirlisi inss
Ay ne bileyim canim ya orası öyle de elimde değilCanim stres yapma. Ben kac ay cok stres yaptim denemelerim tutmadi. Rabbim ins dogru yolu gosterir hepimize.
Teşekkürler tatlımCanim google ye marifetname erkek bebek yaz cikiyo. Orayi oku
Teşekkürler canımKaynağından alıntı ile yazayım ben. Ben bir çok hadis kaynaklarından da tastikledim. Gerçekten çevremde 4 kişide istediği cinsiyeti oldu. Banada onlar dediler denedim. Kimin önce ihtilam olduğunun saniyesi bile önemliymiş...
https://www.google.com/amp/s/www.ne...ame-cinsiyet-ve-karakter-belirleme-10912h.htm
sizin bebeğinizin cinsiyeti ne? önceki sayfalara bakamadım kusura bakmayın yoğunluktan. bu yöntemleri mi kullandınızSelam canım daha dogum yapmadım 33 haftalık oldum bugun itibariylesen nasılsın ☺
Söylemezler devlette canım
Evet canım bu yöntemleri kullandım bebegim erkeksizin bebeğinizin cinsiyeti ne? önceki sayfalara bakamadım kusura bakmayın yoğunluktan. bu yöntemleri mi kullandınız
teşekkür ederim dediklerimi anlayan birilerin olduğunu görmek güzel.Tabiki dediğiniz gibi onlarda bizim prenseslerimiz ama istemektende niye vaz geçelimki.Allah hem isteyene de verecektir inşallah.O değil mi siz isteyin dua edin ben vereyim diyen.Bu arada tabiki araştırıp yapmamız gerekini dinimize uygun şekilde de yapacağız.Canımcım inanki çok büyük içtenlikle dua ediyorum hamile olduğumu düşünerek Allahım sen evlat isteyene evlat ve kızı olana oğlan oğlanı olana kız evlat nasip et diye,hatta kendimi tutamadan etrafımda erkek bebek sahibi olacaklara daha çok dua ediyorum ki Allah onlara Fatih sultan Mehmet gibi Mimar Sinan gibi cesur yiğit akıllı çalışkan ahlaklı evlatlar versin benim erkek bebeğim olsun olmasın bizim milletimizin böyle evlatlara ihtiyacı var çünkü. Sonuçta hepimizin amacı 2 yada 3.de hatta belkide 4.de erkek evlat sahibi olmak...sana burdan tekrar teşekkür ederim anlayışın içinBen gerçekten bir oğlum olsun diye çok istemiş biri olarak diyorum ki bazen şansyada kısmet... evet oğlan çocuklarını seviyorum ama kızları daha cokkk seviyorum Allah’a her gün şükür ediyorum allah bana kızlarımı verdi diye. Ben sımdı de istiyorum bir oğlum olsun ama gerçekten allah biliyor ya hayırlı olacaksa sağlıklı olacaksa allah bana nasip etsin. Yoksa üçüncü bir kızım olsada basım gözüm üstüne. Gönlümün, kalbimin, ruhumun prensesi olur yine. Buradaki bütün arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı erkek bebek nasip olmasını dilerim. Hamile olan arkadaşlarımda hayır doğumlar dilerim. Ve hamile olan arkadaşlar bize dua bize dua etmeyi unutmayın.
Canim yazdiklarin gayet iyi anlasiliyor yalniz bizde önce tabiki rabbimizden istiyoruz başkasindan değil...!! Ayrica yazişmalarinizin bazi yerlerinde sanki burdaki coğu arkadaş haram şeyler yapmisiz gibi yazmissiniz allah herkesin kalbini bilir.. Siz dini yönden erkek veya kiz yöntemi uygularsiniz tutar veya tutmaz sonucda erkek veya kiz icin bir yöntem uygulamis ve sahip olmussunuz sanirim allah bagislasin Bizde rabbimizr siğinarak yapiyoruz bunuda tabiki hakkk yargilar allah herkese sağlikli hayirli evlatlar nasip etsin ❤❤❤teşekkür ederim dediklerimi anlayan birilerin olduğunu görmek güzel.Tabiki dediğiniz gibi onlarda bizim prenseslerimiz ama istemektende niye vaz geçelimki.Allah hem isteyene de verecektir inşallah.O değil mi siz isteyin dua edin ben vereyim diyen.Bu arada tabiki araştırıp yapmamız gerekini dinimize uygun şekilde de yapacağız.Canımcım inanki çok büyük içtenlikle dua ediyorum hamile olduğumu düşünerek Allahım sen evlat isteyene evlat ve kızı olana oğlan oğlanı olana kız evlat nasip et diye,hatta kendimi tutamadan etrafımda erkek bebek sahibi olacaklara daha çok dua ediyorum ki Allah onlara Fatih sultan Mehmet gibi Mimar Sinan gibi cesur yiğit akıllı çalışkan ahlaklı evlatlar versin benim erkek bebeğim olsun olmasın bizim milletimizin böyle evlatlara ihtiyacı var çünkü. Sonuçta hepimizin amacı 2 yada 3.de hatta belkide 4.de erkek evlat sahibi olmak...sana burdan tekrar teşekkür ederim anlayışın için
