- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #75.521
Canim sabah ilk idrarla yap bitane ona bakalim. Sonradan cikan cizgi onemli degil. Bu arada bu kadar stres yapma. InsAllah varsa da erkektirKızlar teste şimdi baktım zorla bi silik çizgi görünüyor ama çok silik kamerada görünmez bence lütfen yok deyin üstünden zaman geçti geçersiz deyin aplamak istiyorum
Yırtılma deil taşıyor ama giriyor mu bilmiyorum. Az önce çok çok çok çok silik bi çizgi gördüm gibi şimdi yok. Benim psikolojim mi bozukDeneme yaptigindan bugune kac gun gecti ben baktim goremedim hani kazayla yirtilma var demistinya kac gun gecti uzerinden canim
korktuğun için öyle goruyorsunYırtılma deil taşıyor ama giriyor mu bilmiyorum. Az önce çok çok çok çok silik bi çizgi gördüm gibi şimdi yok. Benim psikolojim mi bozuk
Yok için rahat olsun emin olamıyorsan yar8n acilde biryerde kan ver olmaz böyleEki Görüntüle 2567584 yok değil mi
İçim rahat değil hiç rahat değil denemeye birkaç gün kala öyle Bi kazaya kurban gitmekYok için rahat olsun emin olamıyorsan yar8n acilde biryerde kan ver olmaz böyle
Yarın birdaha yap varmı elinde testinİçim rahat değil hiç rahat değil denemeye birkaç gün kala öyle Bi kazaya kurban gitmek
Var yaparım inşallahYarın birdaha yap varmı elinde testin
yok yokEki Görüntüle 2567584 yok değil mi
Bende varımmBu ay deneyeceklerAsbei Prensesim2016 L Laladunya P pdrc GECEGOZLUMMM arlo 3 cicek annesi
Kızlar kimi unuttum
Ben de ocakta deneme yapacam ama ben yaklaşık 2 aydır başladım. St ürünlerini unut mesela yoğurt peynir yumurta yasak. Sirke kesinn kesinn yasak. İngiliz karbonatı al sua at ondn iç hep ben normal su içmiyorum onun dışında. Ph su yüksek su iç. Havuç patates muz bol bol ye anlauavağın bol potasyum sodyum beslen. ha bide bol tuzlu ye. Tuzunu eksik etme. eşine bol bol et bal çerez keçi boynuzu özü içirMerhaba kizlar bnimde kizim var oglum olmasjni cok istiyorum nasipse ocakta gebelik dusunuyorum sizden ricam bana diyetle ilgili butun bildiklerinizi soylermisiniz neler yiyelim neler yemeyelim
Cnm o adet öncesi olan akıntı stres yapma bekliyoruz ya ondan oluyo düşünme yarın bi kan ver imkanin varsa ciksin aklından en azından onu ne bak.benim öyle oldu ya kan verdim ertesi gün regl oldumKızlar kremsi akıntı neden olur?
ben halen dusunmelerdeyimOcakta deneyecekler:
@Azram2017
3 cicek annesi
arlo
Prensesim2016
P pdrc
L Laladunya
GECEGOZLUMMM
BizyanmadikYAKILDIK
Muhhammed olsun
Blue0Pink
Aytanesii
Kızlar başka varmı arttıranbi maşallah çekinn
Benim oOcakta deneyecekler:
@Azram2017
3 cicek annesi
arlo
Prensesim2016
P pdrc
L Laladunya
GECEGOZLUMMM
BizyanmadikYAKILDIK
Muhhammed olsun
Blue0Pink
Aytanesii
Kızlar başka varmı arttıranbi maşallah çekinn
Düşünme bak yeni sene yeni ayben halen dusunmelerdeyim
bilmiyorum canım tüm hevesim kirildi yaDüşünme bak yeni sene yeni aydua niyet bi inan önce
Kırılmasın o hepsinden kötü çünkü.. yapma ıi düşün hani biseye niyet edince olmasını çok istediğimiz de o çerçeveyi getiririz ya gözümüzün önüne hep hayal ederiz ya öyleymiş gibi düşün bi kere o çerçeveyi gözünün önünde tut düşün olmasını istediğin gibi..bence ilk yapmamız gereken bu inanmak yanibilmiyorum canım tüm hevesim kirildi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?