- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #70.421
10 +1 oldum canm aminnn insallah
Canm deneme yapmadan once test yapmis miydin peki hala pik miydi bide 7 de test yapamadin sanriim tahmini catladi diyorsun dr konusmasi uzrine
Anladim canm yani testte tam ne zmn catladigini gormdin oyle yada boyle rabbim gonlundekini nasip etmis ne guzelCanım pikti sabah 7 yine pikti ama ağrım akıntım oldu doktor 7 çatladı dedi uzayan akıntım 10 gibi geldi sabah
Anladim canm yani testte tam ne zmn catladigini gormdin oyle yada boyle rabbim gonlundekini nasip etmis ne guzel
Ayyy masallah. Rabbim bize de nasip etsin ins. Sende saglikla kucagina alirsin ins.Selamun aleykum hanımlar 15 haftalık olduk cinsiyeti öğrenmeden kafanızı karıştırmak istemedim çok şükür Rabbimin keremiyle bebeğim erkek.. Rabbim hepinize tek tek nasip eylesin @Mirayvearas3 cicek annesi ve diğer bütün arkaşlar duamdasınız
Helal olsun canım Saglıkla kucagına al inşallahTabi bu süreçte benimle çok emeği gecenler var K Khvekokusu20 çok bezidrmeidmaynı soruyp 10 defa sorduğumu hatırlarım
ElifAsel54 arayışımız farklı olmasına rağmen çok çabaladı @Ceymiceyn sıkılmadan bildiklerini tek tek yazdı ve burda olmayan biri daha
Allahu teala sizlerden razı olsun kızlar hakkınızı helal edin ne olur gercekten çok emeğiniz var
33 haftalık oldum canım cok sagol amin inşallahMerhaba canım kaç haftalık oldun sağlıkla kucağına almak nasip olur insallah
RaAyyy masallah. Rabbim bize de nasip etsin ins. Sende saglikla kucagina alirsin ins.
RaAyyy masallah. Rabbim bize de nasip etsin ins. Sende saglikla kucagina alirsin ins.
Cumlemizden arkadasim çok mutlu oldum Amin sağlıkla kavuş paşana inşeALLAHTabi bu süreçte benimle çok emeği gecenler var K Khvekokusu20 çok bezidrmeidmaynı soruyp 10 defa sorduğumu hatırlarım
ElifAsel54 arayışımız farklı olmasına rağmen çok çabaladı @Ceymiceyn sıkılmadan bildiklerini tek tek yazdı ve burda olmayan biri daha
Allahu teala sizlerden razı olsun kızlar hakkınızı helal edin ne olur gercekten çok emeğiniz var
Cumlemizden arkadasim çok mutlu oldum Amin sağlıkla kavuş paşana inşeALLAH
Amin Allah razı olsun canim inşeALLAHAllahu teala hazinesinden tez zamanda bir prenses nasip eylesin sanada canısı ♥
Karbonatlı su ingiliz karbonatı galiba ne kadar süreyle içtin ve ölçüsü nedir acabaGecen sene Ekim ayından başladım hazırlıklara ilk iş karbonatlı su hem ph yuksek hem karbonatlı içtim diyet falan yapamadım çünkü peynir yumurta yoğurt olmazsa olmazım böyle devam ettik ocak ayında eşime keçiboynuzu özü aldım sabah aksam birer kaşık yedi takviye kullanmadı yumurtlama haftası keçiboynuzu kürüne başladık bir hafta falan akşamları içti eşim bu arada cerez muz soda hergun vardı ben incir yedim ama @zeynoc19 bilirdozunu çok kaçırdım 3 ay yumurtlama oldu ama aşırı büyüp söndü inciri bıraktığım ay hamile kaldım testim pikti ve doktor aksam 20 21 mm bugun yarın çatlar dedi o gece 2 gibi deneme oldu sabah tahminen 7 gibi çatladı.. Bana göre denemem karambole denk geldi 2 deneme düşünmüştüm sabah 7 de misafirim geldi olan veya olacak olan bişey değildi asla maalesef deneme kaldı bundan ötürü varmış hikmeti.. Tedbirimi aldım AMA İNANIN ASLINDA YÜZÜMÜ GÜLDÜREN DUALARIM OLDU ÇÜNKÜ HERAN HER ÖZEL GÜNÜ DEĞERLENDİRDİM gercekten çok dua ettim Rabbim size de nasip eylesin
Karbonatlı su ingiliz karbonatı galiba ne kadar süreyle içtin ve ölçüsü nedir acaba
Bu arada biz de seni bezdiricez galiba
Allah razı olsun cnm eczaneden aldın dimi o zaman çok uzun süre içmişsinBende gectim canım bu yoldan asla bezmem1 litre suya 1 çay kaşığı ekledim ben günlük bazen 2 litre son deneme ayında artık hem karbonatlı hem limonlu içtim
Allah razı olsun cnm eczaneden aldın dimi o zaman çok uzun süre içmişsin
Yaş kaç cnm kaçıncı çocuğunAmin ecmain yok canım n11 den almıştım bir kiloydu sanırım evet gecen Ekim ayı başlamıştım haziran ayında hamile kaldım ama hergün kesintisiz içmedim atladığım zamanlar çok oldu birde deneme yaptığım aylar denemeden sonra bırakıp adet olunca tekarar başladım
Bu arda bende takvim falan tutmadı cok erkek bebek belirtisi de yaşamadım ama kızımda ki gebelikten farklıydı
Canım hayırlı olsun,
Ne gibi belirtilerin oldu kızından farklı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?