Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım benim kızımda göğüslerim damarlaşmıstı ama hiç büyümedi bunda neredeyse iki kat büyüdüler hela sağ taraftaki almış başını gidiyor üç katı olacak neredeyse
Benim de büyümedi ama cok damarlastı kızımda damarlasma olmadı büyümüştü belirtilerin çoğu kişiye özel

Evet canım ama sana da demiştim ya adet olacakmıs gibi agrı, akıntı, bulantının hafif gecmesi bence bi tık erkek bebege yaklastırıyor

Evet canım doğrudur kızımda hiç ağrım olmadı bunda hâlâ devam ediyor ve sanırım edecek gibi heran olacakmışım gibi akıntım pek sürmedi ama benim ilk dönemler çok yoğundu şimdilerde yok denecek kadar az

Evet canım ama sana da demiştim ya adet olacakmıs gibi agrı, akıntı, bulantının hafif gecmesi bence bi tık erkek bebege yaklastırıyor
Forum da gezerken dikkatimi cekti topik yazmak istedim insAllah Rabbim hepimizin gonlune gore verir benimde 3. Gebeligim ama sizin tersinize saglikla hayirla kiz evlat istiyorum daha belli degil cinsiyeti belirtiler herkeste her hamilelikte xok farkediyor ama insan ister istemez acaba o var mi bu var mi diye dusunuyor benim 2 oglum da da 9 ay mide bulantim oldu yemek yiyemezdim goguslerim hic buyumedi sutum olmicak diye cok korktum alakasi yokmus birde cok aşiri bel agrim vardi simdiki hamileligimde de kasık agrim var belim hic agrimadi bulanti sadeca sabahlari var ve goguslerim baya sisti bakalim merakla bekliyoruz Rabbim once saglik versin insAllah

Belirtiler degişiyor kişiden kişiye canım. İki oglundan farklıysa bu sefer inşallah kızdır

Merhaba! Yeni katıldım aranıza öncelikle rabbim herkesin gönlüne göre versin inş benim 2 kızım var rabbim nasip ederse 3. Düşünüyoruz kalbimizden geçen sağlıklı hayırlı bir Salih evlat sizlerdende bana çok yakın geldi yazdıklarınız dualarınız bir söz vardır hani olmayanın hakinden olmayanlar anlar demişler kızlar çok doğru bir sözdür

Bende yeni adetim başlangıcı oldu çok burkuldum çünkü geçen adetim bittiğinde doktora gidip yumurtlama takibi yaptım ve tam zamanında ilişki oldu ama nasip olmadı eşime 1.5 ay hep fındık ceviz badem soda kahve keçi boynuzu özü kendimde hep dıyette idim alkali su vs yumurtlamada çok güzel geliştiğini söylemişti Dr soldan yumurtlamıştım ama nasip değilmiş kızlar yeni hastaneden geldim belki bi umut çünkü kaşıklarım felaket ağrımakta idi ama kan tahlilinde gebeliğe raslanmadı

Kendim hemen bu gün alakalı suyu içmeye başladım kızlar sizden ricam hangi sayfadaki Çin takvime bakıyorsunuz çok sayfada farklı Çin takvimi gösteriyorlar inancım yok ama merak edıyorum işte yaş ekleyip bakanlar yada hangi ayda kaldığın yaş göre bakanlar bilemedim

Hoş geldin canim allah kalbindeki nasip eder insallahh ❤❤

Ama eşim artık diyetle alakası yok diyip bir şey uygulamak yemek istemiyor ne yapmalıyım bilemedim
Canim tabiki orasini allah bilir. Ama tabiki yöntemlerde yok degil burdaki uygulanan yontemlerle hamile kalan ve erkek bebise sahip olan bayaga arkadas oldu. Oyuzden uygularsin takdir tabiki rabbimizin. Esini yeniden ikna edebilirsen et cok bunaltmadan hakkinizda hayirlisi

Canım ya gittiğim Dr bana gelen spermler 3 ay önceki spermler dedi çok şaşırmıştım oyüzden diyet çok önemseme demişti önemli olan tam zamanını yakalamak çatladıgi an

Canım ya gittiğim Dr bana gelen spermler 3 ay önceki spermler dedi çok şaşırmıştım oyüzden diyet çok önemseme demişti önemli olan tam zamanını yakalamak çatladıgi an
Canim öncelikle hos geldin insAllah rabbim gönlündekini nasip eder.
Evet sperm olusumu 3 ay sürer yani eger acelen yoksa denemeyi 3-4 ay sonrasi ertelebilirsin Bu arada esin vitamin takviyesi ve keci boynuzu özü icebilir. Ama en önemlisi tabii ki zamanlama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…