- 24 Ağustos 2015
- 888
- 1.487
- 113
- 44
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #70.381
Ben tam konuyu okuyamadım ama yazmak istiyorum neden erkek evlat istedigimi
Dünyalar güzeli bal gibi sarı sarı 4 tane kizim var o kadar cok seviyorum ki gece kalkıp korkluyorum gullerimi
Biz basbasayken herşey çok gusel aslında aklıma bile gelmiyor oğlum olmadığı ama
Komşularım akrabalarım kayinvalidem sürekli acıyarak bakıyorlar yüzüme
Hep bi laf sokma telaşı düzen bu degistiremiyoruz
En cok ta ne için istiyorum biliyormusunuz bir oğlum olursa kızlarımi rahat bırakacaklar rahatliyacaklar ne desek bilmiyorum
Hmm Allah yardimcin olsun. Biraz daha bekleme sansin yok mu? Doktor kesin mi konusuyo?6 Canım kese gelişiyor bebek gelişmiyor
Geçmiş olsun cnim buda imtihan inseAllah hayırlısı ile geçersinNe mutlu size o kadar isterdim ki bi tanecik kızım olsun iki oğlum var çok şükür ikinci kez boş gebelik geçiriyorum Perşembe kürtaj olucam nasip olmayınca olmuyo
Saol cnm Allah razı olsunGeçmiş olsun cnim buda imtihan inseAllah hayırlısı ile geçersin
Geçen sefer üç ay bekledik embriyo oluşmuyor Canım yoksa beklerim ama malesefHmm Allah yardimcin olsun. Biraz daha bekleme sansin yok mu? Doktor kesin mi konusuyo?
Ya niye soruyorum biliyo musun. Benim son numara icin de sagliksiz gebelik, kalp atisi yok falan dedi doktor. Ben sabirla bekledim. 8. Haftanin sonunda kalp atisini duydum. Doktora kalsa ilac vericekti dusmesi icin.
Ins Rabbim hakkinda hayirlisi neyse onu nasip eder.
Ben ekim kasim gibi deneme yapicam canimKızlar yok mu deneme yapan
Gönlünden geçen olsun inşallah canımBen ekim kasim gibi deneme yapicam canim
Bende ekim ne zaman yapacam desem hep bir mani olduBen ekim kasim gibi deneme yapicam canim
Ekim, aralık, subat, mart, mayıs,agustos bu aylarda deneyin benim favori aylarımdıBende ekim ne zaman yapacam desem hep bir mani olduhakkimizda hayirlisi allah gonlumuzden geceni nasip etsin insallah canimm ❤❤❤❤
BilmeyrummEkim, aralık, subat, mart, mayıs,agustos bu aylarda deneyin benim favori aylarımdı
Ayy inşallah canım okadar sevinirim ki erkek bebek haberi aldıkça kendim almıs kadar seviniyorumBilmeyrummbu ay fitili tamamen kullanayimda yumurtaya denk geldi deneme yapamam artikin hayirlisii allah sesini duysunda bizee dee favoriii olsunnn canimmm
Ben tam konuyu okuyamadım ama yazmak istiyorum neden erkek evlat istedigimi
Dünyalar güzeli bal gibi sarı sarı 4 tane kizim var o kadar cok seviyorum ki gece kalkıp korkluyorum gullerimi
Biz basbasayken herşey çok gusel aslında aklıma bile gelmiyor oğlum olmadığı ama
Komşularım akrabalarım kayinvalidem sürekli acıyarak bakıyorlar yüzüme
Hep bi laf sokma telaşı düzen bu degistiremiyoruz
En cok ta ne için istiyorum biliyormusunuz bir oğlum olursa kızlarımi rahat bırakacaklar rahatliyacaklar ne desek bilmiyorum
Allah razii olsun canimmAyy inşallah canım okadar sevinirim ki erkek bebek haberi aldıkça kendim almıs kadar seviniyorum
Amin inşallah canım Allah razı olsunAllah razii olsun canimmallah sanada hayirli saglikli bir dogum nasip etsinde oglisini saglikla kucagina alasin insallahh ❤❤
Amin canim sagol. InsAllah sende sag salim kavusursun oglunaGönlünden geçen olsun inşallah canım
Merhaba canım kaç haftalık oldun sağlıkla kucağına almak nasip olur insallahEkim, aralık, subat, mart, mayıs,agustos bu aylarda deneyin benim favori aylarımdı
Geçmiş olsun canım Çok üzüldüm ama nasioten öteye yol gidilmiyor İnşallah Rabbim bir daha yaşatmasınNe mutlu size o kadar isterdim ki bi tanecik kızım olsun iki oğlum var çok şükür ikinci kez boş gebelik geçiriyorum Perşembe kürtaj olucam nasip olmayınca olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?