Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ayyy masallah. Rabbim bize de nasip etsin ins. Sende saglikla kucagina alirsin ins.

Helal olsun canım Saglıkla kucagına al inşallah
Merhaba canım kaç haftalık oldun sağlıkla kucağına almak nasip olur insallah
33 haftalık oldum canım cok sagol amin inşallah sen nasılsın kuzu nasıl

Cumlemizden arkadasim çok mutlu oldum Amin sağlıkla kavuş paşana inşeALLAH

Karbonatlı su ingiliz karbonatı galiba ne kadar süreyle içtin ve ölçüsü nedir acaba
Bu arada biz de seni bezdiricez galiba

Karbonatlı su ingiliz karbonatı galiba ne kadar süreyle içtin ve ölçüsü nedir acaba
Bu arada biz de seni bezdiricez galiba

Bende gectim canım bu yoldan asla bezmem 1 litre suya 1 çay kaşığı ekledim ben günlük bazen 2 litre son deneme ayında artık hem karbonatlı hem limonlu içtim

Allah razı olsun cnm eczaneden aldın dimi o zaman çok uzun süre içmişsin

Amin ecmain yok canım n11 den almıştım bir kiloydu sanırım evet gecen Ekim ayı başlamıştım haziran ayında hamile kaldım ama hergün kesintisiz içmedim atladığım zamanlar çok oldu birde deneme yaptığım aylar denemeden sonra bırakıp adet olunca tekarar başladım

Yaş kaç cnm kaçıncı çocuğun

Canım hayırlı olsun,
Ne gibi belirtilerin oldu kızından farklı?

Allah razı olsun canım darısı sizlere inşAllah..

Şöyle diyeyim kızımda denemeden 2 hafta sonra bulantılarım başladı 8 haftadan sonra gunde 3 5 8 defa çıkardıgımı hatırlarım bulantı kusma için Bi kaç defa serum tedavisi ıçuygulamıştı doktorum 5 ay bitene kadar sürdü durum limon yiyordum hep kızımda et yumurta peynir 5 ay kadar yiyememiştim koku hassasiyet i çok aşırı idi göğüslerim ilk haftada damarlaşöaya başlamıştı ama hiç ağrı sızı yoktu tüylerim az uzuordu

Bunda adet sancım oldu hâlâ arada olur belim amaan aman ağrımadı ayakta fazla kalınca hissettirdi bulantılarım 8 haftan sonra sadece sabah uyanırken oldu 5 6 hafta sürdü yemeklerden tikşsnömedim et pişiremedim ilk aylar ama hep yedim ilk haftalar çok baklava yedim sonra ekşi yedim tüylerim az uzuyor yine göbeğim sadece kıllandı kızımda yüzüm çok güzeldi bunda ilk haftalardan hep sivilce çıkıyor göbeğimde yüzümde çenemde ayaklarım yalnız üşümedi ama yaz ayı olmasına rağmen üşüme hissediyordum vucudumda ellerim ayaklarım çok kurudu hep sarı akıntım oldu baştan ki sarı akıntı kız bebek belirtisi derler aklıma gelenler bunlar canım

Kızlar 5+3 hf lık karından usg.. ne diyorsunuz? Sağa tutunmuştu gördüm burda görünüyor mu bilmem ama kızımda da böyleydi kız mı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…