Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Cok sevindim canim gözün aydin . InsAllah sag selamet kucagina alirsin Sagol Allah razi olsun canim

Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm bende dualarında olmak isterim
Hangi yöntemleri denemiştin acaba

Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin canm cok sewindim senin adina rabbim banada bu sewinci nasip etsin insllah ve diğer arkdslarada

Gecen sene Ekim ayından başladım hazırlıklara ilk iş karbonatlı su hem ph yuksek hem karbonatlı içtim diyet falan yapamadım çünkü peynir yumurta yoğurt olmazsa olmazım böyle devam ettik ocak ayında eşime keçiboynuzu özü aldım sabah aksam birer kaşık yedi takviye kullanmadı yumurtlama haftası keçiboynuzu kürüne başladık bir hafta falan akşamları içti eşim bu arada cerez muz soda hergun vardı ben incir yedim ama @zeynoc19 bilir dozunu çok kaçırdım 3 ay yumurtlama oldu ama aşırı büyüp söndü inciri bıraktığım ay hamile kaldım testim pikti ve doktor aksam 20 21 mm bugun yarın çatlar dedi o gece 2 gibi deneme oldu sabah tahminen 7 gibi çatladı.. Bana göre denemem karambole denk geldi 2 deneme düşünmüştüm sabah 7 de misafirim geldi olan veya olacak olan bişey değildi asla maalesef deneme kaldı bundan ötürü varmış hikmeti.. Tedbirimi aldım AMA İNANIN ASLINDA YÜZÜMÜ GÜLDÜREN DUALARIM OLDU ÇÜNKÜ HERAN HER ÖZEL GÜNÜ DEĞERLENDİRDİM gercekten çok dua ettim Rabbim size de nasip eylesin

Allah bagislasin canimm saglikla kucagina al oglisini ❤❤❤❤❤ allah bizede nasip etsinnn aminnnn ❤❤

Canm deneme yapmadan once test yapmis miydin peki hala pik miydi bide 7 de test yapamadin sanriim tahmini catladi diyorsun dr konusmasi uzrine

Tabi bu süreçte benimle çok emeği gecenler var K Khvekokusu20 çok bezidrmeidm aynı soruyp 10 defa sorduğumu hatırlarım

ElifAsel54 arayışımız farklı olmasına rağmen çok çabaladı iwashereonce sıkılmadan bildiklerini tek tek yazdı ve burda olmayan biri daha

Allahu teala sizlerden razı olsun kızlar hakkınızı helal edin ne olur gercekten çok emeğiniz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…