Rica ederim ama ben öyle uc olsun dört olsun diyenlerden değilim hele hele oğlum olacaksa kahramanlara benzesin diyenlerden hiç değilim. Kızlarıma öğrettiğim gibi ve öğreteceğim gibi önce insan olacaklar, insan sevecekler kendilerini ezdirmeyecekler, kimseyi de ezmeyecekler. Empati önemli... tabii ki uc kızı olan dört kızı olan kadınlar başta zorlanıyorlar. Cevreye, koca ne bileyim bir suru nedenleri var. Ha bazı insanlar şanslı olur bu konuda baskı görmezler ama herkes ayni şansı sahip değiller. Bu duygu sadece Türkiye toplumunda degıl Avrupa’da da var. Hele hele bazı toplumlar daha baskıcı daha da yıpratıcı. Ben hep kendi cinsim olan kadınlara dua ediyorum allah hep yollarını açık etsin kadınların. Acıksa ben iki degıl uc degıl sadece bir tane olsun ve bu duyguyu tadayım istiyorum. Ama anladığım kadarıyla sizin zaten bir oğlunuz varmış. Allah ikinci üçüncüyüde versin ama hiç olmayana da versin.teşekkür ederim dediklerimi anlayan birilerin olduğunu görmek güzel.Tabiki dediğiniz gibi onlarda bizim prenseslerimiz ama istemektende niye vaz geçelimki.Allah hem isteyene de verecektir inşallah.O değil mi siz isteyin dua edin ben vereyim diyen.Bu arada tabiki araştırıp yapmamız gerekini dinimize uygun şekilde de yapacağız.Canımcım inanki çok büyük içtenlikle dua ediyorum hamile olduğumu düşünerek Allahım sen evlat isteyene evlat ve kızı olana oğlan oğlanı olana kız evlat nasip et diye,hatta kendimi tutamadan etrafımda erkek bebek sahibi olacaklara daha çok dua ediyorum ki Allah onlara Fatih sultan Mehmet gibi Mimar Sinan gibi cesur yiğit akıllı çalışkan ahlaklı evlatlar versin benim erkek bebeğim olsun olmasın bizim milletimizin böyle evlatlara ihtiyacı var çünkü. Sonuçta hepimizin amacı 2 yada 3.de hatta belkide 4.de erkek evlat sahibi olmak...sana burdan tekrar teşekkür ederim anlayışın için
İnşallah Rabbim nasip etsin canım okadar iyi anlıyorum ki seni bizde 3 kızız annemde yıllarca maruz kaldı bu tavırlaraBen tam konuyu okuyamadım ama yazmak istiyorum neden erkek evlat istedigimi
Dünyalar güzeli bal gibi sarı sarı 4 tane kizim var o kadar cok seviyorum ki gece kalkıp korkluyorum gullerimi
Biz basbasayken herşey çok gusel aslında aklıma bile gelmiyor oğlum olmadığı ama
Komşularım akrabalarım kayinvalidem sürekli acıyarak bakıyorlar yüzüme
Hep bi laf sokma telaşı düzen bu degistiremiyoruz
En cok ta ne için istiyorum biliyormusunuz bir oğlum olursa kızlarımi rahat bırakacaklar rahatliyacaklar ne desek bilmiyorum
Ne mutlu size o kadar isterdim ki bi tanecik kızım olsun iki oğlum var çok şükür ikinci kez boş gebelik geçiriyorum Perşembe kürtaj olucam nasip olmayınca olmuyoBen tam konuyu okuyamadım ama yazmak istiyorum neden erkek evlat istedigimi
Dünyalar güzeli bal gibi sarı sarı 4 tane kizim var o kadar cok seviyorum ki gece kalkıp korkluyorum gullerimi
Biz basbasayken herşey çok gusel aslında aklıma bile gelmiyor oğlum olmadığı ama
En cok ta ne için istiyorum biliyormusunuz bir oğlum olursa kızlarımi rahat bırakacaklar rahatliyacaklar ne desek bilmiyorum
Çevre insanı gercekten cok etkiliyorYa çok zor kızlarıma acıyarak bakıyorlar çok yipraniyorum onların bu baskıları yaşamaları beni çok uzuyor çok zoruma gidiyor
Canım cok gecmiş olsun en kısa zamanda saglıklı bir gebelik ile müjdelesin seni RabbimNe mutlu size o kadar isterdim ki bi tanecik kızım olsun iki oğlum var çok şükür ikinci kez boş gebelik geçiriyorum Perşembe kürtaj olucam nasip olmayınca olmuyo
İnşallah canım da bi daha cesaret edermiyim bilemiyorum tam da güzel zamanlarını tutturmuş yumurtlamadan üç gün önceydi ilişkiler ama nasip değil demekki benim de imtihanımCanım cok gecmiş olsun en kısa zamanda saglıklı bir gebelik ile müjdelesin seni Rabbim
Canim rabbim gonlundekini hakkina hayirli eyleyip nasip etsin ins.Ben tam konuyu okuyamadım ama yazmak istiyorum neden erkek evlat istedigimi
Öyle düşünme canım biraz vakit ver kendine sonra tekrar dene inşallah nasip olurİnşallah canım da bi daha cesaret edermiyim bilemiyorum tam da güzel zamanlarını tutturmuş yumurtlamadan üç gün önceydi ilişkiler ama nasip değil demekki benim de imtihanım
Canim kac haftaliksin.?Ne mutlu size o kadar isterdim ki bi tanecik kızım olsun iki oğlum var çok şükür ikinci kez boş gebelik geçiriyorum Perşembe kürtaj olucam nasip olmayınca olmuyo
6 Canım kese gelişiyor bebek gelişmiyorCanim kac haftaliksin.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?