- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #75.481
Hepsinin bioritimine bakarız hemde :))) riskleri en aza indiririz çok güzel olurValla süper olur bşzede fikir olur. Çoğunluğun erkek olduğu kesin
Nasıl bildirim yapacazHepsinin bioritimine bakarız hemde :))) riskleri en aza indiririz çok güzel olur
Şu testeredişliyi araştırayım vücutta neler yapıyor başka süper bir bitki olduğu kesindir asit dengesini bozuyor mu napıyor bakmak lazım aslında 6 ayda bir bir kadının kullanması lazımmış hormonları düzenlemesi içinValla süper olur bşzede fikir olur. Çoğunluğun erkek olduğu kesin
Yok değilimdir. Bence komtrol hapından sonra yumurta daha tam düzene oturmadıPolikistik falan değilsin demi sende bı kan ver adetimde
Bilmiyorum ki yeni bir sayfa açsak işler karışır sık sık bildirim yapmak lazım bulaşık kalabalık bir sayfada arada kaynayabilir yada erkek olanlara yazmakta fikir :)Nasıl bildirim yapacaz
Anladım canım testere dişli aslanpençesi kullanmalısın ozaman ama korun ki hormonlar düzene girmeden hamile kalma benim fikrim bu yöndeYok değilimdir. Bence komtrol hapından sonra yumurta daha tam düzene oturmadı
Valla hamile değilsem bu aya deneme yapacam. Kazayla oldu mu olmadı mı bu stresi kaldıramamAnladım canım testere dişli aslanpençesi kullanmalısın ozaman ama korun ki hormonlar düzene girmeden hamile kalma benim fikrim bu yönde
Hepsini tek tek bulmakts zor şimdiBilmiyorum ki yeni bir sayfa açsak işler karışır sık sık bildirim yapmak lazım bulaşık kalabalık bir sayfada arada kaynayabilir yada erkek olanlara yazmakta fikir :)
Valla hamile değilsem bu aya deneme yapacam. Kazayla oldu mu olmadı mı bu stresi kaldıramam
Elimizden geleni yapalım artık bilmiyorum :)))Hepsini tek tek bulmakts zor şimdi
Herkes bildiği kişileri bana yada sana özelden yazsın çünkü burda arada kaynar gider unuturuz. Herkes bildiğini yazsın bizde araştırıp not alırız neler yaptıklarınıElimizden geleni yapalım artık bilmiyorum :)))
Yani bildiklerimiz en az 20 tane çıkar herhalde çıkmaz mıHerkes bildiği kişileri bana yada sana özelden yazsın çünkü burda arada kaynar gider unuturuz. Herkes bildiğini yazsın bizde araştırıp not alırız neler yaptıklarını
Aynen canım bir sayfad matematik diye biri vardı onun notları var ama onlrıda eklerim.olmazsa o kişinin de oğlu oldu araştırırken gördüm bioritme.göre yaptı herhalde oda hem diyette yapmışHerkes bildiği kişileri bana yada sana özelden yazsın çünkü burda arada kaynar gider unuturuz. Herkes bildiğini yazsın bizde araştırıp not alırız neler yaptıklarını
Kesin çıkar :))) bendekileri sana atayım istersen bı bakYani bildiklerimiz en az 20 tane çıkar herhalde çıkmaz mı
Evett bende gördüm onuu not almıştı kağıda sankiAynen canım bir sayfad matematik diye biri vardı onun notları var ama onlrıda eklerim.olmazsa o kişinin de oğlu oldu araştırırken gördüm bioritme.göre yaptı herhalde oda hem diyette yapmış
Tmm bende sana atayımKesin çıkar :))) bendekileri sana atayım istersen bı bak
Yumurtlama ne zamansa o zmanHamilelik için hemen adet öncesimi yoksa yumurtlama dönemimi bi bilemedim
Dahamı garantili gibi tabi rabbim bilirYumurtlama ne zamansa o zman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?