- 10 Mart 2019
- 452
- 487
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #70.521
Canim cin takvimi kiminde tutuyor kiminde tutmuyor. Eger kizlarinda tuttuysa bu sefer erkek ayina denk getir. Otomatik hesaplayici olanlar var internette ordan bakabilirsin.Baktığınız Çin takvimini atabilirmisiniz
Yani dr dedigi spermlerin olusumu 3 ayi buluyormus disari atilmayan tekrar vucuda geri donusum yapiyor falan falanCanım ya gittiğim Dr bana gelen spermler 3 ay önceki spermler dedi çok şaşırmıştım oyüzden diyet çok önemseme demişti önemli olan tam zamanını yakalamak çatladıgi an
İnş canımYani dr dedigi spermlerin olusumu 3 ayi buluyormus disari atilmayan tekrar vucuda geri donusum yapiyor falan falanperhize takilma diyor ama bence perhiz onemli kiz istiyorsan sık iliski erkek icin iki gun bile olsa perhiz olmali keciboynuzu ozu vitamin erkek bebisleri daha fazlalastirmak ve guclendirmek icin ve tabiki yumurtlama da catlamayi dogru zamanda yakalamak burda daha cok deneyimli arkadaslar var sagolsunlar cokda yardimci oluyorlar sanada yardim ederler canim❤
Bence tek tarafli biraz zor gibi ama yinede allah bilirEşimde hiiiiç oralı olmuyor anlıcannartık kendi yöntemlerimle diyet uygulucam nelere yesem yumurtalıkların gelişimi ve alakalı ortam için
Valla ozaman allah kolaylik versin canim tevvekkul edip yapcan rabbim en guzelini bilir❤Keçi boynuzu dokundu en son içemedi bir daha alakası yok düşüncesinde anlıcan
Ovulasyon testi kullandinmi canimRabbim ol deyince olu verir hersey çok ta düşünmek istemiyorum
Evet piki görmüştüm 3 saat sonra gene yapmıştım bir tok hafıf açılmış gibi idi o zaman olduOvulasyon testi kullandinmi canim
Peki kac gun suruyor pikin 1 gunmu 2 gunmuEvet piki görmüştüm 3 saat sonra gene yapmıştım bir tok hafıf açılmış gibi idi o zaman oldu
Evet canim ama ekimde bu ay enfeksiyondan dolayi es geciyorumSiz düşünüyormusunuz
Onu bilemiyorum canım cuma Çatlar demişti Dr dedıgıde oldu 6 da pikolmuştu çünkü ıslaklık başlamıştı gece 12 de sıliklemeye başlamıştıPeki kac gun suruyor pikin 1 gunmu 2 gunmu
Rabbim gönlündekini versinEvet canim ama ekimde bu ay enfeksiyondan dolayi es geciyorum
Bişeyler denedinizmi kiz icin peki hoşgeldin bu arada Rabbim gönlüne göre versin benimde iki oğlum var bende nasip olursa gönlümden geçen sağlıklı hayırlı bir kız evlatForum da gezerken dikkatimi cekti topik yazmak istedim insAllah Rabbim hepimizin gonlune gore verir benimde 3. Gebeligim ama sizin tersinize saglikla hayirla kiz evlat istiyorum daha belli degil cinsiyeti belirtiler herkeste her hamilelikte xok farkediyor ama insan ister istemez acaba o var mi bu var mi diye dusunuyor benim 2 oglum da da 9 ay mide bulantim oldu yemek yiyemezdim goguslerim hic buyumedi sutum olmicak diye cok korktum alakasi yokmus birde cok aşiri bel agrim vardi simdiki hamileligimde de kasık agrim var belim hic agrimadi bulanti sadeca sabahlari var ve goguslerim baya sisti bakalim merakla bekliyoruz Rabbim once saglik versin insAllah
Hoşbulduk canım yok canım denememiştim yumurtlama zamanı takibi bile yapmamıştım anlıcanBişeyler denedinizmi kiz icin peki hoşgeldin bu arada Rabbim gönlüne göre versin benimde iki oğlum var bende nasip olursa gönlümden geçen sağlıklı hayırlı bir kız evlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?