- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #70.441
İçimden erkek geçiyor senin içinde canim benim iki oglumda buna benzerdi ama daha yuvarlakti Rabbim gönlünden geçeni kucağına almayi nasip etsinEki Görüntüle 2539533 Eki Görüntüle 2539533
Kızlar 5+3 hf lık karından usg.. ne diyorsunuz? Sağa tutunmuştu gördüm burda görünüyor mu bilmem ama kızımda da böyleydi kız mı sizce?
İçimden erkek geçiyor senin içinde canim benim iki oglumda buna benzerdi ama daha yuvarlakti Rabbim gönlünden geçeni kucağına almayi nasip etsin
Gözün aydın canım Sağlıkla al kucağına oglusunu insallahSelamun aleykum hanımlar 15 haftalık olduk cinsiyeti öğrenmeden kafanızı karıştırmak istemedim çok şükür Rabbimin keremiyle bebeğim erkek.. Rabbim hepinize tek tek nasip eylesin M Mirayvearas @Papyoon ve diğer bütün arkaşlar duamdasınız
Bir ay öncesi uygula istersen canım cunku kiminde yumurtlamayı geciktirdi kiminde erkene cekti kiminde akıntı olmadı falan böyle etkiler yasama 1 ay öncesi uygula deneme yapacagın ay sadece fitil kullanK Khvekokusu20 canim soğan kürü deneme yapılacağı ay mi uygulanıyor
Anladım canım Ben kullanmayım o zaman Çünkü bu ay deneme olacak inşallah Lütfen dualarinizda beni unutmayın arkadaşlar 2 kizimin yanina inşallah Rabbim bir de erkek nasip eder Gerçekten insan strese giriyorBir ay öncesi uygula istersen canım cunku kiminde yumurtlamayı geciktirdi kiminde erkene cekti kiminde akıntı olmadı falan böyle etkiler yasama 1 ay öncesi uygula deneme yapacagın ay sadece fitil kullan
Canim bu konuda degisik görüsler var mesela ben kizimda orgazm olmadim. Bence bunu kafana cok takma canim. Önemli olan zamanlamayi iyi ayarlamanKizlar bu marifetname nin içeriğini araştırdım ama kafam karıştı orada tam anlatilmak istenen kadının hiç organzm olmaması mı..Valla kafam oldu bi milyon Erkek bebek anneleri hamileler siz nasıl uyguladiniz
InsAllah canim Allah sana bana burdaki isteyen herkese nasip etsinAnladım canım Ben kullanmayım o zaman Çünkü bu ay deneme olacak inşallah Lütfen dualarinizda beni unutmayın arkadaşlar 2 kizimin yanina inşallah Rabbim bir de erkek nasip eder Gerçekten insan strese giriyor
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnInsAllah canim Allah sana bana burdaki isteyen herkese nasip etsin
Gözün aydın canım Sağlıkla al kucağına oglusunu insallah
Kızlarında olanın tersini uygulaKizlar bu marifetname nin içeriğini araştırdım ama kafam karıştı orada tam anlatilmak istenen kadının hiç organzm olmaması mı..Valla kafam oldu bi milyon Erkek bebek anneleri hamileler siz nasıl uyguladiniz
Canım biz dua ederiz ama sende et. 2 rekat namaz kıl hergun ardından ayetel kürsi oku dua etAnladım canım Ben kullanmayım o zaman Çünkü bu ay deneme olacak inşallah Lütfen dualarinizda beni unutmayın arkadaşlar 2 kizimin yanina inşallah Rabbim bir de erkek nasip eder Gerçekten insan strese giriyor
Tam canim inşallah Belli bi vakti var mi namazın canim Bide ne diye niyet edip kilinacakCanım biz dua ederiz ama sende et. 2 rekat namaz kıl hergun ardından ayetel kürsi oku dua et
Tamam canım teşekkürlerCanim bu konuda degisik görüsler var mesela ben kizimda orgazm olmadim. Bence bunu kafana cok takma canim. Önemli olan zamanlamayi iyi ayarlaman
Yok canım belli vakti istedigin zaman kıl. Allah rızası için niyet edebilirsin canımTam canim inşallah Belli bi vakti var mi namazın canim Bide ne diye niyet edip kilinacak
Saglıklı oglan nasip et rabbim dersin adak yada 7 gun oruc tut hangisi uyarsa rabbim kabul eder inşallahTam canim inşallah Belli bi vakti var mi namazın canim Bide ne diye niyet edip kilinacak
Ayyy amin canimAmin canım Allahu teala razı olsun sana da nasip olsun inşAllah
Allah razı olsun cnmYok canım belli vakti istedigin zaman kıl. Allah rızası için niyet edebilirsin canım
Inşallah canım teşekkürlerSaglıklı oglan nasip et rabbim dersin adak yada 7 gun oruc tut hangisi uyarsa rabbim kabul eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?