Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hayırlı uğurlu olsun canım gözün aydın olsun çok sevindim darısı isteyen herkese inşallah

Adakla ilgili çeşitli sual cevaplar

Sual: Kurban bayramı günü oruç tutacağım diye adakta bulundum. Bayramda oruç tutulmayacağına göre başka gün mü tutmam gerekir?
CEVAP
Evet, başka gün tutması lazım olur.

Sual: Bir kimse, Allahü teâlânın rızası için oruç tutayım dese, kaç gün olduğunu söylemese, oruç tutması gerekir mi?
CEVAP
Evet, bu orucu adak olur ve üç gün oruç tutması gerekir.

Sual: İki ay önce bir erkek çocuğumuz dünyaya geldi. Bu çocuk için ihtiyar babaannesi, çocuk sağ salim doğarsa üç gün oruç tutacağım demiş, şimdi de hastalandığı için oruç tutamıyor, ne yapması lazım?
CEVAP
İyileşinceye kadar bekler. Şayet hiç iyileşme imkanı yoksa yemin kefareti vermesi lazım.

Cnm çok sevindim öyle haberleri duyunca benşm olmuş kadar seviniyorum Rabbim sana bağışlasın kem gözlerden korusun. Bize dua et lütfen

kizlar merba yeni usg goruntumu paylasiyim sizlerle digerinden pek tahminde bulunamamistiniz yorumlarsaniz cok sevinirim...bi erkek bo kiz dedi doktor beynim yandi artik 12haftalik bu arada
Burdakilerden öğrendiğim kadarıyla kuyruğu yukarı doğru olunca erkek bununda yukarı doğru sanki

Cnm çok sevindim öyle haberleri duyunca benşm olmuş kadar seviniyorum Rabbim sana bağışlasın kem gözlerden korusun. Bize dua et lütfen ❤❤

Allahu teala razı olsun canım darısı sana inşAllah prenseslerinin yanına Rabbim sana da nasip eylesin senin nezdinde buradaki ve burda olmayıp Rabbim den isteyen bekleyen herkese inşAllah

Allahu teala razı olsun canım darısı sana inşAllah prenseslerinin yanına Rabbim sana da nasip eylesin senin nezdinde buradaki ve burda olmayıp Rabbim den isteyen bekleyen herkese inşAllah♥
Amin cnm Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Adet oldum kızlar ben şimdi ekimde çin takvimi kiz diyor napim sizce sacma ama kizlarimda hep tuttu

Ben de senin gibi tedirgin oluyordum, çin takviminde erkeğe denk getirdim ama şimdi kese konumu, belirtiler ,rüyalar herşey kızı gösteriyor.
İçin tam rahat etsin diye denk getir bence, ben de kurallara tam uymadım şimdi daha mı özenseydim diyorum..içine nasıl sinecekse.
Ama şunu söylim ilkinde tutup 2. De tutmayanlar da var

Canım belirtiler yanıltır ablamın aynı belirtiler ile farklı cinisyette cocukaları var cin takvimi tam bir fiyasko kızımda hep erkek çocuğu gördüm bunda da erkek bebek gördüm hep tevekkül et dua et Rabbim nasip edecek İnşAllah doktor kacıncı hafta kız dedi

Daha 6. Haftadayım ben ama rüyamda tosun bir kız bebek emzirdim, kızımda da kız görürdüm, bulantım aynı, ben de kız diye düşünmeye başladım. Kesede karından usgde sağ tarafta kızımla aynı
Ben testte 2. Çizgi silikleşince biraz ilişki olmuştu tek (12. Günde erken yumurtlamıştım) 13. Günde 2. Çizgi yokolmuştu. 3 gün cinsel perhiz olmuştu. Diyete uyamadık. Allah büyüktür, sağlıkla hayırlısına tevekkülüm

Diyet falan bizde yapmadık keçiboynuzu dışında eşim takviye almadı benşmde kesede sağ da idi sabah bulantım kızımla aynıydı kızımda her yemekten sonra çıkardım bunda sadece sabahları çıkardım belim ağrımadı biraz ayakta fazla durunca hissettiriyor o kadar tuylerim kızımda olduğu gibi seyrekleşti göbeğim biraz tüyledni ayaklarım da üşümedi göbek çizgim kızımda olduğu gibi hala cok net değil ama kızımda göbek deliğimdentibarendi bunda yukarıdan aşağıya kadar var göğüs ucumda kararmadı göğüslerim iki kat neredeyse büyüdü şişti buds hep kız belirtisi derler

Canım Allah razı olsun, uzun uzadıya yazmışsın, ne güzel kalbin var..pek umudum yok ama inşallah bir gün ben de uzun uzun yazarım her detayı da birilerine umut olurum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…