Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
merhabalar siteye yeni katıldım .bende 2020 de hamile olmak istiyorum :) altı yaşında bir kızım var. bu ay yumurtlama dönemim geçmiştir heralde. bir hafta var adet dönemime.o yüzden yeni yıla kaldı ilk deneme

merhabalar siteye yeni katıldım .bende 2020 de hamile olmak istiyorum :) altı yaşında bir kızım var. bu ay yumurtlama dönemim geçmiştir heralde. bir hafta var adet dönemime.o yüzden yeni yıla kaldı ilk deneme
9 kişi olduk ocakta deneyecekler olatak. Hayırlısıyla atlatalım bu ocağı oluşları yakalayalım inşallah ☺

ben çok heycanlıyım . ilk hamilelğimde kızım prematüre 26+5 günlük doğdu.çok zor süreçlerden geçtik şuan sağlıklı, büyüdü çok şükür :) İnşallah rabbim hayırlı bir kardeş verir kızıma.Sizler içinde güzel bir yıl olur ve bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…