Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Valla süper olur bşzede fikir olur. Çoğunluğun erkek olduğu kesin
Şu testeredişliyi araştırayım vücutta neler yapıyor başka süper bir bitki olduğu kesindir asit dengesini bozuyor mu napıyor bakmak lazım aslında 6 ayda bir bir kadının kullanması lazımmış hormonları düzenlemesi için

Herkes bildiği kişileri bana yada sana özelden yazsın çünkü burda arada kaynar gider unuturuz. Herkes bildiğini yazsın bizde araştırıp not alırız neler yaptıklarını
Yani bildiklerimiz en az 20 tane çıkar herhalde çıkmaz mı

Herkes bildiği kişileri bana yada sana özelden yazsın çünkü burda arada kaynar gider unuturuz. Herkes bildiğini yazsın bizde araştırıp not alırız neler yaptıklarını
Aynen canım bir sayfad matematik diye biri vardı onun notları var ama onlrıda eklerim.olmazsa o kişinin de oğlu oldu araştırırken gördüm bioritme.göre yaptı herhalde oda hem diyette yapmış

Aynen canım bir sayfad matematik diye biri vardı onun notları var ama onlrıda eklerim.olmazsa o kişinin de oğlu oldu araştırırken gördüm bioritme.göre yaptı herhalde oda hem diyette yapmış
Evett bende gördüm onuu not almıştı kağıda sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…