- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #75.081
Yok canım kızım daha 6 aylık nerede :))) deneme hiç yapmadım meraktan takib ediyordu ben ma burda denilenler hep doğru sebebi birtane göl varmış orda üreyen balıklar hep erkekmiş nedeni tuzluluk orası fazlaymış birtane prof araştırma yapmış insanlar üzerinde de bunun mümkün olduğunu söylüyorCnm sende deneme yapıyormuydun
nm
Daha bir şey yok canim
Evet canım bende tuz oranını arttırdım. Arada gidip gelip parmak basıp yiyorumYok canım kızım daha 6 aylık nerede :))) deneme hiç yapmadım meraktan takib ediyordu ben ma burda denilenler hep doğru sebebi birtane göl varmış orda üreyen balıklar hep erkekmiş nedeni tuzluluk orası fazlaymış birtane prof araştırma yapmış insanlar üzerinde de bunun mümkün olduğunu söylüyor
Burdayım canım kızım hasta onunla ilgileniyorumKız sen nerelerdesin. Yoksun çoktan
Seninde ocak o zmnDaha bir şey yok canim
Geçmiş olsun cnm. Arada yaz sendeBurdayım canım kızım hasta onunla ilgileniyorum☹ ama burayı takip ediyorum hiç kaçırmıyorum
Bende anlamadım cm hayrolsunAllah hayretsintestin baya baya pik
İneklerde yapıyorlar azsın diye aklıma geldikçe gülüyorümEvet canım bende tuz oranını arttırdım. Arada gidip gelip parmak basıp yiyorum
Hade canımİneklerde yapıyorlar azsın diye aklıma geldikçe gülüyorüm
Hatta taş şeklinde yaparlar gün içinde yalasın diye :)) eşim ziraat mühendisi zooteknist hayvan diyetisyeni yani öyle diyorHade canımbende diyorum bu aralar nie kocam kaçıyor benden şaka şaka
aynen cnm hayırlısı yapacak bişey yok. vücudum da çok saçma şeyler oluyor sonu hayrolsunVardır bundada bir hayır
BurdaymKızlar nerdesiniz
Var var asilamam olcak insallahhKızlar ocakta deneme yapacaklar artıyorrr. Varmı arttıran
hadi en çok sana insallahhVar var asilamam olcak insallahh
Bende bu şans varKen olmayan yumurta çatlar kız bebek döllenirBi aklım diyor ki testlere güvenip yap yarın bir deneme, sonra durrrr diyorum kendime manyak cesarete bakk
Misafir vardi canim
Ayyy canimmm benim ya hayirlisiyla insllah hepimize nasip olurrhadi en çok sana insallahh
insallah canim benimAyyy canimmm benim ya hayirlisiyla insllah hepimize nasip olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?