Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ay cnm ne güzel. Eşinde uymuş baya. Keçi boynuzu özü tamamda keçi boynuzu ne o nasıl bişi. Benşm eşim akşam bi kaşık zorla yediriyorm. Tadı kötü

Bide alkali su dediğin ph sı yüksek hazır sular mı yoksa İngiliz karbonatlı su mu içtin cnm

Ay cnm ne güzel. Eşinde uymuş baya. Keçi boynuzu özü tamamda keçi boynuzu ne o nasıl bişi. Benşm eşim akşam bi kaşık zorla yediriyorm. Tadı kötü
Keçi boynuzu kürü işte kaynatıp sabah akşam bı bardak içecek önce bunu yaptı bir ay boyunca aman Allah'ım çok etki etki afedersin ben yoruldum yani

Onu hiç denemedim canım limonlu su da alkali yapıyormuş onun için içmiştim bide zaten idrar rengi de değişiyor beyaza dönüyor suyu çok içtim mi

Kuzum kadin kahve icermiydin kahve hem adisik yapiyomus kadinda hemnde egelliyomus hamilegi dogrumu acaba

Kizlar valla çok zor iş bunları yap hamile kal hele o doktor kontrolünde insanın canı çıkıyor sanki dua etmekten Allah'a sığınmak en makul olanı ama çocuk oluncada cinsiyeti hiç fark etmiyor inanın üç kızım var hepsi başka oğlanın tadinada bakacaz bitince hakkımızda hayırlısı olsun gönlünüzce olsun hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…