Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Cnm sende deneme yapıyormuydun

nm
Yok canım kızım daha 6 aylık nerede :))) deneme hiç yapmadım meraktan takib ediyordu ben ma burda denilenler hep doğru sebebi birtane göl varmış orda üreyen balıklar hep erkekmiş nedeni tuzluluk orası fazlaymış birtane prof araştırma yapmış insanlar üzerinde de bunun mümkün olduğunu söylüyor

Evet canım bende tuz oranını arttırdım. Arada gidip gelip parmak basıp yiyorum

Daha yakın tarihlerde ise annenin beslenme şeklinin cinsiyet tayininde daha önemli olduğu düşünülmeye başlandı. Dişi ve erkek kromozomları taşıyan spermlerin anne vücudunda bulunan sodyum, potasyum ve kalsiyum miktarına karşı değişik tepkiler gösterdiği, erkek kromozomu taşıyan spermlerin bu tuzlara karşı dişi spermlerden daha fazla ilgi gösterdiği ileri sürüldü. Bu yüzden az miktarda ekmek (karbonhidrat), süt , peynir ve yumurta yiyen, buna karşılık turşu, zeytin, çiroz, pastırma, tuzlu et, portakal suyu ve kalsiyum dışında bol potasyum ve sodyum (tuz) alan annelerin bebeklerinin erkek olma şansının arttığı, bol süt, peynir, karbonhidrat, yumurta ve balık yemesi yanında sodyumun tamamen kesilmesi, potasyumun azaltılması ve bol kalsiyum alınmasıyla kız çocuk doğurma şansının yükseldiği iddia edildi. Özetle bu düşünceye göre erkek çocuk isteniyorsa anne çok tuzlu gıdalar alacak, az süt içecek, kız çocuk için ise tuzlu gıdaları yemeyecek ve bol süt içecekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…