- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #70.401
Cin takvimi gibi
Kizimda tutuyo karnimdaki bebegim daha 8 haftalik onada erkek yaziyo ama bilmiyorum tutcakmi kuzum
Yaş kaç cnmKizimda tutuyo karnimdaki bebegim daha 8 haftalik onada erkek yaziyo ama bilmiyorum tutcakmi kuzum
Amin Canım kısmet böyleymiş ne hikmetler var altında kim bilir ben göremiyorumGeçmiş olsun canım Çok üzüldüm ama nasioten öteye yol gidilmiyor İnşallah Rabbim bir daha yaşatmasın
Benim iki oğlumda da tuttu
Kizimda tutmadi canim
Cok sevindim canim gözün aydinSelamun aleykum hanımlar 15 haftalık olduk cinsiyeti öğrenmeden kafanızı karıştırmak istemedim çok şükür Rabbimin keremiyle bebeğim erkek.. Rabbim hepinize tek tek nasip eylesin M Mirayvearas3 cicek annesi ve diğer bütün arkaşlar duamdasınız
şuan 25 kuzum ağustosta hamile kaldımYaş kaç cnm
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm bende dualarında olmak isterimSelamun aleykum hanımlar 15 haftalık olduk cinsiyeti öğrenmeden kafanızı karıştırmak istemedim çok şükür Rabbimin keremiyle bebeğim erkek.. Rabbim hepinize tek tek nasip eylesin M Mirayvearas3 cicek annesi ve diğer bütün arkaşlar duamdasınız
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm bende dualarında olmak isterim
Hangi yöntemleri denemiştin acaba
Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin canm cok sewindim senin adina rabbim banada bu sewinci nasip etsin insllah ve diğer arkdslaradaSelamun aleykum hanımlar 15 haftalık olduk cinsiyeti öğrenmeden kafanızı karıştırmak istemedim çok şükür Rabbimin keremiyle bebeğim erkek.. Rabbim hepinize tek tek nasip eylesin M Mirayvearas3 cicek annesi ve diğer bütün arkaşlar duamdasınız
Allah bagislasin canimm saglikla kucagina al oglisini ❤❤❤❤❤ allah bizede nasip etsinnn aminnnn ❤❤Selamun aleykum hanımlar 15 haftalık olduk cinsiyeti öğrenmeden kafanızı karıştırmak istemedim çok şükür Rabbimin keremiyle bebeğim erkek.. Rabbim hepinize tek tek nasip eylesin M Mirayvearas3 cicek annesi ve diğer bütün arkaşlar duamdasınız
Amin canım Rabbim hepinize nasip eylesinAllah bagislasin canimm saglikla kucagina al oglisini ❤❤❤❤❤ allah bizede nasip etsinnn aminnnn ❤❤
Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin canm cok sewindim senin adina rabbim banada bu sewinci nasip etsin insllah ve diğer arkdslarada
Canm deneme yapmadan once test yapmis miydin peki hala pik miydi bide 7 de test yapamadin sanriim tahmini catladi diyorsun dr konusmasi uzrineGecen sene Ekim ayından başladım hazırlıklara ilk iş karbonatlı su hem ph yuksek hem karbonatlı içtim diyet falan yapamadım çünkü peynir yumurta yoğurt olmazsa olmazım böyle devam ettik ocak ayında eşime keçiboynuzu özü aldım sabah aksam birer kaşık yedi takviye kullanmadı yumurtlama haftası keçiboynuzu kürüne başladık bir hafta falan akşamları içti eşim bu arada cerez muz soda hergun vardı ben incir yedim ama @zeynoc19 bilirdozunu çok kaçırdım 3 ay yumurtlama oldu ama aşırı büyüp söndü inciri bıraktığım ay hamile kaldım testim pikti ve doktor aksam 20 21 mm bugun yarın çatlar dedi o gece 2 gibi deneme oldu sabah tahminen 7 gibi çatladı.. Bana göre denemem karambole denk geldi 2 deneme düşünmüştüm sabah 7 de misafirim geldi olan veya olacak olan bişey değildi asla maalesef deneme kaldı bundan ötürü varmış hikmeti.. Tedbirimi aldım AMA İNANIN ASLINDA YÜZÜMÜ GÜLDÜREN DUALARIM OLDU ÇÜNKÜ HERAN HER ÖZEL GÜNÜ DEĞERLENDİRDİM gercekten çok dua ettim Rabbim size de nasip eylesin
10 +1 oldum canm aminnn insallahAmin kuzum sanada nasip eylesin İnşAllah kac haftalık oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?