- 28 Eylül 2019
- 157
- 269
- 18
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #70.541
Ama iste oncesinde yapmis olsaydin kac saat pik kaldigina bi bakardin kendini biraz daha tanirdin kismette ote gidilmez her denemede tutacak die bir kaidede yokk zaten insallah hepimize rabbim yardim etsinn insallahOnu bilemiyorum canım cuma Çatlar demişti Dr dedıgıde oldu 6 da pikolmuştu çünkü ıslaklık başlamıştı gece 12 de sıliklemeye başlamıştı
Amin canım bilmiyorum canım İngiliz karbonatlı ile başladım ben onunlada devam edıyorumRabbim herkesin gönlündekini duasındakini nasip etsin
Bu arada eczaneden ingiliz karbonatı istiyorum diğer karbonatdan farkı yok diyor aktara sordum o da aynısını söylüyor normal karbonat su içen var mı
Aslinda denerim diye niyetliydim ama surpriz bir gebelik oldu o yuzden hic bisey deneyemedim nasipte ne varsa o olcak insAllahBişeyler denedinizmi kiz icin peki hoşgeldin bu arada Rabbim gönlüne göre versin benimde iki oğlum var bende nasip olursa gönlümden geçen sağlıklı hayırlı bir kız evlat
Canim ogle diyorlar ama bu evlerde kullandigimiz karbonat işlenmis karbonat oluyor. Bende ingiliz karbinati kullandim ama bobreklerimde agri yaptigi icin biraktim simdi soda iciyorum sodada biokarbonat var sizde bir deneyin ama ingilizharbonati olarak alun bence herkes farkli birsey soyluyorRabbim herkesin gönlündekini duasındakini nasip etsin
Bu arada eczaneden ingiliz karbonatı istiyorum diğer karbonatdan farkı yok diyor aktara sordum o da aynısını söylüyor normal karbonat su içen var mı
İnşeALLAH gönlündeki olsun seni kiz topigine etiket yaptim orayı da okuyabilirsin süpriz ler genellikle kiz oluyor nasip Yaradan sana da nasip etmiştir sağlıklı inşeALLAHAslinda denerim diye niyetliydim ama surpriz bir gebelik oldu o yuzden hic bisey deneyemedim nasipte ne varsa o olcak insAllah
Rahmi temizliyor.temiz rahme de erkek bebek çabuk ulaşır denir. Bende içmiştim tabi bilmiyordum o zaman yöntem falan ertesi ay oğluma hamile kalmıştımSoğan kürü ne için oluyordu
1 litreye 1 cay kasıgı olarak kullandım canım gunde 2 litre içtim arada limonlu da içtim. Sogan kürü nette var ordan bakabilirsin ama ben onu tam yapamadım gun de 2 öğün içiliyorK Khvekokusu20 E Elif eylul hira cnm siz nasıl karbonat kullandınız bi de soğan kürünü sabah akşam mı içtiniz yoksa sadece sabah aç karnına yeterli mi lütfen cevap bekliyorum sizi de yoruyoruz bu halde hakkınızı helal edin
Amin insAllah Rabbim herkesin gonlune gore versin saglikli hayirli evlatlarI
İnşeALLAH gönlündeki olsun seni kiz topigine etiket yaptim orayı da okuyabilirsin süpriz ler genellikle kiz oluyor nasip Yaradan sana da nasip etmiştir sağlıklı inşeALLAH
yok canim ya bakmadim inanmiyorum pek ben ona tesaduf diye dusunuyorum...ama kizmda dogru cikti gecen merk edip baktimda suanki bebeyim icinde yaptim oda kiz cikti dogru cikti yani tesadufmu dogrumu anlayamadim bende:)
Canim bence cok stres yapma cunku stres yumurtlama geciktirebilir ve deneme tutmayabilir. Söyle düsün senin icin erkek bebek hangi ayda nasibinde varsa o ay tutunsun insAllahKizlar yarin hem rutin kontrol için hemde takip için doktora gidiyorum Bu ay inşallah deneme var Hem testle hem doktorla takip edecem Ne olur çok dua edin Ben her namazimda sizleriduama katıyorum Lütfen sizler de beni unutmayın Bu ay çok stres yaptım Bir yandan olacak mi bir yandan cinsiyet tutacak mı ve bir yandan da yine kaybeder miyim korkusu Kafam kazan yani anlayacağınız
Rabbim gönlüne göre versin inseAllah işin gücün rast gitsinKizlar yarin hem rutin kontrol için hemde takip için doktora gidiyorum Bu ay inşallah deneme var Hem testle hem doktorla takip edecem Ne olur çok dua edin Ben her namazimda sizleriduama katıyorum Lütfen sizler de beni unutmayın Bu ay çok stres yaptım Bir yandan olacak mi bir yandan cinsiyet tutacak mı ve bir yandan da yine kaybeder miyim korkusu Kafam kazan yani anlayacağınız
Canim bencede kendini sartlandirma test kullandim dr gittim kesin olacak mantigini unut rahat ol stresden uzak dur yumurta gelismesi icin gunde 2-3 tane kuru incir yiyebilirsin catlama zmnida havuc öneriliyor akisina birak herseyi rabbim erkek evlat nasip etsin sanada tum isteyen bizlerede insallahKizlar yarin hem rutin kontrol için hemde takip için doktora gidiyorum Bu ay inşallah deneme var Hem testle hem doktorla takip edecem Ne olur çok dua edin Ben her namazimda sizleriduama katıyorum Lütfen sizler de beni unutmayın Bu ay çok stres yaptım Bir yandan olacak mi bir yandan cinsiyet tutacak mı ve bir yandan da yine kaybeder miyim korkusu Kafam kazan yani anlayacağınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?