Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar teste şimdi baktım zorla bi silik çizgi görünüyor ama çok silik kamerada görünmez bence lütfen yok deyin üstünden zaman geçti geçersiz deyin aplamak istiyorum
Canim sabah ilk idrarla yap bitane ona bakalim. Sonradan cikan cizgi onemli degil. Bu arada bu kadar stres yapma. InsAllah varsa da erkektir

Deneme yaptigindan bugune kac gun gecti ben baktim goremedim hani kazayla yirtilma var demistinya kac gun gecti uzerinden canim
Yırtılma deil taşıyor ama giriyor mu bilmiyorum. Az önce çok çok çok çok silik bi çizgi gördüm gibi şimdi yok. Benim psikolojim mi bozuk

Merhaba kizlar bnimde kizim var oglum olmasjni cok istiyorum nasipse ocakta gebelik dusunuyorum sizden ricam bana diyetle ilgili butun bildiklerinizi soylermisiniz neler yiyelim neler yemeyelim
Ben de ocakta deneme yapacam ama ben yaklaşık 2 aydır başladım. St ürünlerini unut mesela yoğurt peynir yumurta yasak. Sirke kesinn kesinn yasak. İngiliz karbonatı al sua at ondn iç hep ben normal su içmiyorum onun dışında. Ph su yüksek su iç. Havuç patates muz bol bol ye anlauavağın bol potasyum sodyum beslen. ha bide bol tuzlu ye. Tuzunu eksik etme. eşine bol bol et bal çerez keçi boynuzu özü içir

Kızlar kremsi akıntı neden olur?
Cnm o adet öncesi olan akıntı stres yapma bekliyoruz ya ondan oluyo düşünme yarın bi kan ver imkanin varsa ciksin aklından en azından onu ne bak.benim öyle oldu ya kan verdim ertesi gün regl oldum yeni yıl yeni ay bak nasıl güzel gelecek.. hepimize ins.

bilmiyorum canım tüm hevesim kirildi ya
Kırılmasın o hepsinden kötü çünkü.. yapma ıi düşün hani biseye niyet edince olmasını çok istediğimiz de o çerçeveyi getiririz ya gözümüzün önüne hep hayal ederiz ya öyleymiş gibi düşün bi kere o çerçeveyi gözünün önünde tut düşün olmasını istediğin gibi..bence ilk yapmamız gereken bu inanmak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…