Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
@Azram2017 Bugun benimde adetin.26 gunu ve kasiklarim agriyo iki gundurde goguslerim sizliyo acaba maydanozumu denesem yine erken adet olabilmek icin hernekadar tadi kotu olsada faydasi var 8 899eylulgelini nin formulu nede olsa hamile olmadigimdan emin olabilseydim hemen yarin denerdim ama kasiklarda degisik bi agri var ne kendimi nede burdaki kimseyi umutlandirmak istemiyorum

Valla maydanoz aşırı işe yarıyor. Bence bekle biraz her ihtimale karşı. Ben bile korkarak içtim çünkü düşük için birebir. Bide ben soğan kürüne başlamayı düşünüyorum. Nasıl yapacam bilmiyorum

Formul faydali canim denenmis test edilmis emin degilsen deneme tabiki bi test yap istersen ondan sonra dene stoklarinda testin varsa

Aynen ben ayni gun olmadim ama kürden 2 3 gun sonra oldum ama oldum yani sogan kurunude denedim ben hatta ictigin ay hamile kaldim canim ama bos gebelik oldu bende

Aynen ben ayni gun olmadim ama kürden 2 3 gun sonra oldum ama oldum yani sogan kurunude denedim ben hatta ictigin ay hamile kaldim canim ama bos gebelik oldu bende
Valla ilaçları bırakacam bitkilere başlayacam bundan sonra. Etkisini gördğm çünkü.

Formul faydali canim denenmis test edilmis emin degilsen deneme tabiki bi test yap istersen ondan sonra dene stoklarinda testin varsa
Testten bol ne var onca ovu var duruyo benden gelmiyo yapayim gebelik lerde var duruyo ama erken daha ya test icin şoyle bi 35.gube gelim adet olmassam tabiki olcagimi dusunmuyorum cjnki gecen ay 48.gunu buldu rahim filmi cektirmis olmama ragmen gec geldi

Hadi ya bayagi gecikmeli oluyormus seninki rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin canm en kisa zmnda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…