Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kaç gündür bakıyorum gerdeğe ugurlariz diyorum olmadı hakkında hayırlısı inşallah
hayırlısı canım aynen, doktor 10 gunu bulur dedi çalarsa geç adet olursun dedi. belki de bu ay yumurtlama olmayacak dedi iyi ki testlere güvenip yapmadım deneme

Aman tatlim kocana havuç yedir bir de çinko başla bak sana tavsiye ... Ama adam sonra her gün derse ben karışmam bak
Havuç yemez ya ben yitorum valla 2 kilo almıkım hergğn 1 2 yane yiyrorum . Kız zaten öyle hergün yanaşıyor bu keçi boynuzları bu ballar nereye gidiyor sanıyorsun

Cnm ya şimdiki deneyecekler için kendin neler yaptın bi daha tekrar edermisin. Bilgileri tazeleyelim. Sadecee hafif silinince deneme yaptığını ve süt ürünlerini tamamen kestiğini hatırlıyorum
Biz iki ay boyunca uyguladık öncelikle ilaç kullanmadik alkali su limonlu su içtim fındık ceviz incir et baklagiller yedik keçi boynuzu bı bardak sabah bir bardak akşam içti keçi boynuzu özü aldı sabah akşam birer kaşık süt ürünleri tuketmedik beş gün cinsel pehriz pikten iki saat sonra hafif silinme oldu sonra ilişki ben inzal olmadım ilişki öncesi kahve icirdim ilişki sonrası sağ tarafıma yattım uyudum dua okudum ilişkiden önce namaz kıldık eşimle eşim ilişki sonrası yine kıldı cokk dua ettik ilişki sırasında çok akıntım vardı o gün Ağrı'da vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…