- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #74.741
başkasını bulamam ki canimBence sen başka doktora bi görün
Anladım cnmbaşkasını bulamam ki canim
Valla maydanoz aşırı işe yarıyor. Bence bekle biraz her ihtimale karşı. Ben bile korkarak içtim çünkü düşük için birebir. Bide ben soğan kürüne başlamayı düşünüyorum. Nasıl yapacam bilmiyorum@Azram2017 Bugun benimde adetin.26 gunu ve kasiklarim agriyo iki gundurde goguslerim sizliyo acaba maydanozumu denesem yine erken adet olabilmek icin hernekadar tadi kotu olsada faydasi var 8 899eylulgelini nin formulu nede olsahamile olmadigimdan emin olabilseydim hemen yarin denerdim ama kasiklarda degisik bi agri var ne kendimi nede burdaki kimseyi umutlandirmak istemiyorum
çok saçma sapan oldu, şimdi yine yapacağımAnladım cnmvalla seninki de benimkş gibi biraz karışık
Ben oylarimi verdim.Kizlar ben size oy kullandimsiz de bizim ankete oy kullanir misiniz
Anket - Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠
Aa sizde alistiniz simdi yeni birine adabte olmak zor ya tuh. Benim oyle basima geldi 1.5 senelik bakici ablamiz tasindi aylarca depresyondan cikamadim🙄www.kadinlarkulubu.com
Formul faydali canim@Azram2017 Bugun benimde adetin.26 gunu ve kasiklarim agriyo iki gundurde goguslerim sizliyo acaba maydanozumu denesem yine erken adet olabilmek icin hernekadar tadi kotu olsada faydasi var 8 899eylulgelini nin formulu nede olsahamile olmadigimdan emin olabilseydim hemen yarin denerdim ama kasiklarda degisik bi agri var ne kendimi nede burdaki kimseyi umutlandirmak istemiyorum
Aynen ben ayni gun olmadim ama kürden 2 3 gun sonra oldum ama oldum yaniValla maydanoz aşırı işe yarıyor. Bence bekle biraz her ihtimale karşı. Ben bile korkarak içtim çünkü düşük için birebir. Bide ben soğan kürüne başlamayı düşünüyorum. Nasıl yapacam bilmiyorum
Kız bana yorum yapBen oylarimi verdim.
Canim bu testler bi anormal ya. L Laladunya nin kide cok koyu ama yumurta yok. Laboquik bundan iyi benceOlabilir miEki Görüntüle 2566162
Valla ilaçları bırakacam bitkilere başlayacam bundan sonra. Etkisini gördğm çünkü.Aynen ben ayni gun olmadim ama kürden 2 3 gun sonra oldum ama oldum yanisogan kurunude denedim ben hatta ictigin ay hamile kaldim canim ama bos gebelik oldu bende
Testten bol ne varFormul faydali canimdenenmis test edilmis emin degilsen deneme tabiki bi test yap istersen ondan sonra dene stoklarinda testin varsa
Canim o zaman devam et bakalim. Olmaz diye bisey yok. Ben gecen ay adetin 28. Gunu yumurtladim.Ama bende sancı akıntım var belki yumdan dır. Adet haftaya bugün olması lazım
Daha iyi ya hem ilaclar hormonal dengeyi vok kotu bozuyo buna eminimValla ilaçları bırakacam bitkilere başlayacam bundan sonra. Etkisini gördğm çünkü.
Acep bu hafta yum olursa deneme olsa mıCanim o zaman devam et bakalim. Olmaz diye bisey yok. Ben gecen ay adetin 28. Gunu yumurtladim.
O zmn devam testeCanim o zaman devam et bakalim. Olmaz diye bisey yok. Ben gecen ay adetin 28. Gunu yumurtladim.
Hadi ya bayagi gecikmeli oluyormus seninki rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin canm en kisa zmndaTestten bol ne varonca ovu var duruyo benden gelmiyo yapayim gebelik lerde var duruyo ama erken daha ya test icin şoyle bi 35.gube gelim adet olmassam tabiki olcagimi dusunmuyorum cjnki gecen ay 48.gunu buldu rahim filmi cektirmis olmama ragmen gec geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?