- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #75.301
Yok gebelik yok deyip kendimi inandırmaya çalışıyorum:) Baya strese girdin ama biraz sakinleşti mi:) ertelerse bidefada adetin yine varmı endişesi yaşarsın ya
AminnAllah gönlünüze göre versin
Bu arada 8 899eylulgelini maydanoz suyu ilk içtiğim kadar kötğ değil tadı. Yada nasıl içildiğini çözdümtek nefeste nefes almadan içtikten sonrada 1 dakka kadar nefes almayıp üstüne biraz su içerek pekte anlaşılmıyor ne içtiğin
Aha bide yudum yudum çıktı başımıza. Yok kız tek nefeste daha iyi olur herhalburnunu tutup tek seferde icmen en iyisi ama yudum yudum icilmesi gerekiyormuş mus mus yada sen alistin icmeye canm damak tadin olustu
Dogumdan sonra artik gecikme olursa denrrimAha bide yudum yudum çıktı başımıza. Yok kız tek nefeste daha iyi olur herhalburnumu tutunca olmuyor işte yutamıyorum burundan nefes almayınca da oluyor dene derim
Haaa pardonDogumdan sonra artik gecikme olursa denrrim
Nezaman kadar biraz rahatsızım ama okuyan olmazsa bakarızPrensesim2016 arlo mimiraculum Aytanesii L Laladunya P pdrc GECEGOZLUMMM 8 899eylulgelini 3 cicek annesi
Asice
kızlar cüzümü bitiremedim yardım edebilecek var mı ❤
Haftaya pazara kadar. Bu pazar değil diğer pazarNezaman kadar biraz rahatsızım ama okuyan olmazsa bakarız
Çok varmış hangi cüz hastalanır sam söylerim bende ozamanHaftaya pazara kadar. Bu pazar değil diğer pazar
Malesef okumayi bilmiyorumPrensesim2016 arlo mimiraculum Aytanesii L Laladunya P pdrc GECEGOZLUMMM 8 899eylulgelini 3 cicek annesi
Asice
16 cnm okursun değil miÇok varmış hangi cüz hastalanır sam söylerim bende ozaman
Ben daha temizlenmedim kuzum ne desem yalan olurPrensesim2016 arlo mimiraculum Aytanesii L Laladunya P pdrc GECEGOZLUMMM 8 899eylulgelini 3 cicek annesi
Asice
Tmm cnmBen daha temizlenmedim kuzum ne desem yalan olur
Canim zor ya bu aralar yoğunumm diş agrisida cekiyom bi yandan az once geldim hastanedennPrensesim2016 arlo mimiraculum Aytanesii L Laladunya P pdrc GECEGOZLUMMM 8 899eylulgelini 3 cicek annesi
Asice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?