- 20 Kasım 2018
- 809
- 1.312
- 113
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #75.041
Ay cnm ne güzel. Eşinde uymuş baya. Keçi boynuzu özü tamamda keçi boynuzu ne o nasıl bişi. Benşm eşim akşam bi kaşık zorla yediriyorm. Tadı kötüBiz iki ay boyunca uyguladık öncelikle ilaç kullanmadik alkali su limonlu su içtim fındık ceviz incir et baklagiller yedik keçi boynuzu bı bardak sabah bir bardak akşam içti keçi boynuzu özü aldı sabah akşam birer kaşık süt ürünleri tuketmedik beş gün cinsel pehriz pikten iki saat sonra hafif silinme oldu sonra ilişki ben inzal olmadım ilişki öncesi kahve icirdim ilişki sonrası sağ tarafıma yattım uyudum dua okudum ilişkiden önce namaz kıldık eşimle eşim ilişki sonrası yine kıldı cokk dua ettik ilişki sırasında çok akıntım vardı o gün Ağrı'da vardı
Valla ediyor baya ediyor sorma sen onu bana sormaKeçi boynuzu çok etki ediyor hahaaa
Bide alkali su dediğin ph sı yüksek hazır sular mı yoksa İngiliz karbonatlı su mu içtin cnmBiz iki ay boyunca uyguladık öncelikle ilaç kullanmadik alkali su limonlu su içtim fındık ceviz incir et baklagiller yedik keçi boynuzu bı bardak sabah bir bardak akşam içti keçi boynuzu özü aldı sabah akşam birer kaşık süt ürünleri tuketmedik beş gün cinsel pehriz pikten iki saat sonra hafif silinme oldu sonra ilişki ben inzal olmadım ilişki öncesi kahve icirdim ilişki sonrası sağ tarafıma yattım uyudum dua okudum ilişkiden önce namaz kıldık eşimle eşim ilişki sonrası yine kıldı cokk dua ettik ilişki sırasında çok akıntım vardı o gün Ağrı'da vardı
Keçi boynuzu kürü işte kaynatıp sabah akşam bı bardak içecek önce bunu yaptı bir ay boyunca aman Allah'ım çok etki etki afedersin ben yoruldum yaniAy cnm ne güzel. Eşinde uymuş baya. Keçi boynuzu özü tamamda keçi boynuzu ne o nasıl bişi. Benşm eşim akşam bi kaşık zorla yediriyorm. Tadı kötü
Tahmln edebiliyorumKeçi boynuzu kürü işte kaynatıp sabah akşam bı bardak içecek önce bunu yaptı bir ay boyunca aman Allah'ım çok etki etki afedersin ben yoruldum yani
Hazır su ph yüksek limonlu suda çok tükettim benBide alkali su dediğin ph sı yüksek hazır sular mı yoksa İngiliz karbonatlı su mu içtin cnm
Ben İngiliz ksrbonatı ekleyip içiyorum. İnşalah oda etkilidirHazır su ph yüksek limonlu suda çok tükettim ben
Incir ne ise yariyo erkekde yani koclarda canimBu inciri bı kaç kişi söyledi eşine yedir diye bizim ki yedi sende yedir
Havuc ne icin canim cinkomu yapiyorAman tatlim kocana havuç yedir bir de çinko başla bak sana tavsiye ... Ama adam sonra her gün derse ben karışmam bak
Böyle hamilelik ten bahsedince bizim teyzeler kocana incir yedir dediler ben çok şaşırdım tabi oğlun olsun dedi oyleeIncir ne ise yariyo erkekde yani koclarda canim
Kuzum kadin kahve icermiydin kahve hem adisik yapiyomus kadinda hemnde egelliyomus hamilegi dogrumu acabaBiz iki ay boyunca uyguladık öncelikle ilaç kullanmadik alkali su limonlu su içtim fındık ceviz incir et baklagiller yedik keçi boynuzu bı bardak sabah bir bardak akşam içti keçi boynuzu özü aldı sabah akşam birer kaşık süt ürünleri tuketmedik beş gün cinsel pehriz pikten iki saat sonra hafif silinme oldu sonra ilişki ben inzal olmadım ilişki öncesi kahve icirdim ilişki sonrası sağ tarafıma yattım uyudum dua okudum ilişkiden önce namaz kıldık eşimle eşim ilişki sonrası yine kıldı cokk dua ettik ilişki sırasında çok akıntım vardı o gün Ağrı'da vardı
Demmekki erkek bebegi tetikliyo y leri guclendiriyo ben 1 tane havuc ve incir vereyim merciBöyle hamilelik ten bahsedince bizim teyzeler kocana incir yedir dediler ben çok şaşırdım tabi oğlun olsun dedi oylee
Çok fazla antioksidan olduğu için hucrelerin performansıni arttırıyor.Havuc ne icin canim cinkomu yapiyor
Anladım cnm ben limonu da denerim o zmn saolOnu hiç denemedim canım limonlu su da alkali yapıyormuş onun için içmiştim bide zaten idrar rengi de değişiyor beyaza dönüyor suyu çok içtim mi
Aynen ben kahve içmedim arada türk kahvesi on besgunde bir oluyordu odaKuzum kadin kahve icermiydin kahve hem adisik yapiyomus kadinda hemnde egelliyomus hamilegi dogrumu acaba
Dene datlimAnladım cnm ben limonu da denerim o zmn saol
Tskler canim verdim yedirmeye basladimÇok fazla antioksidan olduğu için hucrelerin performansıni arttırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?