- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #70.481
Bekle o zaman canımAdet oldum kızlar ben şimdi ekimde çin takvimi kiz diyor napim sizce sacma ama kizlarimda hep tuttu
Testle mi takip ettim canımkızlar benimde kesem sağda altta yuvarlak aynı kızım gibi ama kızımda çok sıcaklıyodum şimdikinde çok üşüyorum göğüslerim şişmedi hiç bulantım yok kızımdada bulantım yoktu. kızımda hep tatlı yemek istiyodum bunda peynir elma yoğurt falan. tüylerim sertleşmedi hiç çıkmıyo gibi hatta belim ağrıyo ayaklarım buz gibi.
Bilmiyorum cinsiyeti ne bundada sanki kızmış gibi geliyo sağlıklı olsunda ama erkek bebek çok istiyorum tek deneme oldu yum gününde
yok kuzum akıntı ağrı ve sıcaklıklaTestle mi takip ettim canım
Ne durumdayken deneme oldu peki canım. Belirtilerin farklıysa cinsiyeti de farklıdır inşallahyok kuzum akıntı ağrı ve sıcaklıkla
eyno19, post: 61293489, member: 847028"]
Ne durumdayken deneme oldu peki canım. Belirtilerin farklıysa cinsiyeti de farklıdır inşallah
Aynı zamanda testte yapsan daha garanti olurdu sanki canım. İnşallah gönlünden geçen olurakıntım arttı ateşim yükseldi gibi sıcaklıyodum kuzum bide sağ kasığımda ağrı vardı takvimdeki yumurtlama günüylede örtüşüyodu ama test ile yapmadım kuzum eşimlede 5 gün perhiz oldu
Canim bence bulantilara ve bebegin sag da solda olusuna takilmayin derim. Erkek bebege hamile olan ve 9 aya kadar kusan veya bulantisi olan cok tanidigim ablamin iki kizi sagdaydi benimde solda allahin takdiri nerde isterse varsa kismetimizde orda olusturur oğlisleri allah sanada banada ve isteyen herkese hayirli oğlisler versin..❤❤Canım Allah razı olsun, uzun uzadıya yazmışsın, ne güzel kalbin var..pek umudum yok ama inşallah bir gün ben de uzun uzun yazarım her detayı da birilerine umut olurum..
kızlar benimde kesem sağda altta yuvarlak aynı kızım gibi ama kızımda çok sıcaklıyodum şimdikinde çok üşüyorum göğüslerim şişmedi hiç bulantım yok kızımdada bulantım yoktu. kızımda hep tatlı yemek istiyodum bunda peynir elma yoğurt falan. tüylerim sertleşmedi hiç çıkmıyo gibi hatta belim ağrıyo ayaklarım buz gibi.
Bilmiyorum cinsiyeti ne bundada sanki kızmış gibi geliyo sağlıklı olsunda ama erkek bebek çok istiyorum tek deneme oldu yum gününde
inşallah kuzum burdanda haber vericem öğrenince :) yarın doktora gidicem 9 haftalık olmuş olcak belki nubundan bişeyler tahmin edersiniz :)Bel ağrısı ve göğüs büyümemesi erkeğe çok yaklaştırmış bence ihtimali..bulantı olmaması da çok güzel
Canim ne kadarlik oldun ki dr cinsiyet soyledi hemen 12 haftada falan olman lazim en fazla yaniliyor muyumdoktor kiz dedi keske degisse yanlis gormus olsa
Canim ne kadarlik oldun ki dr cinsiyet soyledi hemen 12 haftada falan olman lazim en fazla yaniliyor muyum
[/QU 11 haftayken kiza benziyo dedi 12.haftada kiz bence dedi suan 13.haftamdayim cnm
evet ama hic olabilr fln demedi yani direk kiz dedi oyuzden bende kendimi alistrmaya calisyrm ☹okadar inandim ki erkek olcak diye kismet deyilmis demek..insallh burda isteyen herkezin gonlundeki olur dua ediyorum sizlerede..Cok erken tahminde bulunmus umarim yanilmistirr yaa
Saglikli olsun canm rabbimin takdiri ama tabiki gönül erkekden yana onun icin ugrastik hepimiz bide üç beş yontem deneyince tmm ya erkek olacak diyoruz inanıyoruz baska birsey insanin aklından gecmiyor ama nasibimizde yoksa ne yaparsak yapalim boş dualarin icin sağol canmevet ama hic olabilr fln demedi yani direk kiz dedi oyuzden bende kendimi alistrmaya calisyrm ☹okadar inandim ki erkek olcak diye kismet deyilmis demek..insallh burda isteyen herkezin gonlundeki olur dua ediyorum sizlerede..
sende sagol canim..evet kismetten oteye gidlmiyo malesef dedign gibi bide bikac yontemle dahada kaptryo insan kendini...elbette oncelikle saglikli sihatli hayrli evlatlar versin rabbim isteyen herkeze insallahh..Saglikli olsun canm rabbimin takdiri ama tabiki gönül erkekden yana onun icin ugrastik hepimiz bide üç beş yontem deneyince tmm ya erkek olacak diyoruz inanıyoruz baska birsey insanin aklından gecmiyor ama nasibimizde yoksa ne yaparsak yapalim boş dualarin icin sağol canm
Hepimizim hakkinda hayirlisi olsun insllahsende sagol canim..evet kismetten oteye gidlmiyo malesef dedign gibi bide bikac yontemle dahada kaptryo insan kendini...elbette oncelikle saglikli sihatli hayrli evlatlar versin rabbim isteyen herkeze insallahh..
aminn amin aminHepimizim hakkinda hayirlisi olsun insllah
Bel ağrısı ve göğüs büyümemesi erkeğe çok yaklaştırmış bence ihtimali..bulantı olmaması da çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?