Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım ya gittiğim Dr bana gelen spermler 3 ay önceki spermler dedi çok şaşırmıştım oyüzden diyet çok önemseme demişti önemli olan tam zamanını yakalamak çatladıgi an
Yani dr dedigi spermlerin olusumu 3 ayi buluyormus disari atilmayan tekrar vucuda geri donusum yapiyor falan falan perhize takilma diyor ama bence perhiz onemli kiz istiyorsan sık iliski erkek icin iki gun bile olsa perhiz olmali keciboynuzu ozu vitamin erkek bebisleri daha fazlalastirmak ve guclendirmek icin ve tabiki yumurtlama da catlamayi dogru zamanda yakalamak burda daha cok deneyimli arkadaslar var sagolsunlar cokda yardimci oluyorlar sanada yardim ederler canim❤

İnş canım

Bişeyler denedinizmi kiz icin peki hoşgeldin bu arada Rabbim gönlüne göre versin benimde iki oğlum var bende nasip olursa gönlümden geçen sağlıklı hayırlı bir kız evlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…