Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
kızlar benimde kesem sağda altta yuvarlak aynı kızım gibi ama kızımda çok sıcaklıyodum şimdikinde çok üşüyorum göğüslerim şişmedi hiç bulantım yok kızımdada bulantım yoktu. kızımda hep tatlı yemek istiyodum bunda peynir elma yoğurt falan. tüylerim sertleşmedi hiç çıkmıyo gibi hatta belim ağrıyo ayaklarım buz gibi.

Bilmiyorum cinsiyeti ne bundada sanki kızmış gibi geliyo sağlıklı olsunda ama erkek bebek çok istiyorum tek deneme oldu yum gününde

Testle mi takip ettim canım

eyno19, post: 61293489, member: 847028"]
Ne durumdayken deneme oldu peki canım. Belirtilerin farklıysa cinsiyeti de farklıdır inşallah
[/QUOTE]

akıntım arttı ateşim yükseldi gibi sıcaklıyodum kuzum bide sağ kasığımda ağrı vardı takvimdeki yumurtlama günüylede örtüşüyodu ama test ile yapmadım kuzum eşimlede 5 gün perhiz oldu

eyno19, post: 61293489, member: 847028"]
Ne durumdayken deneme oldu peki canım. Belirtilerin farklıysa cinsiyeti de farklıdır inşallah

akıntım arttı ateşim yükseldi gibi sıcaklıyodum kuzum bide sağ kasığımda ağrı vardı takvimdeki yumurtlama günüylede örtüşüyodu ama test ile yapmadım kuzum eşimlede 5 gün perhiz oldu
[/QUOTE]
Aynı zamanda testte yapsan daha garanti olurdu sanki canım. İnşallah gönlünden geçen olur

Aynı zamanda testte yapsan daha garanti olurdu sanki canım. İnşallah gönlünden geçen olur
[/QUOTE]
inşallah kuzum hepimizin inşallah

Canım Allah razı olsun, uzun uzadıya yazmışsın, ne güzel kalbin var..pek umudum yok ama inşallah bir gün ben de uzun uzun yazarım her detayı da birilerine umut olurum..
Canim bence bulantilara ve bebegin sag da solda olusuna takilmayin derim. Erkek bebege hamile olan ve 9 aya kadar kusan veya bulantisi olan cok tanidigim ablamin iki kizi sagdaydi benimde solda allahin takdiri nerde isterse varsa kismetimizde orda olusturur oğlisleri allah sanada banada ve isteyen herkese hayirli oğlisler versin..❤❤

Bel ağrısı ve göğüs büyümemesi erkeğe çok yaklaştırmış bence ihtimali..bulantı olmaması da çok güzel

Cok erken tahminde bulunmus umarim yanilmistirr yaa
evet ama hic olabilr fln demedi yani direk kiz dedi oyuzden bende kendimi alistrmaya calisyrm ☹okadar inandim ki erkek olcak diye kismet deyilmis demek..insallh burda isteyen herkezin gonlundeki olur dua ediyorum sizlerede..

evet ama hic olabilr fln demedi yani direk kiz dedi oyuzden bende kendimi alistrmaya calisyrm ☹okadar inandim ki erkek olcak diye kismet deyilmis demek..insallh burda isteyen herkezin gonlundeki olur dua ediyorum sizlerede..
Saglikli olsun canm rabbimin takdiri ama tabiki gönül erkekden yana onun icin ugrastik hepimiz bide üç beş yontem deneyince tmm ya erkek olacak diyoruz inanıyoruz baska birsey insanin aklından gecmiyor ama nasibimizde yoksa ne yaparsak yapalim boş dualarin icin sağol canm

sende sagol canim..evet kismetten oteye gidlmiyo malesef dedign gibi bide bikac yontemle dahada kaptryo insan kendini...elbette oncelikle saglikli sihatli hayrli evlatlar versin rabbim isteyen herkeze insallahh..

Bel ağrısı ve göğüs büyümemesi erkeğe çok yaklaştırmış bence ihtimali..bulantı olmaması da çok güzel

Canım benim kızımda göğüslerim damarlaşmıstı ama hiç büyümedi bunda neredeyse iki kat büyüdüler hela sağ taraftaki almış başını gidiyor üç katı olacak neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…