- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #75.121
Maşallah Allah bağışlasın yaşın kaç canım nezaman hamile kaldınkızlar benimde kızım var şimdi hamileyim oğlum olcak inşallah kızımdayken ilişkide çok kuruydum eşim boşalmıştı bu sefer ıslaktım bide kızımda sola yatmıştım oğlumda sağa yattım bide doğrumu bilmem dolunay zamanı erkek bebek olur yazılmış baktım oğlum olduğu gün dolunay varmış. :) 5 gün birliktelik olmamıştı. işinize yarar belki
kızım 1 buçuk yaşında aslında ilişkiden sonra çok yıkadım istemedim hemen hamile kalmayı belki olur diye sağa yatmıştım ama nasip tutmuş canım :)Maşallah Allah bağışlasın yaşın kaç canım nezaman hamile kaldın
Beni unuttun canimBu ay deneyeceklerAsbei @Prensesim2016 L Laladunya @pdrc @Gecegozlum6068 @arlo @3 cicek annesi
Kızlar kimi unuttum
Kusura bakma. O zmn 8 oldukkBeni unuttun canim
Hamile kaldığında yaşın kaçtı birde hangi ay hamile kaldın merak ettimde bazı takvimler var insan istemesede merak ediyor bakayım demiştim de :))kızım 1 buçuk yaşında aslında ilişkiden sonra çok yıkadım istemedim hemen hamile kalmayı belki olur diye sağa yatmıştım ama nasip tutmuş canım :)
Bana USG ile bakmıştı doktora göre değişiyorKızlar bişi soracam doktor yumurtaya alttan mı bakıyorultrasonla bakılıyor sandım
benim ilk normal baktı canım, dün gittiğim de alttan baktiKızlar bişi soracam doktor yumurtaya alttan mı bakıyorultrasonla bakılıyor sandım
Bana USG ile bakmıştı doktora göre değişiyor
İkisinde de aynı görünüyorsa usg ile baksa yabenim ilk normal baktı canım, dün gittiğim de alttan bakti
ilkinde sağda yumurta görmemişti dün alttan bakınca sağda da gördü canım, ama belki küçük olduğundandır, sen bence yine de alttan bakacak mis gibi hazırlıklı gitİkisinde de aynı görünüyorsa usg ile baksa ya
Rahatsızlık yaşıycaksan doktoruna söyle bence am bazen kist falan görünmüyor diye daha ayrıntılı bakmak için alttan bakıyorlar ben ne hamilelik boyunca nede öncesinde hiç alttan bakılmadm doktorun ne der bilmem ama demelisinİkisinde de aynı görünüyorsa usg ile baksa ya
Yok benşmde kaç kere enfeksiyon için bakıldı da. Çok tecrübeli Erkek doktora gitmeyi düşünüyordum ondan sordum. Doktorunu değiştirmem gerekecekRahatsızlık yaşıycaksan doktoruna söyle bence am bazen kist falan görünmüyor diye daha ayrıntılı bakmak için alttan bakıyorlar ben ne hamilelik boyunca nede öncesinde hiç alttan bakılmadm doktorun ne der bilmem ama demelisin
Çok araştırıp gidecektin galiba anladım da sorsan belki kabul ederYok benşmde kaç kere enfeksiyon için bakıldı da. Çok tecrübeli Erkek doktora gitmeyi düşünüyordum ondan sordum. Doktorunu değiştirmem gerekecek
25.10.1993 doğumluyum kızıma 06.11.2017 de oğluma 01.08.2019 da kaldım kuzum bak bakım tutuyomuHamile kaldığında yaşın kaçtı birde hangi ay hamile kaldın merak ettimde bazı takvimler var insan istemesede merak ediyor bakayım demiştim de :))
İkiside tutuyor benim kızımda tuttu25.10.1993 doğumluyum kızıma 06.11.2017 de oğluma 01.08.2019 da kaldım kuzum bak bakım tutuyomu
Benşm ilk kızda tuttu ikincisi tutmadıİkiside tutuyor benim kızımda tuttu
Seninkileri ver bakayım bu başka :)Benşm ilk kızda tuttu ikincisi tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?