Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

6 Canım kese gelişiyor bebek gelişmiyor
Hmm Allah yardimcin olsun. Biraz daha bekleme sansin yok mu? Doktor kesin mi konusuyo?
Ya niye soruyorum biliyo musun. Benim son numara icin de sagliksiz gebelik, kalp atisi yok falan dedi doktor. Ben sabirla bekledim. 8. Haftanin sonunda kalp atisini duydum. Doktora kalsa ilac vericekti dusmesi icin.
Ins Rabbim hakkinda hayirlisi neyse onu nasip eder.

Geçen sefer üç ay bekledik embriyo oluşmuyor Canım yoksa beklerim ama malesef

Ekim, aralık, subat, mart, mayıs,agustos bu aylarda deneyin benim favori aylarımdı
Bilmeyrumm bu ay fitili tamamen kullanayimda yumurtaya denk geldi deneme yapamam artikin hayirlisii allah sesini duysunda bizee dee favoriii olsunnn canimmm

Bilmeyrumm bu ay fitili tamamen kullanayimda yumurtaya denk geldi deneme yapamam artikin hayirlisii allah sesini duysunda bizee dee favoriii olsunnn canimmm
Ayy inşallah canım okadar sevinirim ki erkek bebek haberi aldıkça kendim almıs kadar seviniyorum

Allah bağışlasın. Bizde 3 kızız. Annemde hep yaşadı. Çok zor oluyor çok üzüldü annem hep. Bizi çok sevdiler güzel büyüttüler ama hep laf soktular ima yaptılar çevre ailecek üzüldük. Ben normalde kızım olmasını çok istiyordum ama sırf annem ve babam için hep erkek dua ettim bi tane sağlıcakla gelsin diye onları sevindirmek için. Elbette bebek bebektir sağlıklı olması en önemlisi ama o baskıyı ancak yaşayanlar bilir... çok kötü bir psikoloji...

Ne mutlu size o kadar isterdim ki bi tanecik kızım olsun iki oğlum var çok şükür ikinci kez boş gebelik geçiriyorum Perşembe kürtaj olucam nasip olmayınca olmuyo
Geçmiş olsun canım Çok üzüldüm ama nasioten öteye yol gidilmiyor İnşallah Rabbim bir daha yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…