Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
kızlar benimde kızım var şimdi hamileyim oğlum olcak inşallah kızımdayken ilişkide çok kuruydum eşim boşalmıştı bu sefer ıslaktım bide kızımda sola yatmıştım oğlumda sağa yattım bide doğrumu bilmem dolunay zamanı erkek bebek olur yazılmış baktım oğlum olduğu gün dolunay varmış. :) 5 gün birliktelik olmamıştı. işinize yarar belki

Maşallah Allah bağışlasın yaşın kaç canım nezaman hamile kaldın

Kızlardan birde ben kızıma hamile kaldığım ay yumurtam soldaydı ama sağa yerleşmişti sağ kaşığın ağrıyordu yerleşirken bu yumurta nerdeyse oraya mı yatmak gerekiyor ilişkiden sonra sanki böyle birşey duymuştum

kızım 1 buçuk yaşında aslında ilişkiden sonra çok yıkadım istemedim hemen hamile kalmayı belki olur diye sağa yatmıştım ama nasip tutmuş canım :)
Hamile kaldığında yaşın kaçtı birde hangi ay hamile kaldın merak ettimde bazı takvimler var insan istemesede merak ediyor bakayım demiştim de :))

İkisinde de aynı görünüyorsa usg ile baksa ya
Rahatsızlık yaşıycaksan doktoruna söyle bence am bazen kist falan görünmüyor diye daha ayrıntılı bakmak için alttan bakıyorlar ben ne hamilelik boyunca nede öncesinde hiç alttan bakılmadm doktorun ne der bilmem ama demelisin

Yok benşmde kaç kere enfeksiyon için bakıldı da. Çok tecrübeli Erkek doktora gitmeyi düşünüyordum ondan sordum. Doktorunu değiştirmem gerekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…