Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Gözün aydın canım Sağlıkla al kucağına oglusunu insallah

Bir ay öncesi uygula istersen canım cunku kiminde yumurtlamayı geciktirdi kiminde erkene cekti kiminde akıntı olmadı falan böyle etkiler yasama 1 ay öncesi uygula deneme yapacagın ay sadece fitil kullan
Anladım canım Ben kullanmayım o zaman Çünkü bu ay deneme olacak inşallah Lütfen dualarinizda beni unutmayın arkadaşlar 2 kizimin yanina inşallah Rabbim bir de erkek nasip eder Gerçekten insan strese giriyor

Kizlar bu marifetname nin içeriğini araştırdım ama kafam karıştı orada tam anlatilmak istenen kadının hiç organzm olmaması mı..Valla kafam oldu bi milyon Erkek bebek anneleri hamileler siz nasıl uyguladiniz

Kizlar bu marifetname nin içeriğini araştırdım ama kafam karıştı orada tam anlatilmak istenen kadının hiç organzm olmaması mı..Valla kafam oldu bi milyon Erkek bebek anneleri hamileler siz nasıl uyguladiniz
Canim bu konuda degisik görüsler var mesela ben kizimda orgazm olmadim. Bence bunu kafana cok takma canim. Önemli olan zamanlamayi iyi ayarlaman

Anladım canım Ben kullanmayım o zaman Çünkü bu ay deneme olacak inşallah Lütfen dualarinizda beni unutmayın arkadaşlar 2 kizimin yanina inşallah Rabbim bir de erkek nasip eder Gerçekten insan strese giriyor
InsAllah canim Allah sana bana burdaki isteyen herkese nasip etsin

Canım biz dua ederiz ama sende et. 2 rekat namaz kıl hergun ardından ayetel kürsi oku dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…